petkojanka Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Ahojte ľudia. Mám problém u jednej Octavky 1. Zapnem blinkre a po niekoľkých prerušeniach ostanú svietiť. Samozrejme som vypol blinker, skúsil som zapnúť druhý a to isté. Výstražný trojuholník detto. Blinkre len svietia. Bude to len prerušovač? Cena? Kde na OC1? Ďakujem Peter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 výstražná trojúhelník je i relé na 90% je po něm cena myslím 600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petkojanka Vloženo 27. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 A kde je situované? To tikanie vychádzalo spod tlačítka výstražného trojuholníka. A keď silno klepnem nad tlačítko výstražných svetiel rozbliká sa... na chvíľu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 výstražná trojúhelník je i relé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petkojanka Vloženo 27. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Danke! ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr hifi Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Mám podobnej problém. Blinkry si dělají co chcou. Když je zapnu tak bliknou třeba dvakrát a nic. A když poklepu ten červenej trojuhelníček tak to zabliká. Zajímalo by mě jestli se to dá oparvit,myslím ten přerušovač. Dílnu a vědomosti bych na to měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ved ho vyber a rozober, da sa to pomerne jednoducho... Len neviem, ci to bude len studenak, ak ano, tak mas vyhrane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 já už mám ten new co se dával a nejsou s ním problémy, můj dotaz je přesto všechno se dnes spálila pojistka na blinkry, vyměnil jsem ji, varovný spínač funguje avšak podvolantový přepínač nejevý žádné náznaky aby se rozeběhlo relé ve spínači, přijde mi to trochu divné a nikdy jsem se s takovou vadou nesetkal a o problematice tohoto dílu vím víc než dost. Myslíte si že mohl odejít podvolantový přepínač???? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 také občas odejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 tak dnes komplet vše rozděláno, závada nikde nenalezena a o jsem rozebral na kousky i páčku, nasadil jinou a také nic, po podrobném zkomání nalezena přepálená i další pojistka což m velice překvapilo jak mohou odejít 2 pojistky, vůbec bych to nepředpokládal, nyní vše funkční, možná vada byla pravděpodobně způsobena tažením vozíku se zřejmě špatně zapojenou elektroinstalací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš 01 Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Ahoj mám také problém s blinkry,když vyonu blinkr tak mi ještě několikrát cvakne relé. rok vyr 2001.nesetkal jste se již někdo s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Ahoj mám také problém s blinkry,když vyonu blinkr tak mi ještě několikrát cvakne relé. rok vyr 2001.nesetkal jste se již někdo s tím? Zkus tady http://briskoda.net/maintenance-performance/indicators/1738/ (18-01-2005, 09:43 uživatel Scrattox). Mi to pomohlo. Jednoduché a geniální řešení - práce tak na půl hodiny. Taky mi začaly blbnout blinkry - klasický problém. Už jsem relé jednou vyměňoval a není zrovna zadarmo, tak jsem hledal tady na fóru, marně. Až konečně ve Velké Británii. Nepochopitelné, člověk by řekl, že na mekku škodovek alias Českou republiku nikdo nemá... Jak dostanu povolenku, tak přeložím ten wordovský návod a hodím jej do Instalačním manuálů, ať se to pořeší jednou provždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 S tím vozejkem klasickej problém. A to i s těma pojístkama. Ta druhá je určitě od brzd. Pak ti začne blikat žhavení. Není to ani tak špatně zapojeným vozejkem jako tím,že je špatnej kontakt v zásuvce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 výstražná trojúhelník je i relé na 90% je po něm cena myslím 600,- A nebo zkus tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72581 a relátko so vyčisti zadarmo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birko2 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 (editace) Zdravím prosim o radu!Mam fabiu 3 den a mam taky problem , 1.blinker na vodičovej strane hapruje,raz ide raz nie,všetky ostatne funguju v pohode len ten vo svetle ide ako sa mu chce ,prečistl som kontakty vymenili objimky z jednej strany na druhu a stale to iste, 2.dalej nejde mi vo dverach varovne svetla ale ziarovky tam su, 3. tiež mi nefunguje stropne svetlo ked prepnem ,aby to vypinalo pri zatvoreni vobec nesvieti,ked dam aby svietilo tak svieti, 4.tiež neviem či zapajali var.signal pri nevypnuti svetiel pri vyrobe ako som mal vo felicii,lebo mi to nesignalizuje. To je tak asi všetko,prosim o radu ,či to opravim sam alebo to bude važnejšie Vopred dakujem !!! Editováno: 17. Září 2009, autor: birko2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.r.junior Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Ahoj, návod je super jenže se vyskytla tato překážka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Ahoj mám také problém s blinkry,když vyonu blinkr tak mi ještě několikrát cvakne relé. rok vyr 2001.nesetkal jste se již někdo s tím? to dělá páčka směrových světel bud se dá nová nebo jde blbě rozebrat a opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 (editace) Ano dělá to páčka směrových světel. Nejdříve to zacvaká párkrát, pak to bude cvakat častěji a déle a pak to bude dosahovat takové intenzity, že to cvakne milionkrát za sekundu třeba půl hodiny vkuse. Vcelku otravné. Dnes jsem nechal páčku vyměnit a mám klid. Výměna přerušovače nepomůže. Editováno: 28. leden 2010, autor: Mira96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j_aroslav Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Ja mam nasledovny problem. Ked posuniem packu dolava - zasvietia lave blinkre. Ked posuniem packu doprava - zasvietia vsetky styri blinkre. Myslite, ze to moze byt sposobne nefunkcnym rele? Dnes som bol v skodovke, nemali ho na sklade. Len sa chcem uistit, aby som ho nekupoval zbytocne. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzís Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Pánové, mám dotaz - nevím jestli to někdo už pořešil. Nenašel jsem. Jde na OI zprovoznit funkci při doteku páky blinkru 3x bliknutí??? Jak to mají novější stroje!! Je to fakt dobrá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Pánové, mám dotaz - nevím jestli to někdo už pořešil. Nenašel jsem. Jde na OI zprovoznit funkci při doteku páky blinkru 3x bliknutí??? Jak to mají novější stroje!! Je to fakt dobrá věc. Tak špatně hledáš, je tady toho doóóóst. Zadej TRIPLINK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.