najmis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 nemám s tím zkušenost, koberce a sedačky jsem dělal pěnou ve spreji, ale tu stropnici jsem nějak neřešil - až teď. Zeptám se blbě, ale co toje nepěnivý čistič ? Nějaký název a pod... dík Optej se v drogerii....jsou to nepěnivé přípravky,pro strojové čištění(vysavač) kobercu...už jsem s tím nějakej ten introš vypral a vždy perfektní.Já mám doma přípravek s názvem Akypo oranžová plast lahev 1l cena kolem 90kč ..samo se to ředí s voou takže ta flaška vystačí v pohodě na celej ineriér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 'Maverick : třikrát ročně tvrdý vosk? Neni to člověče nějak moc? Já to leštím leštěnkou maximálně třikrát za rok a přijde mi že ten lak už "dejchá" z posledního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Zdar, já myju auto 2x ročně (na jaře a na podzim) autošamponem (momentálně Sheron), pěkně ručně molitanovou houbou, pak ho usuším takovou savou utěrkou a na konec ho navoskuji voskem TURTLE WAX METALLIC. Pěkně ho rozetřu navlhčeným hadříkem, nechám chvíli zaschnout a pak flanelovým hadříkem vyleštím. Tenhle konkrétní vosk používám už asi 5 let a jsem s ním spokojen . Jinak během roku myju auto pouze čistou vodou a pak ho zase usuším tou savou utěrkou. Vzhledem k tomu, že Fabka je garážovaná a v zimě toho moc nenajezdím, tak mi ji stačí navoskovat 2x ročně .Jinak do myček vůbec nejezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Chlapi,chtěl jsem se zeptat, čím umýváte vzdušnou korozi. Tentokrát jsem použil odstraňovač vzdušné koroze od Sonaxu.Funguje skvěle,ale je to docela drahá varianta.Neznáte někdo trošku levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Chlapi,chtěl jsem se zeptat, čím umýváte vzdušnou korozi.Tentokrát jsem použil odstraňovač vzdušné koroze od Sonaxu.Funguje skvěle,ale je to docela drahá varianta.Neznáte někdo trošku levnější. Je tu toho viac, staci hladat, napr. tema rezave tecky a podobne. Skus pastu "Tempo" ...velmi dobra vec Predava sa v tube, celkom lacne a vydrzi ti na roky, ale pozor - kup si tu jemnejsiu na nove laky (ta co je na stary lak ma vyraznejsi brusny ucinok). ... toto ma privadza k otazke, ci niekto vie ako obnovit a rozjasnit lak, ktory som prilis zbrusil Tempo pastou na stare laky ?? (pretoze som neprecital na obale ktoru kupujem). Mam cisto bielu FI a je vidno "tahy po Tempe". Myslite ze by pomohlo prelestit / zjemnit tou druhou Tempo pastou a potom navoskovat? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Je tu toho viac, staci hladat, napr. tema rezave tecky a podobne.Skus pastu "Tempo" ...velmi dobra vec Predava sa v tube, celkom lacne a vydrzi ti na roky, ale pozor - kup si tu jemnejsiu na nove laky (ta co je na stary lak ma vyraznejsi brusny ucinok). ... toto ma privadza k otazke, ci niekto vie ako obnovit a rozjasnit lak, ktory som prilis zbrusil Tempo pastou na stare laky ?? (pretoze som neprecital na obale ktoru kupujem). Mam cisto bielu FI a je vidno "tahy po Tempe". Myslite ze by pomohlo prelestit / zjemnit tou druhou Tempo pastou a potom navoskovat? Dik tak Tempo bych na vzdušnou korozi nikdy nepoužil....... Myslím si,že to není ideální odstraňovač vzdušné koroze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tak Tempo bych na vzdušnou korozi nikdy nepoužil.......Myslím si,že to není ideální odstraňovač vzdušné koroze. Na jemne hrdzave flaky to je asi zbytocne dost agresivne... ale na hrdzave bodky a odolnu koroziu, ktora nejde rozlestit, je to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Na jemne hrdzave flaky to je asi zbytocne dost agresivne...ale na hrdzave bodky a odolnu koroziu, ktora nejde rozlestit, je to fajn tak to pak už je lepší ten odstraňovač vzdušné koroze od Sonaxu, všechno rozpustí a nic nemusíš složitě drhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Nezkoušel někdo karnaubský vosk....?Docela bych ho vyzkoušel...jen ta cena... http://www.sonax.cz/web/search.php?rsvelik...lmenu=44#211200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Najmisi, nebuď tak upnutej na ten Sonax, jsou i mnohem lepší značky, od Meguiars přes Autoglym po Zaino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jezis kozel zahradnikem ... sam ma auto peknou spindiru a radi tu jak a cim mejt auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ty umíš i psát Míšo, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ne, od ceho mam sekretarku ?> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radler Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tak to pak už je lepší ten odstraňovač vzdušné koroze od Sonaxu, všechno rozpustí a nic nemusíš složitě drhnoutTak ja jsem ten připravek od sonaxu použil a učinek nic moc a to jsem zkoušel dvakrat. Pak jsem to přejel přípravkem na asfalt (pracovalo se stím jak s auto voskem ) a to dost pomohlo ale strašná drbačka. Pak jsem to ještě přejel voskem od želvy a je to celkem k světu. Ale tím autovoskem by to chtělo přejet aspon 2 krát. Předchozí majitel to nevoskoval tak ty rezavé tečky byly všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Na tu vzdušnou korozi je docela fajn ten Autoglym Super Resin Polish, vyzkoušeno a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 www.schnecke.cz nevěřil jsem vlastním očím,prodali to kámošovi před Makrem,tak jsem se mu smál jak naletěl.Ale když s tím přede mnou naleštil auto,tak už si asi nic jinýho nekoupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Najmisi, nebuď tak upnutej na ten Sonax, jsou i mnohem lepší značky, od Meguiars přes Autoglym po Zaino He... já neřeším která značka je nej. ptal jsem se zda má někdo zkušenost s tímhle výrobkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Stalo sa uz niekomu niekedy, ze mu vapka pri umyvani poskodila lak? Ako som pisal v inej teme, po umyti vapkou mi na fabii zisiel lak zhruba rozmerov 20x30 cm...budem to teraz musiet dat nastriekat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Na wapku jezdím docela často a nikdy jsem žádný problém neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Stalo se mě něco podobnýho jen teda řádově v mm ale bylo to wapkou na OMW a dost z blízka...měl jsem za to že je to nějaká moucha nebo nějakej bordel,ale byla to bubka od kamínku až na plast a hold tlak vody vzal i kus barvy...od tý doby jsem opatrnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas-007 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 tak to pak už je lepší ten odstraňovač vzdušné koroze od Sonaxu, všechno rozpustí a nic nemusíš složitě drhnout Na korozi doporučuji kontaktovat firmu Rivax jsou to švýcarské vyrobky.distributor ke mě zdarma přijel a vyzkoušel přímo na autě ,který přípravek je pro daný problem nejlepší Mám s nimi dobrou zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santa2412 Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Chtěl jsem se zeptat, nemáte nějaký tip na leštěnku na ČERNÉ auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 santa2412: jak bylo již několikrát zde napsáno podívej se na www.detailing.cz a tam se dozvíš co je vhodného použít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Ja použivám jedině autokosmetiku od "želvy" Turtle Wax....s tím maximální spokojenost ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Ja som tiež roky používal autokozmetiku od korytnačky a ľudia dosť chválili Sonax. Tak som ho vyskúšal a už som pri ňom ostal. Tvrdý vosk sa podňa mňa aplikuje o niečo ľahšie a výsledok sa mi zdá o čosi lepší. Ale aj korytnačka je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.