Publikováno Říjen 14, 200816 r Ahoj.Koupil jsem si jetou octávku 2.0 TDI kombi r.v.2005. Při jízdě cítím opravdu každý kamínek.Mám na tom gumy Bridgestone Turanza 205/55 R16.Zdá se mi to příliš tvrdé a moc to tluče.Bude to gumama nebo to může být něčím jiným.Najeto 114 tis. km.Děkuji
Říjen 14, 200816 r Čaudy. Mám ty samé pneumatiky na své OII a potvrzuji, že jsou tvrdé a příliš hlučné.
Říjen 15, 200816 r Ahoj.Koupil jsem si jetou octávku 2.0 TDI kombi r.v.2005. Při jízdě cítím opravdu každý kamínek.Mám na tom gumy Bridgestone Turanza 205/55 R16.Zdá se mi to příliš tvrdé a moc to tluče.Bude to gumama nebo to může být něčím jiným.Najeto 114 tis. km.Děkuji precitaj si moju temu -hlucne bridgestony-ja ich mam tiez a katastrofa
Říjen 15, 200816 r Autor Že by byly tak tvrdé? Jsou to rány dost velké.Nemůžou to být opravdu např. tlumiče nebo něco jiného?
Říjen 16, 200816 r no,mne vadi ich neskutocna hlucnost,ale ziadne rany nedavaji,moze to byt aj nieco ine napr.loziska tlmice napravy Upraveno Říjen 16, 200816 r od tinima
Říjen 18, 200816 r Ja som ich mal tiež a v lete super (tiché s malou spotrebou,dobre tlmili nerovnosti),ale keď už začali chladné rána,tak guma hodne stvrdla a bolo cítiť hlavne medzery na ceste,pri väčšej medzere to uz celkom slušne udrelo a pri nižších teplotách ich aj oveľa viac počuť aj na dobrom povrchu.
Listopad 11, 200816 r precitaj si moju temu -hlucne bridgestony-ja ich mam tiez a katastrofa No slovo katastrofa je možná až moc brutální. Ta guma je o něco tvrší, nicméně jsou to stále jedny z nejlepších pneumatik. A v momentě až tě guma vytáhne z průšvihu, který by např. Barumky už dávno vzdaly, tak ti hlučnost bude úplně ukradená.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.