Publikováno Říjen 13, 200816 r nevim do ktere sekce to napsat, tak to pisu sem... je mozne nekde zjistit skutecne kilometry najete autem, ne jen ty ktere sviti na budikach? zaznamy v servise, nebo primo nejak pomoci pocitace z auta, nejak podle VIN? diky moc...
Říjen 16, 200816 r pokud to nemá pravou servisku tak skutečný kilometry nikdy nezjistíš. zkušený borec v ŘJ lehce pozmnění km. takže ani když to napichneš už nic nepoznáš, jediný je zavolat někam kde to auto mělo býr servisovaný a tam ti řeknou že buď nebylo a nebo bylo a při kontrole mělo tolik a tolik
Říjen 16, 200816 r lehce-pokud je to servisováno ve škodovácké síti,vyjedou ti servisní Historii Nevyjedou, mohou vyjet, ale také nemusí, nemají povinnost.
Říjen 16, 200816 r V EDC 16 se take zaznamenavaj kilaky..Nevim jiste ale zkus vytahnout konektor vahy vzduchu a vyvolat zavadu. Jake kilaky ti to napise u poruchy v diagnostice?? Pokud teda nekdo neporesil i kilaky v ECU....
Říjen 17, 200816 r Romario: to jsou sice věci, dle kterých to můžeš vysledovat ale.. řadičku vyměníš za 400Kč mnohdy i za lepší (vzhledově). a sedačky.. já mám 20tis km a sedačky vapadaj.. no hroooooooozně
Prosinec 5, 201014 r nedavno sem to videl u borce, že to dělal ve vagu. Pokud sou kilomtery stočené, tak to vypíše že to nemuže načíst klilometry a poku nejsou stočené tak to napiše skutečnou hodnotu, která souhlasí s budíkem
Prosinec 5, 201014 r Blbost normálně to vagem i po změně nepoznáš a normálně se to načte.Jediný co ti napoví že pokud je to stočený tak kilometry který to vyčítá z motorový jednotky jsou stejný nebo téměř stejný.Protože pokud to je nestočený bude tam při ujetých 100tis.km rozdíl mezi budíkama a motorovou jednotkou až několik set kilometrůrozdíl.Je to normální jev a pokud je takřka totožný tak byl zásah do jednotky a byly upravený km.Jinak je potřeba se pídit kde bylo auto servisovaný a není tam záznam o km.V dnešní době už i na STK a emisích zaznamenávají stav km.Stačí zajet tam kde ji naposled dělali.A je to napsaný i na protokolu z STK a emisí.
Duben 15, 201114 r A teď někdo kdo konečně řekne jak už jsem na 100ém foru a všichni mluví jak je to lehké ale nikdo neřekne jak:-D Že by jen řeči?:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.