matles100 Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 kluci ja takovy pocasi moc nemusim.... jsem alergickej na ty kvetouci potvory takze fuj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 (editace) Ahoj, no tak to jsme na tom stejně. Tady už taky kdejakej sajrajt kvete, za chvíli si budu hledat prášky. Ale jinak je hezky .gif" /> EDIT: hergot co je s těma ikonama? Editováno: 28. Duben 2010, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 pěkný čtvrteční večer klukové.počasí u nás pohádkové a nebe bylo vymetené.Já mám první noční.V neděli kdy už mám víkend má už chcát.Tak uvidíme.Opatrujte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Tak ať ti to rychle uteče, já přijel z práce před hodinou. O víkendu si chci na autě poopravit pár drobností ať jsem do srazu plně připraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Tak šup šup okna ke mě! Kdo nebude zlobit tak dostane kafe, vizitku a nové okno. Kdo bude, tak na prdel! A to se vyplatí!!! Smluvní pojišťovny: Kooperativa, Česká Pojišťovna, Česká Podnikatelská pojišťovna, Uniqa, Generali, Triglav (Tady si všechno zařídím sám) Ostatní pojišťovny po domluvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Tak šup šup okna ke mě! Kdo nebude zlobit tak dostane kafe, vizitku a nové okno. Kdo bude, tak na prdel! A to se vyplatí!!! Smluvní pojišťovny: Kooperativa, Česká Pojišťovna, Česká Podnikatelská pojišťovna, Uniqa, Generali, Triglav (Tady si všechno zařídím sám) Ostatní pojišťovny po domluvě. čůůs,hele,to je na hloubětíně? jen pro info,budu muset vyměnit čelní sklo ale musim aspoň měsíc vydržet,skrz pojišťovnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Autosklo servis CZ, Hloubětínská 1, Praha 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 kluci, kdyby nekdo chctel tak jsem narazil na aukru na listy na dvere! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 kluci, kdyby nekdo chctel tak jsem narazil na aukru na listy na dvere! , Super LARY ! :palec2: Nutně sháním na PP a PY dveře, pokud se jedná o komplet, beru rovněž ! zkus to pro mě udělat, děkuji Ti ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 (editace) Mafy, http://www.aukro.cz/item1020188715_chromove_listy_na_superb.html jsou to na dvere a pod okna, cena myslim ze super. Dej vedet do jake ceny chces jit a jestli ti to mam koupit.... aby jsme se tam neprehazovali :-D Edit: ted jsem si vsim ze to nejsou novy.... Editováno: 1. Květen 2010, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Příjemný sváteční první květnový den kamarádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Autosklo servis CZ, Hloubětínská 1, Praha 9 jasně,dííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Čus LARY :palec2: Tak jsem na to "číhnul", je to pro mě nevyužitelné. Děkuji Ti a prima den, ahoj ! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 OK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 To by mě zajímalo jak ty lišty dostával ze dveří. Tam jak se za ně zatáhne tak se ohne a ten chrom popraská. Jsem si to užil když jsem ji měnil na zadních dveřích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 :palec2: ... a TO si to někdo krásně užil, když mi je pod Centrálem v Mostě na parkingu sundaval dolu...debil... Chytrouši z ochranky zznam z kamery ( byl jsem u vchodu 2C ) prý " omylem smázli - Bůh suď ... Nový nechci dávat kolem dokola, sháním r.v. 2006. Snad mi CLAPI SUPERBACKY - pomůžete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 krasny vecer . Boli ma zub, co mam robit ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 :palec2: ... a TO si to někdo krásně užil, když mi je pod Centrálem v Mostě na parkingu sundaval dolu...debil... Chytrouši z ochranky zznam z kamery ( byl jsem u vchodu 2C ) prý " omylem smázli - Bůh suď ... Nový nechci dávat kolem dokola, sháním r.v. 2006. Snad mi CLAPI SUPERBACKY - pomůžete ? Já ti pomohu zcela určitě,tak jako jsi pomohl ty mě,to se spolehni ani telefon ti nevezmu půl roku,tak jako ty !!!!!! Do dnes jsem nepochopil proč jsi tak učinil ???!!!!!?????? děkuji kamaráde !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Ahojky..třeba si zajít k zubaři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 ahoj kucí.přeji krásnej zbytek dne a pohodovej tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Ahoj kamarádi, no nic moc to počasí. Ani mě nebaví nic dělat. Včera jsem byl v Sokolově a 6°C. Jani to je dobrá rada , ale já osobně zubáka nemám moc rád. Naštěstí stačí převentivně 2x do roka a nic mi nedělají (ťuk ťuk). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Já ti pomohu zcela určitě,tak jako jsi pomohl ty mě,to se spolehni ani telefon ti nevezmu půl roku,tak jako ty !!!!!! Do dnes jsem nepochopil proč jsi tak učinil ???!!!!!?????? děkuji kamaráde !!!! treba ho nekde ztratil.... ja treba telefon neberu kdyz me volaj ze sporitelny ze si mam poridit 10 karet atd.... a ze maji vydrz, skoro kazdej den me volaj a to uz bude mesic :-D . asi jim to za mesic vemu at semnou nestracijou cas :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Laras,nechci to tady rozebírat,ale neozvat se více jak půl roku,když ví oč jde a navíc s ním mluvil a urgoval Paolo007 a on slíbil,že se mi ozve a nic!!!!!!! to se mezi kamarády nedělá!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 zubara uz mam za sebou . Uz chodim ako vysmiate lečo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 zubara uz mam za sebou . Uz chodim ako vysmiate lečo . no to se podívám na sraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.