Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahojky lidičky, tak doplnim sever cech: v pondeli jsem jel Ml.Boleslav - Usti, Teplice, v utery pres Chomutov a Most do K.Varu a ve stredu do Plzne a zpet do MB - cesty i v pondeli sjízdne vcelku dobre - nikde me nic neprekvapilo - tedy az navrat do MB, kde je snehu jako nikde jinde v zadnem meste - nejvetsi problem je s parkovanim...

Vloženo

nazdárek kamarádi.před námi víkend a všude plno té bílé sra.....,ale už nepadá tak je to dobré a cesty u nás už sou taky uklizený.Užívejte volna a sportujte ve zdravý.

Vloženo

Ahoj klucí, tak to u mě vypadá na pracovní neděli. Autíčko je stále v servisu, kabeláž opravená, rádio hraje ale zámky stále nic. Každým dnem by měly přijít na sklad. Už se nemůžu dočkat.

Vloženo
Poprosím, kdyby někdo vědětl o nějakém pěkném malém autě (pětidvéřko) pro ženskou s málo najetými km okolo 100 tis babek, tak dejte vědět.

Díky

Hampi mamka by prodala prcka Arosu :) ale to je fakt maly hoodne :) a neni 5 dver no ale jinak top a myslim pro babu super :)

Vloženo

Nazdárek,tak zase už nad šumavou se sype ten bílej hnus,snad ho nenapadne moc.Jinak přeji pěknou neděli a nechte si chutnat u oběda.

Petříku:ty za chvíli rodičům prodáš střechu nad hlavou :smich: napřed prodáváš oktávku a tvrdíš,že je to kůli problémům a teď by si i mámě prodal jejího špunta na přibližování??co za tím stojí tentokrát???snad né problémy??

Vloženo

zdar po ránu,to počasí je jsem nasranej,bordel,neuklizeno,šílenost...............at jdou do prdele...

a to se mi o5 posral transporter o5 převodovka

to je zase den...............................................

Vloženo

Petřík: Díky, ale určo chceme 5dvéřko. Ta Arosa je jinak pěkný autí...

To je venku hnusně! Už aby bylo jaro, tohle mě nebaví...sníh ok, ale když do toho začne pršet, tak to je fakt hnus velebnosti!

Vloženo

zdravim ;). tak jeden co ma celkom dnes pobavil :D :

Vynálezce vozu Porsche umře a dostane se do nebe.

Svatý Petr ho přijímá a povídá: "Za tvé zásluhy pro motoristiku, je ti dáno jedno přání. Co by sis přál?"

Ferdinand Porsche chvíli uvažuje a povídá : "Dobrá dovol mi rozhovor s Bohem." Svatý Petr ho tedy představí Pánu Bohu.

Porsche se ptá Boha : "Milý Bože, když jsi tvořil ženu, kde jsi byl myšlenkama?"

Bůh: "Co tím chceš říci ?"

Porsche: "No jo, tvoje dílo má mnoho chyb. Podívej:

1. Předku chybí aerodynamika.

2. Hlučnost je silně nad únosnou hranicí.

3. Náklady na údržbu jsou moc vysoké.

4. 5 až 6 dní v měsíci je mimo provoz.

5. Zadní část visí volně dolů.

6. Neustále se musí přelakovávat a upravovat.

7. Výfuk je moc blízko sání.

8. Světlomety jsou moc malé a směřují dolů.

9. Spotřeba je moc veliká.

Bůh chvíli uvažuje a odpoví:

"Ferdinande, Ferdinande, máš jistě pravdu, ale podle statistiky používá více mužů můj vynález než tvůj."

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...