Whitek Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 (editace) Stalo se vám, že blinkry a varovná světla vynechávají, mají nepravidelný chod a nebo úplně přestaly z ničeho nic fungovat???? Nejste sami. Může to být více věcí a jedna z nich (a řekl bych, že je to tak většinou) je zhoršený kontakt na spínacím relé směrových světel. Tady je návod na opravu, respektive vyčištění kontaktů uvnitř relátka. Taky jsem se divil, že je to taková blbost. Jednou jsem je už měnil a podruhé jsem prohledal web a našel návod na britském Škoda fóru. Překlad návodu (trochu podrobnějšího, ale přesného) je níže. Tímto díky autorovi DanSilver z www.briskoda.net za umožnění vložení návodu na naše fórum. Cheers mate!! Spinaci_rele_smerovych_svetel___oprava__CZ_.pdf Editováno: 17. Srpen 2009, autor: Whitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.