Přejít na obsah

převodovka DSG do Fabie RS?


DC

Doporučené příspěvky

Motor musí být rozměrově stejnej jako 1.9 77kW z OII a FII, zádrhel podle mě nejvíc představujou poloosy (asi by nešly FRS do DSG) a sw. DSG by se měla vejít, jde přece spolu s 1.6FSi do FII, která má stejnej mot. prostor jako FI, ale musela by být ta, co se dává k 2.0TDi, bo ta, co je pro např. TDi 77kW má snad to omezení na 250Nm pokud se nemýlím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je blbost todle delat. Motor má jinej eletrickej svazek.Varianta na fabii neexistuje.Motorova jednotka FRS neumi DSG tak bys musel zadela eletriku z OII.Nevim jak by to bylo s ulozenim prevodovky. Co treba molic jak by komunikoval s palubkou. A jsem zase u toho postavit to na bazy OII. Nejaka uprava jednocha je utopicka predstava. Dal modifikovat chlazeni a zapojit olejovek chladic z prevodovky do okruhu.

Je to proste blbost takovy auto by te vyslo na milion.To mas lepsi si koupit OII rovnou s DSG.

Editováno: , autor: Mates_XIV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen poznatek-novější DSG už chladič nemají.

Jinak jasně,je to blbost.ŘJ DSG komunikuje se spoustu čidel,plyn.pedálem,ŘJ motoru,centrální jednotka vozu,řídicí jednotka elektroniky sloupku řízení,řídicí jednotka ABS s EDS,řídicí jednotka panelu přístrojů,diagnostické rozhraní pro datové sběrnice a to už po Canu 2,0,kdežto Fabia má 1,6.Asi by to šlo,pokud by jsi použil vše -svazky,jednotky atd z OII.Což samo nemá žádný smysl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...