Leden 15, 200916 r WRCcko... nevím, ale myslíém, že zalepení toho prostoru, kudy prosvítají obrysovky... něčím jako jsou mračítka, by tomu dalo SII tvar... ale zase by to neprošlo na technice... Nicméně... potvrdil/vyvrátil někdo už to unformaci o tom, zda ty nové policejní OII mají zvýšený podvozek???
Leden 15, 200916 r WRCcko...nevím, ale myslíém, že zalepení toho prostoru, kudy prosvítají obrysovky... něčím jako jsou mračítka, by tomu dalo SII tvar... ale zase by to neprošlo na technice... Nicméně... potvrdil/vyvrátil někdo už to unformaci o tom, zda ty nové policejní OII mají zvýšený podvozek??? Tom viem že by to neprešlo, možno milotec niečo vymyslí, nechajme sa prekvapiť
Leden 15, 200916 r No maj to zvýšený Ja cetl,ze je to v zasade Clasik + nektere prvky vybavy Ambiente.Zadni sedacky maji omyvatelny kozenkovy navlek.... Je i pouzit paket pro spatne cesty. Upraveno Leden 15, 200916 r od maros
Leden 16, 200916 r Ty wole...tak ono to neni prdel!!! A já jsem si fakt myslel že to je fotomontáž.Ted tomu věřim na sto procent!
Leden 16, 200916 r Taky jsem ráno koukal a zaráží mě, že s tím policie něco nedělá, když je to tak okaté porušení zákona...
Leden 16, 200916 r to je mi náhodička... no jestli to udělá na celý vozový park, tak už mu to asi neprojde! a je to ubohý, že takhle lže... chudák!
Leden 16, 200916 r Je to trošku trapny...ale na druhou stranu-co když to okopirovala druhá strana? Sice málo reálny ale nějaké to procentiko tam je,ne?
Leden 16, 200916 r Tohle je typicky cesky. Muze to bejt vtipne, a vesele, muzu si o policajtech myslet, ze sou to kreteni, ale za tohle bych mu okamzite naparil pokutu a zakazal cinost.
Leden 17, 200916 r Jen důkaz toho jak si v téhle republice všichni už dělají co chtějí.Zákon mluví jasně a stejně si nějaký debilek natruc ještě udělá auto ve stejných barvách jako policajti a pak bude kecat blbosti jako že má rád vodu, slunce ženský a já nevím co všechno a policajti se tomu ještě zasmějí a tečka. Nikdo na něj nemůže, policajti jsou zase o něco víc ztrapnění a borec na tom ještě vyrýžuje vatu. Pochybuju, že by si tohle mohl dovolit třeba v Rakousku...
Leden 17, 200916 r Pepa: Policajti to nafotili a já se vsadím že to je všechno otázka času.Museji se to vyřešit a podle mě ten pan podnikatel to bude muset změnit-můj názor.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.