mira Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 vojna...ee....modrá:-)a koukám že nás není málo....mohl jsem jít ale měl jsem hodnou doktorku radši jsem šel makat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonfa Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) Tak já byl na pět měsíců v Dubnici nad Váhom.Rok1977.VU už nevím.Zařazení střelec. Editováno: 19. Říjen 2010, autor: Tonfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 VU 9700 průzkum Kroměříž, tmavě zelený baret, jako řidič průzkumného BVP první 3 měsíce v Mikulově na výcviku řidičů BVP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 celkem dobre si pamatuju historky z vojny meho kolegy z prace mohl byt na vojne tak v rozmezi 80 - 85.Vypravej mi jak jednou o vikendu kdyz bylo veleni doma vysadili protilehle dvere obdelnikove umyvarny, dali je nastorc vnitrni strany futer, ucpaly hadrama mezery a odtok a umyvarnu napustili do vyse (sire) dveri vodou, honili bazanty pres to jak pres vodni prikop, po chodne zabaky, plazeni a pod. Bo jak jako mazak po prvnim opustaku bazantu stal na vratnici a zabavoval zradlo co jim maminky nachystali z domu, neco mazaci sezrali a neco jim zpetne prodavali. Bo jako bazant klasickou fintu s dvema krabickama cigaret. To jsem nikdy nepochopil a nechapal ty lide,co delali takove kraviny. My meli supraky a i stare super....nic takoveho jsem nezazili. Nepocitam ,saharu,bufet a nejake cigo....to bylo v poho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 PS-útvar 5688 Znojmo. Pohraniční rota 7 Šafov. 26 měsíců, řidič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Hlásím se do klubu "modráků" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Ta já byl na pět měsíců v Dubnici nad Váhom.Rok1977.VU už nevím.Zařazení střelec. Tuším 5760 nebo tak nějak já tam byl v 79 v přijímači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 ztráta času.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 inu zrovna kdyz jsem mistni sestricce vysvetloval ze kdyz to nejde tak ani na rozkaz generala do ty flasky chcat proste nebudu, tak prisel rozkaz ze povinnost se rusi a kdo nece at tahne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Já byl řidíč BVP 1999-2000.3 měsíce v Mikujově a potom zbytek ve Vyškově.Ale bylo super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 VU 3288 Podbořany, průzkumný prapor, ročník 88-90, "nejhorší" to bylo pochopitelně v listopadu 89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 říjen 94 - léto 95. Číslo si nepamatuji, ale bylo to Brno-Slatina (přijímač Chropyně). Protivzdušná obrana - dělal jsem písaře na štábu. Super flek, dobrá parta (skoro všichni VŠ). Byl jsem jeden z posledních absíků, tak si mě vážili. Můj velitel byl o 5 let mladší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 3285-Hranice,dělostřelec,výcviková PŠ po celou dobu.řidič všeho,co mělo kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 říjen 94 - léto 95. Číslo si nepamatuji, ale bylo to Brno-Slatina (přijímač Chropyně). Protivzdušná obrana - dělal jsem písaře na štábu. Super flek, dobrá parta (skoro všichni VŠ). Byl jsem jeden z posledních absíků, tak si mě vážili. Můj velitel byl o 5 let mladší :-) Kde byla v Chropyni kasárna? 3 roky jsem tam jezdil za holkou, ale vojenské zařízení jsem tam nikdy neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 jj,v Chropyni jsem byl delat jedou udrzbu nebo jak se to rikalo na V3S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabra Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 94 - 95, 6. raketovy pluk Rokycany /VU 4442/ velitel radioveho vozu ZIL PS v Beroune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Kde byla v Chropyni kasárna? 3 roky jsem tam jezdil za holkou, ale vojenské zařízení jsem tam nikdy neviděl Byl to takový malý útvar na kraji skoro v polích. Kde přesně to už si nepamatuji, dostal jsem se ven jen asi 2x. Velel tomu nějaký major Sládeček, fajn člověk... až jsem se divil, že může být v armádě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 léto 97/98 příjmač ve Frýdku-Místku 4443 - protivzdušná obranaPotom v Ostravě na Hranečníku odkud jsme vyjížděli likvidovat následky povodní,to byl mrsk. Jinak jsem sloužil na 27.velitelství územní obrany jako gumácký řidič,hodně jsem toho najezdil a podíval se na místa o kterých se moc neví.Byli jsme dobrá parta,rád vzpomínám Ty vogo, to je tedy náhoda, já rukoval na Hranečník a ještě v noci nás odvezli na FM4443 na přijímač - jenže asi tak o deset let dříve Popravdě FM moc rád nemám (soráč domorodcům ) město se mi moc nelíbilo a navíc jsme tam měli problémy s těma pakama z policejní školy, která tam v té době byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Byl to takový malý útvar na kraji skoro v polích. Kde přesně to už si nepamatuji, dostal jsem se ven jen asi 2x. Velel tomu nějaký major Sládeček, fajn člověk... až jsem se divil, že může být v armádě.. Hm, to mi vážně uniklo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 ja byl v olomouci , utvar si uz nepamatuju a byly to nejkrasnejsi roky meho zivota nikdy uz jsem nezazil denno denni parby,chlast a zenske Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 PS 5343 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 hlásím poctivejch 730 , 1978 - 1980 Nitra PŠ , Stříbro ,Žatec , Slaný , PVO čísla si už nepamatuji st.operátor radiolokátoru / vojna byla krásná ,ale krátka / to se jen tak říkalo jinak to bylo hodně o gumování mozku ,ale nepovedlo se jim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ve 14ti Vojenská střední škola Valašské Meziříčí,po prvním ročníku 3roky Voj.gymnazium Praha,pak sem z armády odešel ,ale armáda na mne nezapoměla a v 21letech rok zakladní služby ve Strašicích 1.Tankový prapor střelec tanku.Takže 5let v armádě.Ale na armádu jsem nezanevřel a každej rok musim jet aspoň na Bahna,trošku to tam někde uvnitř holt zustalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Jé vidíš na ValMez jsem zapomněl, taky jsem tam šel ve čtrnácti, ale jaksi ehm mnoo nějak tak jsem na to sr** takže, hnedle po dvou měsících jsem propadal i z "dýchání" takže jsem byl odejit a skončil jsem na zedničině. Takže vlastně odsloužil jsem pro bezpečnost lidu dva měsíce. Z ValMezu pamatuju jen majora Svačinu, kterému vadilo když viděl někoho se svačinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fireman4 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Tak koukám co je tady modráků . Kutná hora - civilní obrana 95-96. Rota zabezpečení jako starší strojník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.