Janinka05 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj kamarádi... dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 dobré ráno I Tobě dobré ráno beruško... Jak se máš takhle v půlce týdne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 I Tobě dobré ráno beruško... Jak se máš takhle v půlce týdne ? Ale tak celkem to jde píšu s s Víťou na qip , protože tady nemůže je v práci a jinak mě štve to počasí no a copak děláš ty hezkýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Jiříku,nelež venku a pojď na kofíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Jiříku ahooojkyyyyyyyyyyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 AAAchooooj kamarádi před půl hodkou jsem dorazil z nemocnice,3 dny včetně operace stačí až do ..... Moc děkuji Všem za podporu,moc to potěšilo a o něčem to v superB partě vypovídá rád Vás všechny uvidím,klidně i na motokárách,holt si nezajezdím.leč rád pokecám ( pochopitelně když to nebude bolet ,jako nyní ) operován jsem byl ještě ten večer,operace trvala hodku a půl a na pokoj jsem přijel kolem jedné v noci a tam na mě čekal syn se snachou,to bylo více než milé . Čágo Jiřiku a Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ale tak celkem to jde píšu s s Víťou na qip , protože tady nemůže je v práci a jinak mě štve to počasí no a copak děláš ty hezkýho? Já se od rána nějak nemůžu nastartovat, né že by se mi chlo spát ale chodím od ničeho k ničemu. Ale dám ještě jedno kafe a pojedu tvořit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 No to jsme rádi,že tu zase budeš s náma,bez tebe to tu bylo trochu mrtví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 No to jsme rádi,že tu zase budeš s náma,bez tebe to tu bylo trochu mrtví. čágo Jířo přeháníš ,ted tady budu často,času mám tři prd--e,tedy šest půlek ko jediný pozitivum je,že zatím jsem si již skoro 4 dny nezapálil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Zdravím maroda!!! Vítej zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Zdáár Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Jirka N: Jasná věc, někam přifrčím Díky moc. Jinak česnečka byla po pracovní akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Kluci, já musím pracovat Měj te se tu pěkně a nepište moc, pak to nestíhám číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 neboj,budeme psát pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 čágo Jířo přeháníš ,ted tady budu často,času mám tři prd--e,tedy šest půlek ko jediný pozitivum je,že zatím jsem si již skoro 4 dny nezapálil Dobrá metoda,škoda že sis musel utrhnout achilovku,aby jsi s tím praštil Aby jsi z toho neměl absťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Jirka N: Jasná věc, někam přifrčím Díky moc. Jinak česnečka byla po pracovní akci Cinknu o víkendu,dáme někde spíšek!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 to Hampejz:konečně jsem sehnel poslední vydání CD do navi,tak ti přivezu.Pokud budeš chtít jiné než ČR,tak dej vědět,ať to stihnu udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Dobrá metoda,škoda že sis musel utrhnout achilovku,aby jsi s tím praštil Aby jsi z toho neměl absťák no huba jde šejdrem,ale zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 no huba jde šejdrem,ale zkusím to Tak to ti držím palce,já to zkuošel asi 4x a pořád mi to nejak nevyšlo. Asi slabá vůle takže jsem se na to vys...!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 no uvidím,2 x jsem už nekouřil cca dva roky a pak ......no blb jsem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj Sejdo. to je fajn že jsi doma, tak ať brzy zase lítáš. Jinak jsem včera poslal J-Novisovi všechny samolepky, tak vám je předá. Škoda že nemůžu na motokáry, musím do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Já se zatím loučím,musím chvilku do práce,pak se ještě zastavím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj Sejdo. to je fajn že jsi doma, tak ať brzy zase lítáš. Jinak jsem včera poslal J-Novisovi všechny samolepky, tak vám je předá. Škoda že nemůžu na motokáry, musím do práce. Ahoj Luky,samolepky právě dorazily,tak já je klukům předám,děkujeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj Sejdo. to je fajn že jsi doma, tak ať brzy zase lítáš. Jinak jsem včera poslal J-Novisovi všechny samolepky, tak vám je předá. Škoda že nemůžu na motokáry, musím do práce. Čágo Luky,dík,ale mohl jsi je poslat,manželka by je převzala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj Luky,samolepky právě dorazily,tak já je klukům předám,děkujeme. tak máš Jiřo o důvod víc se stavit za mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.