DC Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 jen mě tak nadadlo zda-li by bylo možné dát do FRS převodovku DSG třeba z oktávky II apod. je to technicky možné? pokud ano, nakolik by to vyšlo? co všechno by bylo potřeba? byl by někdo ochotný to předělat? díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 nevymyšlej chujoviny a kup si pořádne auto (třebas moje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 já myslim, že minimálně HW by to jít mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 No jenže to máš komplet jiný motor, nápravu, samo převodovku a nevím jestli se to dá do Fabie rozměrově zastavět, ale jinak to asi možné je, všechno jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Motor musí být rozměrově stejnej jako 1.9 77kW z OII a FII, zádrhel podle mě nejvíc představujou poloosy (asi by nešly FRS do DSG) a sw. DSG by se měla vejít, jde přece spolu s 1.6FSi do FII, která má stejnej mot. prostor jako FI, ale musela by být ta, co se dává k 2.0TDi, bo ta, co je pro např. TDi 77kW má snad to omezení na 250Nm pokud se nemýlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) To je blbost todle delat. Motor má jinej eletrickej svazek.Varianta na fabii neexistuje.Motorova jednotka FRS neumi DSG tak bys musel zadela eletriku z OII.Nevim jak by to bylo s ulozenim prevodovky. Co treba molic jak by komunikoval s palubkou. A jsem zase u toho postavit to na bazy OII. Nejaka uprava jednocha je utopicka predstava. Dal modifikovat chlazeni a zapojit olejovek chladic z prevodovky do okruhu. Je to proste blbost takovy auto by te vyslo na milion.To mas lepsi si koupit OII rovnou s DSG. Editováno: 30. Říjen 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Jen poznatek-novější DSG už chladič nemají. Jinak jasně,je to blbost.ŘJ DSG komunikuje se spoustu čidel,plyn.pedálem,ŘJ motoru,centrální jednotka vozu,řídicí jednotka elektroniky sloupku řízení,řídicí jednotka ABS s EDS,řídicí jednotka panelu přístrojů,diagnostické rozhraní pro datové sběrnice a to už po Canu 2,0,kdežto Fabia má 1,6.Asi by to šlo,pokud by jsi použil vše -svazky,jednotky atd z OII.Což samo nemá žádný smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Až teď ten sedmikvalt nemá olejovej chladič ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DC Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 dík za objasnění hrabu se ve starejch baworech a tam je to parádní stavebnice - u novejch aut už to díky tý elektrice neni tak jednoduchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Nene,i nonější 6 gang už jej nemá,myslím MR 07 už ho nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.