Fída Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 ahojte všichni mam možnost koupit štelovák který byl pouze namontován a opět smontován z vozu Polo N7 a chtěl jsem se optat jestli by mi šel na mojí fábinku máte někdo zkušenosti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 nejsem si jistej, jaká to je generace pola.., jakej to je rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 čoveče, to "by mělo" bejt stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 no kerý je poloN7?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 chlapi já sám nevim jaký to je rok. Jeden němčour mi to tu nabízí a já bych rád pořádnej podvozek on to polootočil na střechu pač to stahnul až dolu a pak závodil tudíž na nerovné cetě někde v zatáčce hupsnul do škarpy a podvozek je novej bobiku ty říkáš že pasuje???Jsi si jistý?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 nemáš alespoň fotky toho auta? Jesli je poznat co je to zač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 bohužel foto nemam ale pokusim se po tom ještě zapátrat a když tak sem dám fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 no kerý je poloN7?? evidentne nikdo neodpovi :-)) taky slysim oznaceni N7 poprvy ale asi to bude 9N kdyz se radi tady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 nechápu jak pak ale chce odpověď.., ale prakticky když to vemu, tak polo s kulatejma světlama nkde kolem roku 2000 a vejš je shodný s fabii, to s obdelníkovejma světlama je něco jako felda(takže neshodný s fabii) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 tak se omlouvám je to Polo 9N včera jsem to zjištoval tak co říkáte šlo by to tam namontovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Tlumiče i uložení tlumiču je shodné s Fábkou i zadní tlumiče. motorizace 1,2-1,9TDI.....zdroj tabulka na www.mjauto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 díky moc tak vypadá že moje fabinka bude stát na podvozku Koni stavitelném samozdřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.