Publikováno Říjen 27, 200816 r Ahoj kluci,začalo mě tak divně hučet pal.čerpadlo na moji F1 1,2 47Kw sice má najeto 215000km,takže bych se nedivil kdyby odešlo,ale zatim funguje bez problémů,jen prostě hučí.Našel jsem ho pod sedačkama,ale nechce se mi ho vyndavat,když zatim pracuje tak jak má.Nenapadá vás něco,čím to může být ?Jinak jsem teď začal tankovat u Shellu V Power 95.Díky za názory
Říjen 30, 200816 r Autor Tak vám děkuji za pokec,zase napíšu kdyby něco jo a auto přestalo jezdit a dnes namontuju nové čerpadlo a bude klid
Říjen 30, 200816 r rozhodně bych ti doporučil vyměnit i palivový filtr, na ty kilometry by si to zasloužil, možná je to i důvod proč se ti čerpadlo odporoučelo do věčných lovišť
Říjen 30, 200816 r Autor Tak čerpadlo za 2350,- z Auto-kelly pracuje jak má,takže mám problém vyřešen.Pal.filtr je původní a podle servisu Škoda je doživotní a nemění se.Ale co nejdřiv ho vyměním ať mám klid
Říjen 30, 200816 r filtr je původní a podle servisu Škoda je doživotní a nemění se - pokial to brali tak,ze najazdim 60tkm a kupim si v zapeti nove auto ,tak ten filter moze byt dozivotny Upraveno Říjen 30, 200816 r od Piaggio
Říjen 31, 200816 r Autor pokial to brali tak,ze najazdim 60tkm a kupim si v zapeti nove auto ,tak ten filter moze byt dozivotny Aha tak to mě nenapadlo
Říjen 31, 200816 r Má se měnit u nafty, u benzíu je opravdu "doživotní". Ale výměnou se nic neukazí, sice asi bude i po 100tis. jak nový...
Říjen 31, 200816 r Autor Ještě dotaz,podle očekávání začalo ukazovat jinak stav PHM v nádrži (trochu méně). Budu muset kalibrovat a to nevim jestli to bude problém ? Nedělal to někdo z vás ?
Listopad 16, 201113 r např. mazací kapalina (olej) v převodovce má také doživotní životnost, t.j. u automobilů Š.Fabia do 200.000 km, následně by se měl vyměnit, jako i ostatní "doživotní" věci, motor je taky doživotní, dokud ho nezadřeŠ, ale jsou prostě části, které se časem opotřebují a potřebují vyměnit, byť jsou doživotní...
Leden 24, 201213 r Už to zde na fóru někdo uváděl, dle koncernu je interně kalkulováno jako doživotní buď doba 5 let nebo 150.000 km.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.