Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zimáky mám od minulýho týdne. Údajně mají zimáky po čtvrté sezoně zhoršené jízdní vlastnosti. Tak raději šetřím letní. :feve:

Pry ve Švycarsku te nepusti v zime pres hranice, kdyz mas starsi zimaky 4 roky. Rikal to mechanik v pneuservise, nevim co je na tom pravdy.

Vloženo

Tak dnes očista vozidel ( myčka,vysavač apod... ) a přítelkyně trénovala :p

Blbá otázka, na kolik se fouká přední a na kolik zadní penu 195 / 65 R15 ????

post-13704-1226935155_thumb.jpg

post-13704-1226935170_thumb.jpg

Vloženo

mcsolle

conti to mas dobre len tak som hodil kuk na net a je tam dobra palka za 16 palcove 3000skk to radsej ostanem pri 15 palcovych... inac nevies aka je hlbka drazky pri novych pneu? dnes som dal dole letne dunlop fastresponse po prvej sezone 19000km a mam teraz 7mm ;)

Vloženo
Pry ve Švycarsku te nepusti v zime pres hranice, kdyz mas starsi zimaky 4 roky. Rikal to mechanik v pneuservise, nevim co je na tom pravdy.

na víko jsem koukal, ale kdosi říkal, že je lepší foukat více :) .. dal jsem zadek 2,4 a předek 2,5 :aggressive:

Vloženo

Tak asi to bude tím, že jezdím pravidelně naložený - ale přední 2.4 a zadní 2.8

Jo a přezouval jsem v sobotu v 5:30 ráno, protože jsem debil. Sousedi mě museli milovat, rázový utahovák a kompresor - trr trr trr trr :D :D :D To je tak když si člověk myslí, že to ještě odjede na letních a ráno je přimrzlo...

Vloženo (editace)

Já snad raději ani ne, to zase bude bouraček a já bydlím na cestě k nemocnici - a to je potom rej majáčků :(

Ale zimu mám rád, nevadí mi ani na silnici - jen kdyby se nad sebou zamysleli i ostatní.

Editováno: , autor: lukash
Vloženo
mate uz prezute na zimne obdobie? pozeral som predpoved pocasia na 5dni ma byt u nas 13-18°C tak zatial jazdim na letnych ;)

Tak já osobně si myslím při zimním období by se již mělo jezdit na zimních. Přeci jen mají rozdílné složení a určitě se chovají jinak v různých situacích... Takže já osobně v půlce spíše koncem listopadu už mám zimní pneu :palec2:

• o 10 měsíců později...
Vloženo

dnes som pozeral predpoved pocasia na 4dni tak uz len pondelok cez den +14°C ale od utorka do stvrtka +6°C az +4°C a v noci +3°C :feve:

a to je este len oktober otepli sa este? minuli rok som prezuval 17,novembra tohto roku sa asi zima ponahla

Vloženo

Tak nevim, teď straší se zimou, ale aby to nebyo jako loni, týden dva bylo trochu míň a pak šla teplota min 3 týdny okolo 20°C ... přeci jenom Pardubice, tady je celkem teplo i v zimě, ještě počkám ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...