dagg Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Vedel by niekto poradiť ako je to s opravou laku 7 ročného vozidla (garážovaná, najazdené 71000 km) vozidla? Dva dni do zadu do mňa ťukol na križovatke Citroen Jumper a prevalil mi pravý zadný blatník v dĺžke asi 10 cm pri zadnom svetle . Nakoľko to bude hradiť vinníková poisťovňa tak by som to dal spraviť. Otázka je teraz, ako to bude vyzerať po nalakovaní, kedže mám zelenú metalízu tzv. "agave", tak mi známy povedali, že to už v živote nikto nenamieša a bude to tam ako pesť na oko... Preto sa pýtam či naozaj takéto niečo hrozí, prípadne či m i viete doporučiť v Bratislave servis s osvedčenou lakírnickou dielňou. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Já bych z toho strach neměl. Lakýrník ti podle současného odstínu co máš na autě dokáže namíchat přesně stejnou barvu (nebo velmi podobnou), takže okem bys neměl poznat rozdíl mezi starým a novým lakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 A pokial je sikovny, tak to bude lakovat tak, aby siel po "ostre hrany" na ktorych ten rozdiel "zanikne", inak by Ti mal navrhnut lakovanie celeho dielu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 :doh :doh ,to sou zase blaboli,vzdycky me to rozesmeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Ked myslis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 určite je jednoduchšie streknúť celý blatník ale dobrý lakýrnik to zvládne aj do stratena-metla sa dá v pohode . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagg Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Dík za odpovede, trochu ste ma upokojili dám to teda spraviť a snáď to nebude až také zlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Až to budeš mít spravené, tak dej vědět jak jsi dopadl (jak to vypadá)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagg Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Ok, dam vediet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 uplne nejlepsi je kecat lakyrnikovi do toho jal to ma delat,tim ho akorat nastves.a rady co ti tu psali sou k nicemu kdyz to clovek nevidi,jinak bude to jak pest na oko pokud treba mas horsi lak treba od mycky atd.po nalakovani pockej tak 3dny a projed 2krat kartacama,odstinove to preblem nebude mozna to bude trochu vic do modra zalezi co pouzivaji za znacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 s tím kecáním lakyrníkovi do práce to je pravda, jsem lakýrník a mám nejraději když někdo začne házet rozumy jak to udělat, v dnešní době je fakt nejlepší přestříkat celý díl ale jde to i do tzv. záprachu že se přestříkají třeba jen část a není poznat rozdíl ale už to není takové jako kompletní lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 mne ked lakovali blatnik tak mi este tak jemne strekli polku dverí do stratena nech nieje vidiet prechod a je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 hele pánové a na kolik by tak vyšla stříknout celá kokta?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 FOX prej za 25tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.