Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

..a s nárazníkem jiná světla a s jinými světly jiné blatníky ;)

Podle mně by stačilo vyrobit jakýsi protikus, který by byl udazený pod značkou, aby navazoval po stranách na původní nárazník a na horním okraji kopíroval novou masku tak, aby tam byla patrná mezera..pak by to nemuselo vypadat tak zle..

Chlapi, jen tak me napadlo, nevite nedko, jestli by bylo mozne dat do OII pred FL ten novy 3-ramenny volant s multi-tlacitky a hlavne s PADLAMA na razeni? Jde mi o to, jestli by sla ta padla rozchodit. Ale to asi nebude jen tak co...

Michal, to bude asi zložitejšie, možno by to vedel rolbar, ale zaujímalo by ma, či to už niekto vyskúšal :):palec2:

No asi to slozite bude co se tyce kodovani co? Uvidime, treba sem do tohodle tematu nekdo zkuseny zavita

Diky moooc! No zatim na to asi nikdo neprisel a nikdo se do toho nepustil, skoda...budu cekat :p

• 1 měsíc později...

Chlapi a jak je to s prednima svetlama dennima+mlha, ty jdou zapasovat do stareho narazniku ci je potreba i FL naraznik?

Mlhovky na FL jsou vyrazne vetsi, podle mne to do starych narazniku nepujde..

• 2 týdny později...

Je možné použít z FL natáčecí bixenony? A senzor kvality vzduchu v klimě jak má FL RS?

No, asi bych se nejdriv poradne na FL podival, nez bych se ptal ;)

Svetla zaprve nejsou bixenony - jen "obycejne" xenony, i kdyz nataceci. Ale maji "trosku" jiny tvar nez svetla v predface, takze tam samozrejme nejdou. Musel bys vymenit komplet cely predek - blatniky, haubnu, naraznik...

Co se tyka senzoru klimy, nejsem si jisty, ale mam pocit ze se to tu uz nekde resilo. Musel bys mit celou FL klimatizacni jednotku, nestaci dokonce puvodni FL, ale musi byt nova vcetne cidla (neboli doi FL bez cidla nelze doplnit jen cidlo, musi se vymenit cela jednotka).

Neslo mi samozřejmě o celý světlomet, to asi pozná každý v čem je zásadní rozdíl, ale o xenonový modul a jeho montáž do stávajícího světlometu.

Ok :) Mne to nedalo, zvlast kdyz predtim tu byl podobny dotaz na mlhovky, ktere jsou taky na prvni pohled uplne jine :)

Stejne si ale myslim ze to bez zasadnejsich uprav nepujde, pokud vubec. Ve starych svetlech jsou cocky jakoby "utopene", kdezto u FL jsou "vystouple". Navic by k tomu zrejme musela byt ridici jednotka k tomu nataceni, tezko rict jestli by komunikovala s predface.

Ostatne jedine co bys ziskal je to nataceni, ktere teda nejak nedokazu poznat. Kdyby to aspon byly bixenony, tak by stalo za vaznejsi uvahu, ale takhle..

• 2 týdny později...

tak daval, uz nekdo naraznik z OII facelift na predface??

• 2 týdny později...

Kdo je výrobcem origo zadních lamp?

AutoPAL Visteon

Thanx, mám možnost mít Visteony, tak mě zajímalo zda je to origo :worthy

a este predne svetla :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.