crazyduke Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Viděl jsem tuto situaci už několikrát... proto jsem dnes nafotil jak jsem to opravil já.... snad to někomu pomůže.... na konec jsem vše polepil konstrukčním lepidlem (pro jistotu...) [atta chment=103553:4.JPG] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 pěkne, toto se mě teda ještě nestalo, ale za to sem to sdělával a praskl mě ten plast tak co se do něho zařezavají ty šrouby tak jezdim jenom s jednym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skury Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Jak tohle dokáže někomu prasknout, to mi hlava nebere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Jak tohle dokáže někomu prasknout, to mi hlava nebere... Taky nevím, ale teď jsem hodně prohlížel v bazarech a na netu, než jsem koupil a musím uznat, že dost jich no mělo urvané!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Aj my sme kupili a je to trochu odtrhnute, ale drzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas4 Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Muzu se zeptat, kudy/odkud vedou ke svetlu vodice? Samotne/vymontovane svetlo mi sviti, ale na tech dvou dratech, co uprostred privadeji napeti, nic neni. A ani jeden z nich neni (v mem pripade) spojen s zadnym pinem/kontaktem konektoru, co je u leve zadni svitilny a co vede do patych dveri na osvetleni SPZ. Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fritol Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Muzu se zeptat, kudy/odkud vedou ke svetlu vodice?Samotne/vymontovane svetlo mi sviti, ale na tech dvou dratech, co uprostred privadeji napeti, nic neni. A ani jeden z nich neni (v mem pripade) spojen s zadnym pinem/kontaktem konektoru, co je u leve zadni svitilny a co vede do patych dveri na osvetleni SPZ. Diky za info Aby do nich neco slo musis slapnout na Brzdu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 10. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Muzu se zeptat, kudy/odkud vedou ke svetlu vodice?Samotne/vymontovane svetlo mi sviti, ale na tech dvou dratech, co uprostred privadeji napeti, nic neni. A ani jeden z nich neni (v mem pripade) spojen s zadnym pinem/kontaktem konektoru, co je u leve zadni svitilny a co vede do patych dveri na osvetleni SPZ. Diky za info jde to sloupkem do stropu pod tapecem, měl jsem stejný problém, tak jsem to prozatím vyřešil dvojlinkou z hl. zad. světla, vedl jsem to kufrem, na jaře to rozeberu a natáhnu místo původního kabelu..... ted je zima..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Jak tohle dokáže někomu prasknout, to mi hlava nebere... No tarz sa to podarilo mojmu tatkovi urvat. Takze ma v blizkej dobe caka orava. uvidim co sa mi podari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 jak to bylo s montáží 3. brzdového světla u Felicií? Od kterého roku se začaly montovat? Mám modelový rok 97, 1,6 AEE a to 3. brzdové světlo nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 brácha mal tiež MR 97,benzín 1,3 MPi a tretie brzd.svetlo mal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 měl jsem také 97 a dodělával jsem si je, myslím že to bylo asi od MR1998, tedy podzim 97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Já měl Rv 12.07 a taky neměl. Montovalo se až na model 98 face. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 hm tak to nakonec dělali až od "fejsu" , ale přípravu už jsem tam na těch 5.dveřích měl, koupil jsem origo a jen jsem protáhl kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Já měl formana ´91 export verzi do Dojčů a ten měl ty "třetí brzdový" dokonce 2, čtvercový, se sešikmeným "tubusem aby správně držely nalepený v honích rozích zadního skla. Samotný světla už jsem tam teda při koupi v bazaru neměl, ale jak se sklo někdy v chladnu zapotilo, byly tam vidět obrysy po nalepení. Někdo mi říkal, že to souviselo s tím, jaký kde platí předpisy - takže je klidně možný, že některý exportní kousky felin měly to 3.BS namontovaný už od samotnýho začátku výroby v roce ´94... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 To je normální praxe, o připravovaném předpisu se vědělo už dlouho před tím, ale se sériovou montáží se čekalo skoro až do "poslední chvíle", aby se ušetřilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lore Vloženo 22. Května Sdílet Vloženo 22. Května @crazydukedíky za návod, dneska už nejde světlo sehnat, ani z druhovýroby, nezbývá než prohledávat bazary nebo si pomoct sám...takhle to dopadlo u mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.