Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Hmmm...tak u měštáku jsem ještě face neviděl.To je první. :palec2:

Ta MP Praha si teda pospíšila. Docela pěkná :palec2:

jezis to je osklivy. me se nelibi, ty SII svetla sou divny. :feve:

Blacky, ale to nejsou S II. světla, to jsou jihokorejský světla! :kol-98:

Vorlajz: Ty jseš snad domluvenej s Nikitou ne? Podejte si ruce... :p

vorlík má pravdu, sú to hnusné kórejčáky, nevie to niekto prekopať na SII svetlá :ph34r::kol-48:

OK OK korejec co vypada :p jako SII

WRCcko...

nevím, ale myslíém, že zalepení toho prostoru, kudy prosvítají obrysovky... něčím jako jsou mračítka, by tomu dalo SII tvar... ale zase by to neprošlo na technice...

Nicméně... potvrdil/vyvrátil někdo už to unformaci o tom, zda ty nové policejní OII mají zvýšený podvozek???

No maj to zvýšený

WRCcko...

nevím, ale myslíém, že zalepení toho prostoru, kudy prosvítají obrysovky... něčím jako jsou mračítka, by tomu dalo SII tvar... ale zase by to neprošlo na technice...

Nicméně... potvrdil/vyvrátil někdo už to unformaci o tom, zda ty nové policejní OII mají zvýšený podvozek???

Tom viem že by to neprešlo, možno milotec niečo vymyslí, nechajme sa prekvapiť :kol-48:

No maj to zvýšený

Ja cetl,ze je to v zasade Clasik + nektere prvky vybavy Ambiente.Zadni sedacky maji omyvatelny kozenkovy navlek....

Je i pouzit paket pro spatne cesty.

Upraveno od maros

Počkej...ale classic má boční zrcátka v černé barvě,ne?

veď aj ich majú v čiernej nie? resp. plast

Upraveno od wrccko

Ty wole...tak ono to neni prdel!!! A já jsem si fakt myslel že to je fotomontáž.Ted tomu věřim na sto procent! :palec2:

Taky jsem ráno koukal a zaráží mě, že s tím policie něco nedělá, když je to tak okaté porušení zákona...

Já si myslím že to je otázka času...

to je mi náhodička... no jestli to udělá na celý vozový park, tak už mu to asi neprojde! ;) a je to ubohý, že takhle lže... chudák!

Čistě náhodou to vypadá stejně???Že mu neni trapný takhle lhát!!

Je to trošku trapny...ale na druhou stranu-co když to okopirovala druhá strana? Sice málo reálny ale nějaké to procentiko tam je,ne? :smich:

Tohle je typicky cesky. Muze to bejt vtipne, a vesele, muzu si o policajtech myslet, ze sou to kreteni, ale za tohle bych mu okamzite naparil pokutu a zakazal cinost. :aggressive:

..včera v Plzni u nádraží, sry za kvalitu- starej mobil

post-24758-1232129366_thumb.jpg

Náhodou já mu fandím.Myslím,že si udělal nejlepší reklamu jakou mohl

Jen důkaz toho jak si v téhle republice všichni už dělají co chtějí.Zákon mluví jasně a stejně si nějaký debilek natruc ještě udělá auto ve stejných barvách jako policajti a pak bude kecat blbosti jako že má rád vodu, slunce ženský a já nevím co všechno a policajti se tomu ještě zasmějí a tečka. Nikdo na něj nemůže, policajti jsou zase o něco víc ztrapnění a borec na tom ještě vyrýžuje vatu. Pochybuju, že by si tohle mohl dovolit třeba v Rakousku...

Pepa: Policajti to nafotili a já se vsadím že to je všechno otázka času.Museji se to vyřešit a podle mě ten pan podnikatel to bude muset změnit-můj názor.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.