apokus Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Cauvez. Nejak jsem nedavno boural, celkem osklive. Dostal jsem peknou ranu na predek. Auto je uz opravene, ale zacali mi vrzat plasty u dveri. A to hlavne pri rozjizdeni, brzdeni a nekdy pri zataceni. Nema s tim nekdo taky podobne zkusenosti? Me napadlo, ze po te bouracce mi nejak spatne vyklepali karoserii a ta pri rozjezdu tlaci na plasty a oni vrzou. Je to mozne? Nebo jsou jen nejak spatne prisroubovane a staci je nejak odmontovat a zas je zkusit namontovat zpatky? A nebo je problem v tech plastech a chtelo by koupit nove? Nevi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 tezko rict, zkus ty tapeci sundat a zkusit udelat testovaci jizdu bez nich, pote to nejak resit. Treba u me v jedné firemni octe sem ymslel ze jsou to take plasty a byli to zamky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 taky mi vrzaly jen řidičovy dveře a byl to spodní pant kterej měl děsnou vůli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Ten pant si vymienal cely, alebo si menil len "osku"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Spodny pant je jeden celok. Neda sa rozobrat. Vrchny pant sa sklada z dvoch casti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 No ved hej, len tu ktosi spominal, ze robi vo firme, co vyraba tie panty a ze vymienal len ten cap aj ked sa to ofiko neda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Premaz tie valceky co su na spodnom pante. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Ten pant si vymienal cely, alebo si menil len "osku"? spodní pant jsem měnil jako komplet tj. jak část na dveřích tak i tu část na sloupku karoserie vrchní pant jsem ještě zatím neviděl že by byl vydřenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.