Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Hmmm...tak u měštáku jsem ještě face neviděl.To je první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ta MP Praha si teda pospíšila. Docela pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jezis to je osklivy. me se nelibi, ty SII svetla sou divny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Blacky, ale to nejsou S II. světla, to jsou jihokorejský světla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Vorlajz: Ty jseš snad domluvenej s Nikitou ne? Podejte si ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 vorlík má pravdu, sú to hnusné kórejčáky, nevie to niekto prekopať na SII svetlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 OK OK korejec co vypada jako SII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 WRCcko... nevím, ale myslíém, že zalepení toho prostoru, kudy prosvítají obrysovky... něčím jako jsou mračítka, by tomu dalo SII tvar... ale zase by to neprošlo na technice... Nicméně... potvrdil/vyvrátil někdo už to unformaci o tom, zda ty nové policejní OII mají zvýšený podvozek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 No maj to zvýšený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 WRCcko...nevím, ale myslíém, že zalepení toho prostoru, kudy prosvítají obrysovky... něčím jako jsou mračítka, by tomu dalo SII tvar... ale zase by to neprošlo na technice... Nicméně... potvrdil/vyvrátil někdo už to unformaci o tom, zda ty nové policejní OII mají zvýšený podvozek??? Tom viem že by to neprešlo, možno milotec niečo vymyslí, nechajme sa prekvapiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) No maj to zvýšený Ja cetl,ze je to v zasade Clasik + nektere prvky vybavy Ambiente.Zadni sedacky maji omyvatelny kozenkovy navlek.... Je i pouzit paket pro spatne cesty. Editováno: 15. leden 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Počkej...ale classic má boční zrcátka v černé barvě,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) veď aj ich majú v čiernej nie? resp. plast Editováno: 15. leden 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 http://www.novinky.cz/clanek/158840-video-...ou-a-zehli.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ty wole...tak ono to neni prdel!!! A já jsem si fakt myslel že to je fotomontáž.Ted tomu věřim na sto procent! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Taky jsem ráno koukal a zaráží mě, že s tím policie něco nedělá, když je to tak okaté porušení zákona... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Já si myslím že to je otázka času... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 to je mi náhodička... no jestli to udělá na celý vozový park, tak už mu to asi neprojde! a je to ubohý, že takhle lže... chudák! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Čistě náhodou to vypadá stejně???Že mu neni trapný takhle lhát!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Je to trošku trapny...ale na druhou stranu-co když to okopirovala druhá strana? Sice málo reálny ale nějaké to procentiko tam je,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tohle je typicky cesky. Muze to bejt vtipne, a vesele, muzu si o policajtech myslet, ze sou to kreteni, ale za tohle bych mu okamzite naparil pokutu a zakazal cinost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 ..včera v Plzni u nádraží, sry za kvalitu- starej mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Náhodou já mu fandím.Myslím,že si udělal nejlepší reklamu jakou mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Jen důkaz toho jak si v téhle republice všichni už dělají co chtějí.Zákon mluví jasně a stejně si nějaký debilek natruc ještě udělá auto ve stejných barvách jako policajti a pak bude kecat blbosti jako že má rád vodu, slunce ženský a já nevím co všechno a policajti se tomu ještě zasmějí a tečka. Nikdo na něj nemůže, policajti jsou zase o něco víc ztrapnění a borec na tom ještě vyrýžuje vatu. Pochybuju, že by si tohle mohl dovolit třeba v Rakousku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Pepa: Policajti to nafotili a já se vsadím že to je všechno otázka času.Museji se to vyřešit a podle mě ten pan podnikatel to bude muset změnit-můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.