Laras Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 kluci tady snezi cely den, a ja se na firemnim klouzu na letnich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 No teda, u nás 5° a doufám že to tak ještě vydrží. Firemní už mám přezutý. Brý tro, stavím na čaj a krájím štrůdlíček, kdo se přidá Jo taky bych si dal tak celou nohu. Ale bez rozinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ja vim ale zase si myslim ze lepsi klub pro nasi bandu nez pro nejaky kvanto lidi jako je OC Navic si myslim, ze superbu nebude stejne nikdy jako OI ,...no to zcela nepochybně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 dobré ráno.kde je ten štrůůůůdl ............tak si holt dám sušenky s čajíčkem jo a u toho MB jsou vystřelené dva vstřiky..........dnes by to mělo být hotové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 čauky supí bando.U nás svítí slunko,ale v noci sněžilo.Odpoledne už asi budu přezouvat nic naplat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Strejdo Sejdo,ten Radek se neozval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Jinak brej podvečír.Tak jsem dnes nechal namontovat tripling a je to paráda.Jen by mě zajímalo jestli to opravdu bylo origo relé a kdo dělal ty kabely k tomu. Chlapi kdo se to chystá montovat?Zajímalo by mě totiž jaké máte schéma zapojení nebo aspoň jestli Vám ten dotyčný poslal tak jako mi popis kde má být jaký drát připojen. Takže Jardo nebo ty Petiku jak to bylo u vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Jinak brej podvečír.Tak jsem dnes nechal namontovat tripling a je to paráda.Jen by mě zajímalo jestli to opravdu bylo origo relé a kdo dělal ty kabely k tomu.Chlapi kdo se to chystá montovat?Zajímalo by mě totiž jaké máte schéma zapojení nebo aspoň jestli Vám ten dotyčný poslal tak jako mi popis kde má být jaký drát připojen. Takže Jardo nebo ty Petiku jak to bylo u vás? Přesně jak píšeš Víto, dostal jsem popis jakou barvu na jakej konektor u přepínače varovek - je v tom problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Přesně jak píšeš Víto, dostal jsem popis jakou barvu na jakej konektor u přepínače varovek - je v tom problém ? No nevím buď jsem špatně počítal nebo jsem se nějak sekl nicméně v tom návodu je psáno že červenobílý se dá na pin č.7 Já ho však zapojil(přesněji řečeno můj elektrikář) na pin.č 8 a jede to normálně tak jak má.Tak by mě zajímalo jak to bude u vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 No nevím buď jsem špatně počítal nebo jsem se nějak sekl nicméně v tom návodu je psáno že červenobílý se dá na pin č.7Já ho však zapojil(přesněji řečeno můj elektrikář) na pin.č 8 a jede to normálně tak jak má.Tak by mě zajímalo jak to bude u vás Psal jsem Františkovi, co on na to, tak uvidíme... Ale co na to náš odborník Jára ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Brý tro, štrůdlík spapán...když nevíte v kolik se chodí k snídani Tak pak nic zezbude Dneska jen toustíky. Mazu vyzvednout hostesku a hurá na veletrh. Mějte se krásně a hezkej víkend draci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Strejdo Sejdo,ten Radek se neozval? čágo Víto,nepsal ani telefonicky neozval jinak dodré ráno Fšem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Cest praci vsetkym . Tak soms a vratil z dlhej cesty . A hned zacnem vulgarne sorry za to, ale musel som -------------------------------------------------------------------------------- Manzelia: Ona: Ty si fakt kokot! Ty si taký kooookoooooooot... No kokot!! V práci si kokot pre vsetko, v spolocnosti robis zo seba kokota, doma si uplne na kokot a keby bola sútaz kokotov tak skoncis suverenne na druhom mieste! On: Preco na druhom??!! * Ona: Lebo Ty si taky kokot, ze by si to ani nevyhral! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tys nám tu chyběl ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Jinak brej podvečír.Tak jsem dnes nechal namontovat tripling a je to paráda.Jen by mě zajímalo jestli to opravdu bylo origo relé a kdo dělal ty kabely k tomu.Chlapi kdo se to chystá montovat?Zajímalo by mě totiž jaké máte schéma zapojení nebo aspoň jestli Vám ten dotyčný poslal tak jako mi popis kde má být jaký drát připojen. Takže Jardo nebo ty Petiku jak to bylo u vás? Info od Franty: Ahoj Petře, trippling bude fungovat na obou pinech, ale já preferuji pin č. 7 protože na něm je +12V ale jen při zaplém klíčku, na pinu 8 je +12V pořád. To znamená, že relé je pořád pod napětím, což mě osobně se moc nelíbí. Když je to na pinu 7, tak když vyndáš klíček je relé bez napětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Sejdiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ahojky kamarádi. Víťo já sem sadu ana dodatečnou montáž triplingu koupil ve vw a namontoval mě to kamarád autoelektrikář a funguje to bezvadně.zvyk sem si na to a bez toho už bych asi nechtěl jezdit.dobrá věc ve městě. Zítra konečně začne víkend a zase si odpočnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Info od Franty:Ahoj Petře, trippling bude fungovat na obou pinech, ale já preferuji pin č. 7 protože na něm je +12V ale jen při zaplém klíčku, na pinu 8 je +12V pořád. To znamená, že relé je pořád pod napětím, což mě osobně se moc nelíbí. Když je to na pinu 7, tak když vyndáš klíček je relé bez napětí. Jo jo taky mi to napsal.Doufám,že tím že to mám na pin 8 nic nepodělám. Jardo help řekni že to nevadí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) Ahoj bando, takový pěkný počasí a zrovna tokový práce. Peny: jsem na tom stejně, víkend je úplný vysvobození... Vick: nic se neděje, relé má naprázdno zanedbatelný odběr takže je to ok. Já se na montáž chystám o víkendu. Dneska jsem čistil odtokový kanálky v přepážce. Samej marast. P.S.: včera večer tak kolem 20.h jsem potkal Supa s denním z S6. Bylo to někde u Horažďovic-Strakonic. Kdopak to byl? Editováno: 5. Listopad 2009, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ahoj bando, takový pěkný počasí a zrovna tokový práce.Peny: jsem na tom stejně, víkend je úplný vysvobození... Vick: nic se neděje, relé má naprázdno zanedbatelný odběr takže je to ok. Já se na montáž chystám o víkendu. Dneska jsem čistil odtokový kanálky v přepážce. Samej marast. P.S.: včera večer tak kolem 20.h jsem potkal Supa s denním z S6. Bylo to někde u Horažďovic-Strakonic. Kdopak to byl? Taky jsem byl včera v Písku a potkal jsem starého známého se Supem se světly z S6 a RZ 1917... Nebyl to on ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tyvoe 1917 jezdi i pres Chrudim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Sejdiii no vidíš a pak ,že to nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 dobré ránko a je tu malaá sobota kluci,kdo by měl zájem mrknout se na mezinárodní výstavu psů v Letnanech a vzít rodinku tuto so a ne at se mi ozvemjá jsem tam ofiko oba dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Taky jsem byl včera v Písku a potkal jsem starého známého se Supem se světly z S6 a RZ 1917... Nebyl to on ? Petíku to netuším, vyřítil se ze zatáčky jen jsem poznal Supa a na RZ už byla moc tma. Ale byl černej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Tyvoe 1917 jezdi i pres Chrudim toho jsme tu řešili už někdy před půl rokem Jak jsem si to s nim hezky dával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.