Přejít na obsah

Brzdový kotouč chlazený - PILENGA

r.jonak

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny znalce.

Na netu jsem hledal věci co mám teď v plánu měnit a objevil jsem značku Pilenga, od které tam nabízejí kotouče na octavii.

Máte někdo s touto značkou nějaké zkušenosti? Já ji teda neznám. Cenově je stejná jako Ferodo, záleží na na jednotlivých www. stránkách.

Díky za poznatky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak o téhle firmě jsem taky ještě neslyšel. Já bych na brzdách neexperimentoval a držel se osvědčených značek jako třeba to tebou jmenované Ferodo a pokud je za stejné peníze jak píšeš, tak bych určitě bral Feroda. Tímto se nechci nějak dotknout značky Pilenga, možná to jsou kvalitní brzdy.

Odkaz ke komentáři

Tyhle kotouče jsem viděl snad jen na stránkách autokelly... kvalitu neznám, ale jsou mi až podezřelé. Na brzdách bych nešetřil a volil osvědčené výrobce! Mimochodem kotouče přeci nejso sezoní zboží, tak rozdíl několika stokorun není kritický, např. já jsem pořídil komplet desky, kotouče od uživatel Sebo tuším za 4500,- a nějaké drobné - a jsou to značkové Zimerman, desky Ferodo - nic se mi nekroutí a brzdí to velice dobře.

Tím komplet mám na mysli, komplet auto... = 4kotouče a 4páry desek

Editováno: , autor: lukash
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...