Sejis Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 malá sobota je tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 malá sobota je tu Jejda tak to já ještě ne.Já ještě zítra fachám.Zdravím vás borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Zdravím bandičko,koukám,že to tady žije? Víťo,brzo se uzdrav,ať si na srázek fit. Přeji všem supákům krásný víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ahoj kamarádi.Víťo sem na tom stejně,už pátej den mě bolí v krku a z nosu mě teče jak z vokapu Ke všemu musím makat a z domova ráno za tmy a večer když se stmívá.Vyjímečně dnes sme skončili dřív.Už ležím v pelechu a jdu toho bacila zahubit.Tak brzký uzdravení a vy co ste zdravý se preventivně namažte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Manžel každou noc strašlivě chrápe. Manželka se rozhodne vyzkoušet tip své kamarádky a v noci, když manžel začne chrápat, nalepí mu pod nos papír od olomouckých syrečků Chlap zafrká, přestane chrápat povídá: "Marie, spíš?" "Ne, nespím." "Tak se přikryj!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Tak aaaaaaaaaa jeden na nedelny vecer Jde mladík po cestě, když v tom na něj začne řvát žába: "Když mě políbíš, proměním se v krásnou dívku!!!" Mladík žábu vzal a dal si ji do kapsy. Žába se nedala: "Když mě políbíš, proměním se v nádhernou dívku a zůstanu s tebou!" Mladík žábu vyndal z kapsy, usmál se na ni a vrátil ji zpátky do kapsy. Žába začala plakat a prosit: "Když mě políbíš, proměním se v nádhernou dívku, zůstanu s tebou a udělám všechno, co budeš chtít!!!" Mladík žábu zase vyndal z kapsy a znovu se na ni usmál. Žába to nevydržela a začala řvát: "Co jsi to za člověka?! Slíbila jsem ti, že se proměním v nádhernou dívku, zůstanu s tebou a udělám všechno, co budeš chtít, tak proč mě nechceš políbit?!" Mladík odpověděl: "Hele, já jsem programátor, nemám na ženský čas. Ale mluvící žába, to je super!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Krásný pohodový nedělní večer kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ahoj Kucíí. Forek je libovej.Jinak víkend končí a zase do práce,ale mě to nějak nepřijde páč jsem makal celej víkend.Jinak přeji krasnej tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 kamarádi,víkend pohodovej až na to,že mě nějakej šmejd ukrad z kol chromový čepičky ventilků Fakt nechápu co to bylo za chudáka.Byl sem se podívat na srazu škodovek v Běšinech u Klatov.Byl tam olin se svou fabulí,ale ač sme prošli kemp třikrát tam a zpět jeho sme nenašli ani když sme chvilku postáli u Fábky a čekali jesli dorazí.Víkend za námi a práce před,tak to zas musíme nějak zmáknout.Brou noc kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Tak zítra zase do práce, nějak to rychle uteklo. Na zítra si musím připravit tempo a rozleštit dveře. Stál jsem vedle policejního transportéra a pěkně mi orazítkoval dveře . Dobrou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 dobré ráno kamarádi a hezký začátek týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Příjemný týden všem borcům ze superb fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Taky přeju pěknej tejden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 HEZKÉ POCHCANÉ RÁNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Dobré ráno kluci, tady je mlha a zima jak blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Brý ráno klucí a Janičko, pořád v rachotě, tak není ani moc času - teď mě čekají brzdy a jinak ani nemám čas Supíčka uklidit - a už by to tááááák potřeboval... Mějte prima den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Ahojky Kluci krasny den JA si uz padim za chvilku do skoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 ahojky kluci,vypadá to na krásný den,tak si ho užijte a opatrujte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Nazar klucííí!!! Kde jste s těma oknama. Já se začínám nudit. Dnes je krásně. Dokonce se to začíná sobotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Zdra bando.Dnes mi od 18:00 začíná nový pracovní týden tak se opatrujte a mějte krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Nazar klucííí!!! Kde jste s těma oknama. Já se začínám nudit. Dnes je krásně. Dokonce se to začíná sobotit. já ti to řeknu za sebe ještě mi to nevadí-nepřekáží,je to malé a stále si nemůžu udělat čas neb na to vždy zapomenu ...........neboj nějak to pořešíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Zdra bando.Dnes mi od 18:00 začíná nový pracovní týden tak se opatrujte a mějte krásně pracuj opatrně a do výše svého platu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Hojda hej to sem tu ale dlouho nebyl A co jsem neobjevil, budou Chabry. Tož sice sem moc nechodím, pač sem rád, že mám trochu času aspoň na ženu, ale na sraz se zkusím dostat, protože vás rád uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Hojda hej to sem tu ale dlouho nebyl A co jsem neobjevil, budou Chabry. Tož sice sem moc nechodím, pač sem rád, že mám trochu času aspoň na ženu, ale na sraz se zkusím dostat, protože vás rád uvidím. Táááááák woe Hampi žijééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 pracuj opatrně a do výše svého platu Aha tak to v tom případě balím a kašlu na to.Už stačilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.