Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

1988-1990 VÚ 9108 Znojmo, protiletecká baterie - řidič PLDvK + UAZ.

Plných 22 měsíců, pak nás pustili, když zažali vojnu zkracovat.

Pokud je někdo ze Znojma, když jsem hledal kasárna přes fotomapy na internetu, připadalo mi, že je zbourali? :palec2:

Vloženo

Jinak abych netrhal partu: Ruoval jsem rijen 1992- Chotebor-Bilek, nasledne preveden VU Terezin ,zarazeni -psovod ,strazny. Civil duben 1993 (narodila jse mi dcerka) Jinak musim rict ,ze klukum co jsem tam nechal dodnes zavidim. Kdo nebyl na vojne nevi ocem mluvi. I kdyz jsme na ni nadavali. Vzpominate?? ZAPADA SLUNECKO ZA .....HORU, DALSI DEN V PRDELI SLAVA PANU BOHU. ......... ;)

Vloženo (editace)

Tak já byl v Janovicích nad Úhlavou 04 - 10/1999 (VU nepamatuju) ale byl jsem řidič autoškoly Praga Vojenský 3nápravový Speciál V3S :worthy ... nechtělo se mi, ale nakonec jsem rád, že jsem to absolvoval. Udělal jsem si řidičák "C" a byla prča.... po 6ti. měsících jsem byl ze závažných zdr. problémů v rodině přeložen do zálohy na ošetřování člena rodiny.... (za pouhou flašku ošetř. lékaři :smich: )

Jinak přímač VÚ: 3316 Velká Hleďsebe - Klimentov u Mar. Lázní 04-06/ 1999. Poslední slova před nehodou - z prava dobrý!!!! :palec2: :palec2:

Editováno: , autor: crazyduke
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Já byl na pět měsícu v Brně - Židenice (zabezpečovací pluk Voj. akademie :) 1986 - 1987 měl jsem na starosti nejprve saunu a šatnu. Na poslední 3 měsíce jsem dostal na starost tělocvičnu mimo kasíno :) :) :)

Vloženo

Nástup: VU 3255 Praha, přijímač Unhošť (Čeperka), ČVO 107, střelec. Pak VGJŽ Praha Ruzyně, ČVO 941, topič na plynové kotelně. kol11
To celé původně na rok a půl, posléze zkráceno na rok (10/1992 - 9/1993). Jo a má někdo ještě povolávací rozkaz? Mám ho stále ve vojenské knížce...

Vloženo

povolávák mám také ve vojenské knížce, nástup 2.4 1992 VÚ 6824 Litoměřice, pak PŠ VÚ 1743 Banská Bystrica a pak znovu Litoměřice, konec 29.7 1993 (to Pawouk: to jsme byli ještě mladý, co) :smich:

• o 2 týdny později...
Vloženo

to canzou: jo mladý, to snad ještě furt jsme, nebo už máme stařeckou demenci?
to jarisek: no za bolševika by ty údaje, co jsi tu zveřejnil, byly snad na popravu wink.gif

• o 2 týdny později...
Vloženo

vojnu by zase měli zpět vrátit...min na rok......k něčemu to bylo ...a keci že to byla ztráta času mě nechávaj klidným......když vidím tu dnešní rádoby mládež.......vojnu na ně!

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

:palec2:

vojnu by zase měli zpět vrátit...min na rok......k něčemu to bylo ...a keci že to byla ztráta času mě nechávaj klidným......když vidím tu dnešní rádoby mládež.......vojnu na ně!

Vloženo

1995-96 VÚ 6660-štáb armády zařazen jako řidič svářeč ale víceméně jsem se snažil opravovat techniku hlavně P V3S a busy.A k tomu jsem jezdil s postrachem silnic (viz foto)

post-33271-042909800 1286478063_thumb.jp

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...