Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

1988-1990 VÚ 9108 Znojmo, protiletecká baterie - řidič PLDvK + UAZ.

Plných 22 měsíců, pak nás pustili, když zažali vojnu zkracovat.

Pokud je někdo ze Znojma, když jsem hledal kasárna přes fotomapy na internetu, připadalo mi, že je zbourali? :palec2:

Vy volove to je tajny,ne?? za to je prokurator... :smich:

Jinak abych netrhal partu: Ruoval jsem rijen 1992- Chotebor-Bilek, nasledne preveden VU Terezin ,zarazeni -psovod ,strazny. Civil duben 1993 (narodila jse mi dcerka) Jinak musim rict ,ze klukum co jsem tam nechal dodnes zavidim. Kdo nebyl na vojne nevi ocem mluvi. I kdyz jsme na ni nadavali. Vzpominate?? ZAPADA SLUNECKO ZA .....HORU, DALSI DEN V PRDELI SLAVA PANU BOHU. ......... ;)

Tak já byl v Janovicích nad Úhlavou 04 - 10/1999 (VU nepamatuju) ale byl jsem řidič autoškoly Praga Vojenský 3nápravový Speciál V3S :worthy ... nechtělo se mi, ale nakonec jsem rád, že jsem to absolvoval. Udělal jsem si řidičák "C" a byla prča.... po 6ti. měsících jsem byl ze závažných zdr. problémů v rodině přeložen do zálohy na ošetřování člena rodiny.... (za pouhou flašku ošetř. lékaři :smich: )

Jinak přímač VÚ: 3316 Velká Hleďsebe - Klimentov u Mar. Lázní 04-06/ 1999. Poslední slova před nehodou - z prava dobrý!!!! :palec2: :palec2:

Upraveno od crazyduke

• 2 týdny později...

příjmač Stříbro u Plzně

z.v.s Týn n.Vlt. r 98 leden

svobodník, automechanik T815,UAZ,PV3S

Já byl na pět měsícu v Brně - Židenice (zabezpečovací pluk Voj. akademie :) 1986 - 1987 měl jsem na starosti nejprve saunu a šatnu. Na poslední 3 měsíce jsem dostal na starost tělocvičnu mimo kasíno :) :) :)

Nástup: VU 3255 Praha, přijímač Unhošť (Čeperka), ČVO 107, střelec. Pak VGJŽ Praha Ruzyně, ČVO 941, topič na plynové kotelně. kol11
To celé původně na rok a půl, posléze zkráceno na rok (10/1992 - 9/1993). Jo a má někdo ještě povolávací rozkaz? Mám ho stále ve vojenské knížce...

povolávák mám také ve vojenské knížce, nástup 2.4 1992 VÚ 6824 Litoměřice, pak PŠ VÚ 1743 Banská Bystrica a pak znovu Litoměřice, konec 29.7 1993 (to Pawouk: to jsme byli ještě mladý, co) :smich:

• 2 týdny později...

PŠ VÚ 8184 Zvolen, 65. radiotechnický prapor - Mierovo VÚ 5349

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=cs&...2&z=18

rota velení - Mierovo VÚ 5349/A, 641. radiotechnická rota - Cerovo VÚ 6155/C

Loc.: 48°15'12.107"N,19°9'4.916"E, 1983-1985

to canzou: jo mladý, to snad ještě furt jsme, nebo už máme stařeckou demenci?
to jarisek: no za bolševika by ty údaje, co jsi tu zveřejnil, byly snad na popravu wink.gif

to Ti povim, minimálně 190 let Sabinov...

VÚ Mikulovice u Šumperka 1988 - 1990. Zkráceno na 22 měsíců. Specializace - nabíječ kulometu, pak jsem to "dotáhl" až na PDÚ a to jsem nebyl špagát.

Ahoj vojna byla pecka a rád vzpomínám červenec 1997 VÚ Praha,zařazení štábní krysa (písař) Náčelníka generálního štábu :-))

to pawouk: a o čem, že se tu bavíme? :smich: Jsme stále mladí to je jasný :palec2:

Co bych tam delal ???

• 2 týdny později...

MODRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ale byl to boj se zelenýma mozkama :p

Chcípáku kdo nebyl na vojně není chlap :p

Chcípáku kdo nebyl na vojně není chlap :p

Ale je, zeptej se manželky lol:prc:

Potřeboval by jsi ji jak prase drbání :rolleyes:

vojnu by zase měli zpět vrátit...min na rok......k něčemu to bylo ...a keci že to byla ztráta času mě nechávaj klidným......když vidím tu dnešní rádoby mládež.......vojnu na ně!

• 3 týdny později...

1987-89 VU 4442 6.raketový pluk Rokycany.Řidič PV3S R4AT neboli štábní radiovůz.Velitel nadporučík Štrbáň.

• 2 týdny později...

:palec2:

vojnu by zase měli zpět vrátit...min na rok......k něčemu to bylo ...a keci že to byla ztráta času mě nechávaj klidným......když vidím tu dnešní rádoby mládež.......vojnu na ně!

1995-96 VÚ 6660-štáb armády zařazen jako řidič svářeč ale víceméně jsem se snažil opravovat techniku hlavně P V3S a busy.A k tomu jsem jezdil s postrachem silnic (viz foto)

post-33271-042909800 1286478063_thumb.jp

Proč postrach? Vždyť je to nejrychlejší vozidlo! Vždy jede první v koloně ;)

No právě 70km/h na D1 po rovině už bych opravdu nechtěl zažít.... :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.