Jenik3 Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Ahoj, vymenil jsem akumulator a resim, co s tim starym. Vlastne se ptam, kam se da odlozit, kde se o nej odpovedne postaraji? Ne ze bych byl ekolog a vazal se retazema na stromy, ale to olovo prirode moc neprospeje. Navic se mi podarilo vystrachat na chate jeste jeden akumulator z feldy, tak mam dva, kterych s potrebuju zbavit. (pokud mozno environmentally friendly). diky za vase zkusenosti Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Já odevzdávám u nás do technických služeb, tam už je zlikvidují dle ekologických norem(doufám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokar Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Doporučuji sběrný dvůr nebo místo, kde jsi koupil nový accu, případně místo, kde se accu prodávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Dokonce jsou firmy, kde je vykupují, jelikož cena olova roste. Já měl taky dva a tak jsem je odvez do sběrného dvora a dostal jsem za každý ještě 100,- Kč, takže nakonec jsem měl 200,- Kč doma a to se počítá. např. http://www.kovopb.cz/cz/news_detail.php?in=65 Když prohledáš internet, určitě něco najdeš v tvém bydlišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 (editace) halda za barákem nebo místní smetiště u lesa lol Editováno: 24. Říjen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Pán asi není ekolog co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Jestli seš z Prahy tak si ho klidně vemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Ve sběrně to vykupují, cena kolem 5-10 Kč, jak kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 25. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Dokonce jsou firmy, kde je vykupují, jelikož cena olova roste. Já měl taky dva a tak jsem je odvez do sběrného dvora a dostal jsem za každý ještě 100,- Kč, takže nakonec jsem měl 200,- Kč doma a to se počítá. např. http://www.kovopb.cz/cz/news_detail.php?in=65 Když prohledáš internet, určitě něco najdeš v tvém bydlišti. To je zajimava informace...poohlednu se u nas, jak to tu maji. dik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Ja som to riešil predaním jednej firme ktorá repasuje alternátory. Čiže 1000,- za pokazený alternátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 (editace) Taibor1: A nepleteš si náhodou "alternátor" a "akumulátor" ? Ak to bol iba preklep a myslel si akumulátor (teda autobatériu) tak by som sa zaujímal o adresu tej firmy, lebo dnes som menil baterku a tak mám momentálne jednu starú volnú a keby dávali 1000sk/kus, tak sa posnažím a u nás na firme by som ešte zo 10 starých akumulátorov pohodených v garážach našiel a bol by dobrý "busines" Editováno: 28. Říjen 2008, autor: BEDUIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 (editace) myslim, ze to byl preklep. Altiky se repasuji za slusne ceny, ale autobaterie konci v lepsim pripade recyklovany Editováno: 3. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 u nás ve sběrně jsem dostal za 44 akumu 45 korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 (editace) 1Kg= 1Kč, dostal jsem svých 32Kč a jsem spokojnej, že to nemusím řešit :-) Editováno: 6. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Včera v Petřvaldě u Karviné 3 Kč za kilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.