Peny Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 no já měl teď dva dny volno a zítra a pozítří zase do práce na sjezdovku.Ještě,že to tam ta služba rychle uteče.Nu a vy co nemusíte do práce,tak užívejte volna a domácí pohody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 A já kynu a kynu Ikdyž dnes jsem po více než týdnu zprovoznil supíka.Čerpadlo v pondělí objednáno a včera jsem ho už měl doma.A pak jsem ho zavezl na wapku a za 10 korunek ho opláchnul od té soli z minulého týdne nebo kdy to vlastně sněžilo.Krásná práce. Tak se opatrujte klukové v závěru roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Bré dopoledne kamarádi.Tak nám přes noc zase nasněžilo sakra.To mám za to,že jsem myl toho mazlíka.A zase to taje a furt dokola.Jen je na cestách bordel.No ale je zima co se dá čekat že. Jinak nemáte nějaký problém se stránkama skodahome?Jde mi o to že já zadávám klasicky do vyhledávače škoda forum a po najetí mi naskočí stránka která je bílá a nesmyslná.Nahoře mám napsáno plná verze a teprve až po kliku na toto se mi objeví ta naše zelená se vším všudy.Nedělalo mi to.Blbne to tak posledních 10 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 ahoj uličníci jak se vede den před koncem roku mě pracovně Dáme Ríšo kávičku s mlíškem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 To mám radost jak se to tu probudilo. Probrali se i někteří, co nevědí na který bok si už mají lehnout, zatím co my padáme na držku. Že jo Jíříku. Jdu koupit mlíško a jdu vařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Ahojda klucí, tak nový rok za dveřma a venku zase břečka. Já akorát vyměnil SPZ osvětlení za LED a jdu dělat účetnictví... tak pěkný odpo VIK: Já problém se stránkama žádný nepozoruju, takže sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Víťo, bílou stránku mám tak min 3 měsíce... Admini dělali nějaký upgrade a od tý doby to mám takto viz obr - dostanu se všude, tak to neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 [ Tak to právě nemám.Mi to blbne ještě víc.Ale máš recht.Hlavně když se dostanu pak tam kde potřebuju.Jo a Peťane nezapomeň pak mi zjistit ty pneu ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 vidím,že jsem první v novém roce,kdo zde je a píše tak kamarádi hezké vykročení do toho njů roku a doufám v brzský super -B srázek 1.1.v 11.11 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Ahoj všem, tak já druhý Všem přeju to nejlepší v novém roce. Hlavně pohodu a ať Vám auta šlapou jak maj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 A do třetice vše nej a ať se vám plní všechny vaše sny!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 příjemné sobotní dopoledne,v Praze sněží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 nazdáreček - u nás taky padaj bílý sra..čky z nebe - zatím ale jen malinko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 V Ostravě taky padá bílá peřina . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Pěkné popoledne,tak u nás je bílo.Ale určitě to zase sleze a bude všude sračka na cestách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 čau superbáci.Tak jsem to zakřikl včera.Sračka nestála,ale ještě více přisněžilo a mrzne,takže to vypadá na pěknou klouzačku.Opatrně mládenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Ahoj kuci.Zdravím vás v novém roce.Já měl 14dní dovču a tak jsem se válel a dělal samy blbosti.Ale zejtra to začne,hurá do práce.Moc se mě nechce když vidím ty sračky na cestách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 komu by se taky chtělo - já musím tento týden do KV a Plzne a taky se mi vůůůůbec nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Ahoj kamarádi, tak mi ten rok pěkně začal. Byl jsem dneska u kámoše a vybrali mi auto. Zámek vyrvanej, rádio fuč . No zítra jdu vyřizovat pojišťovnu a teď to du zapít. Ani se mi nechce zítra do práce . Takže všem co musí taky tak ať nám to rychle uteče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 ......to snad né Járo,do prd....to je pech,,,,zmrdi,zabít........ jinak dobré ráno všem a úspěšný vstup do pracovního nového roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Dobré jitro v novém pracovním roce supáci. Járo: Tak to mi mrzí, jak píše Sejda, chytit a přerazit pazoury KDe to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Pěkné,mrazivé dopoledne kamarádi.Tak ještě dnes volno a zítra už tradá do výrobního procesu. Opatrujte se. Jardo držím palce ať ti to dobře dopadne.Cos tam měl za rádio?Tys měl taky DX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 To je teda vstup do nového roku Járo - chytit, přerazit ruce, odvézt na Ještěd, zmlátit, svlíknout do naha a nazdar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Kurwa Petříku, tak jsi byl nadšenej do úprav Octavie a posíláš ji z domu ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Kurwa Petříku, tak jsi byl nadšenej do úprav Octavie a posíláš ji z domu ?????? Co to píšeš Péťo?Něco jsem snad přehlédl?Něco mi uniklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.