matobo Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Uvazujem nad kupou letnych pneumatik v Internetovom obchode (na Slovensko). Najlepsie ceny co som nasiel su na http://www.aaa-pneu.sk/ a http://www.nejlevnejsipneu.cz/sk. Mate s nimi nejake skusenosti? Su to seriozne obchody? Na co si mam dat pozor? Nepoznate nejake este lepsie internetove obchody pneumatik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Dobrá zkušenost z : http://www.kkpneu.cz/ Jeden den ojednáš na druhý den ti to PPL doveze domů. Nevím ale jak dalece se liší v cenách oproti jiným e-shopům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 S kkpneu.cz souhlas, rychla odezva, zbozi defacto do druheho dne... Jenom ty ceny uz nejsou co bejvaly Zkus jeste autokseft.cz, slusne ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvv Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Vyzkoušel jsem www.dobrepneu.cz a jsem spokojen. Ceny perfektní, doručení do tří dnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Tohle patri spis do Lamparny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Našel jsem něco i na www.pneushop.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Kdyz tohle tema se resi kazdy rok navrhoval bych udelat sbirku odkazu a pak je dat do jednoho prispevku a treba v sekci Odkazy pak dat tema hned uplne navrch nastalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Kdyz tohle tema se resi kazdy rok navrhoval bych udelat sbirku odkazu a pak je dat do jednoho prispevku a treba v sekci Odkazy pak dat tema hned uplne navrch nastalo. Ale nezapominej ze kazdy rok se kvalita obchodu take meni souhlas ty odkazy by byly gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Nedavna zkusenost s www.nejlevnejsipneu.cz objednano v nedeli, ve stredu doma, ceny vazne asi nejnizsi a jednani slusne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Taky stejna zkusenost a zadnej problem, jednani rychle a na urovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 nakupoval jsem na pneunet.cz a do 5 dnú to bylo zde.Teď na nejlevnejsípneu.cz jsem objednal i pro kolegu a tu jeho momentálně neměly tak poslaly jen tu jednu pro.A já jsem jim chtěl ušetřit na dopravnym .Doprava taky cca 5 dnů.Takže zatim naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Môj kamoš prevádzkuje nejaký e-shop, len si teraz neviem spomenúť na názov. A viem, že by vedel s cenami čosi porobiť. Mne núkal dobré ceny. Mám mu zavolať, že čo je to za shop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobo Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 ...Mám mu zavolať, že čo je to za shop? Jasne, skus mi to zistit, ale prosim ta co najskor. Uz ma to zacina tlacit. Inac chcem kupit 2ks Continental EcoContact 3, rozmer 165/70 R14 T. Skus zistit, aku cenu by dal na toto a ci to ma na sklade. Som z Banskej Bystrice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 2x zkušenost s nejlevnejsipneu.cz včetně doporučeného pneu servisu v Praze = bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Tu je ten shop www.combi.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Máte někdo kontakty na levné náhradní díly na fábku atd.. kotouče, brzdy, prostě náhradní díly jak na motor tak eletriku atd... znám třeba autodíly krč.. myslím že mají dobrý ceny... Víte o nějakým internetovým obchodě lepším? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 to je dobry napad. zalozit extra vlakno a zhromazdit tam vsetky e-shopy na nahradne diely, pneu a pod. a hlavne skusenosti s nimi, s kvalitou, dodacimi lehotami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Me se na vse osvedcilo hledat lidi co se tim zivi, takove ty špekulanty a ne zadne obchody a e-shopy , osobni kontakt nicim nenahradis podle me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 To jo. Já mam taky pár známejch.. Ale myslel jsem nějaký ten e shop taky... Tak třeba něco je kde to prodávají za pár korun.. vždyt ty díly nemají žádnou hodnotu, akorát přirážky a rabaty... uvidíme.. Zatím ten www. autodilykrc.cz je asi nejlepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 zkus www.skoda-dily.cz - nebo přímo pana provozovatele tady na foru, pana NoiseRa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 (editace) To jo. Já mam taky pár známejch.. Ale myslel jsem nějaký ten e shop taky... Tak třeba něco je kde to prodávají za pár korun.. vždyt ty díly nemají žádnou hodnotu, akorát přirážky a rabaty... uvidíme.. Zatím ten www. autodilykrc.cz je asi nejlepsi. Nejsou nejhorší, ale maj tam i něco dražšího než originál ze škodovky, třeba http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/6y6-867737c-47h, ve škodovce stojí 42,-... a koukám, že tam toho ´dražšího maj víc... teda, asi využívaj lidský nevědomosti.. Editováno: 7. Září 2006, autor: OloZX6R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
u3nos Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 (editace) Máte prosím někdo zkušenost s německým e-shopem Pneushop od společnosti Delticom Hannover? Výše ho zmiňoval Cosby. Ty ceny jsou podezřele nízké. A má prosím někdo zkušenosti s reklamací pneumatiky koupené přes internet, jak to probíhá? Díky. Editováno: 9. Září 2006, autor: u3nos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Přidám svoji zkušenost s dobrépneu.cz, objednával jsem si tam GoodYear Eagle F1 (205/55/R16) objednával jsem je 31.12006, když jsem tam po třech týdnech volal jak to že je ještě nemám, tak mi odpověděl že je ještě unor a na letní pneu je ještě čas, že ještě nejsou potřeba (před tím jsem jim psal co a jak a pokaždý mi napsali, že už se to vyřizuje a že do třech dnů je mám )Pneumatiky dorazily 20.3.2006 a 31.3. jsem přezouval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Pneunet.cz super. Doslo rychle a v poho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Máte prosím někdo zkušenost s německým e-shopem Pneushop od společnosti Delticom Hannover? Výše ho zmiňoval Cosby. Ty ceny jsou podezřele nízké.A má prosím někdo zkušenosti s reklamací pneumatiky koupené přes internet, jak to probíhá? Díky. Přes pneushop.cz sme kupovali už dvakrát....poprvé ok, ale podruhé poslali jiný rozměr, takže si to vzali zpět a asi 10 dnů se čekalo, než dodali ten správný. A taky jednou neposlali doklad s pneumatikama a ten sme z nich dolovali asi měsíc. Ale kdo má trpělivost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.