Publikováno Říjen 22, 200816 r Ahojte.Nestalo se vám to někomu taky.Už 2.měsíce mi prosakuje olej z klimy a nevim jestli se mám bát.... ,ještě to chladí a nevím jestli to má cenu řešit na zimu..Dík za vaše zkušenosti.
Říjen 23, 200816 r Mě to dělá taky, na jaře sem jí nechal plnit a pak z ní začal vzlínat ten olej, není toho moc, ale občas odkápne. Taky nevím jak na to, zatím to nechávám být ...
Říjen 23, 200816 r Autor no a jak máš staré auto-to moje je 2002.Já si myslím že odcházejí o-kroužky a tím pádem to prolíná. Ale kdo ví jestli je to normální že s tama jde ten olej když je to netěsné...Chtělo by to nějakýho odborníka. Zajímalo by mě jestli se to může posrat ještě víc než to je... Potřebuju poradit-udělat to teť nebo až na jaro?.. Upraveno Říjen 23, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Říjen 23, 200816 r Jestli to tam utíká- a podle obrázku ano- pak to utíká i s chladivem. Bez vypuštění chladiva to nepřetěsníš. Udělat to může maximálně to, že ti uteče chladivo..........ztráta tak nepatrného množství oleje nebude mít vliv na kompresor- jestli se ptáš na tohle.
Říjen 24, 200816 r Autor to množství zas tk nepatrné není,tak dobře 10ml z toho mohlo uniknout a to je mi divné...Vždycky to utřu a je celý ten vysoušeč zase pochcaný a kape to až dole na plasty.Tak toho se právě bojím kde se tam toho oleje pořád bere. Nevíte někdo kolik je tam toho oleje celkem i s kompresorem? Upraveno Říjen 24, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Květen 5, 201114 r sundat a dat nove Okrouzky Jo přesně tak, řešil jsem to samé před měsícem vyměnit okroužek a naplnit klimu jiné řešení není .
Květen 5, 201114 r ono tohle technické řešení upevnění holendru na vysoušeči soudruzi z německa taky moc nevychytali, to si zase přiznejme .....nejak neměli svůj den, jinak si to neumím vysvětlit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.