Jara1362 Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Ahojte.Nestalo se vám to někomu taky.Už 2.měsíce mi prosakuje olej z klimy a nevim jestli se mám bát.... ,ještě to chladí a nevím jestli to má cenu řešit na zimu..Dík za vaše zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Sorry,neporadim ale neco podobneho taky resim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Mě to dělá taky, na jaře sem jí nechal plnit a pak z ní začal vzlínat ten olej, není toho moc, ale občas odkápne. Taky nevím jak na to, zatím to nechávám být ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara1362 Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 (editace) no a jak máš staré auto-to moje je 2002.Já si myslím že odcházejí o-kroužky a tím pádem to prolíná. Ale kdo ví jestli je to normální že s tama jde ten olej když je to netěsné...Chtělo by to nějakýho odborníka. Zajímalo by mě jestli se to může posrat ještě víc než to je... Potřebuju poradit-udělat to teť nebo až na jaro?.. Editováno: 23. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Jestli to tam utíká- a podle obrázku ano- pak to utíká i s chladivem. Bez vypuštění chladiva to nepřetěsníš. Udělat to může maximálně to, že ti uteče chladivo..........ztráta tak nepatrného množství oleje nebude mít vliv na kompresor- jestli se ptáš na tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara1362 Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 (editace) to množství zas tk nepatrné není,tak dobře 10ml z toho mohlo uniknout a to je mi divné...Vždycky to utřu a je celý ten vysoušeč zase pochcaný a kape to až dole na plasty.Tak toho se právě bojím kde se tam toho oleje pořád bere. Nevíte někdo kolik je tam toho oleje celkem i s kompresorem? Editováno: 24. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 sundat a dat nove Okrouzky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 sundat a dat nove Okrouzky Jo přesně tak, řešil jsem to samé před měsícem vyměnit okroužek a naplnit klimu jiné řešení není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiko01 Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 ono tohle technické řešení upevnění holendru na vysoušeči soudruzi z německa taky moc nevychytali, to si zase přiznejme .....nejak neměli svůj den, jinak si to neumím vysvětlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.