Prochy Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 Nemůžu ve 180 koukat všem superbům na levé zadní okénko :-( Tak to já se koukám pořád a stejně vidím většinou kulový. Myslím si, že tím označením by to nemuselo být špatné. Kdysi jsem měl SAAB a tam se zdravilo, jak pozvednutím ruky, světly.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 Zdravím při nedělním ránu,po dlouhej době trochu odpočívám.Nu práce nějak neubejvá,ale snad už to brzy taky doděláme. Jinak Ríšo hezkej dárek pro Jirku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 To se máš čím chlubit! Jak jsi zvládnul se vyfotit? já jsem před ním jel lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 ahoj kamarádi.Tak víkend v prdeli a já na noční.Uteklo to rychle.Tak se opatrujte a opatrně v novém týdnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 zdar při pondělku v noci to byla slušná smršt,tady na Žižkově jsme na kopci a byla to 20 cm řeka chápu lidi v zátopových oblastech,mě vyplavilo jenom garáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Viete, čo je to láska na prvý pohľad? Keď sa stretnú dvaja nadržaní, nie práve prieberčiví ľudia. zdar zdar zdar. Uroven vady nepodnimajetsa , ci vari ano ???? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 zdarek kocouri,tak jak jste prezili kroupy? ja nic moc,sice padali male ale stejne se nejakej ten dulek najde,vcera v noci na Libuši byl peknej mazec,co jsme projizdeli okolo aut,same vymlacene celni sklo,padali tam kroupy jak merunky!taky mame jednu sluzebni octavii na odpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 (editace) Já jsem dopadl celkem špatně, skla OK, ale těch důlků ... naštěstí mám pojistku, ale bojim se, aby na mě moc nešetřili, když toho teď mají tolik. Editováno: 16. Srpen 2010, autor: Zer0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Ahoj kluci, kolega z práce taky moc dobře nedopadl. Má 3 měs. starou TOURku, zadní sklo kaput + pomačkanou střechu a kapotu. Na ní mu dokonce popraskal lak. Já naštěstí nic, u nás jen pršelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 na P3 byly kroupy velikosti menší pecky od švestky,tak jsem byl ušetřen větších škod jinak dobré dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Ahoj bando tak jsem zpátky z výletu. Tady se děly věci, ještě že jsem se tomu vyhnul, i když mám na supovi taky jeden zásah. Nebylo to od krup, ale od basy s pivem. Švára se malinko netrefil při nakládání basy do kufru. Přeju všem pohodový zbytek týdne a už těším se na víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Vítej nám synku od soudruhů z NDR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 Zdravím všechny superbáky.Přeji krásnej zbytek tejdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 co ???? ide sa pit pivooooo ???? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 Pozdě kamaráde, všechno už je vypitý. Jen důlek zůstal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 zdar bando, byl jsem ted 12 dni na krete tak bylo fajn. teplo jako prase a ten rezim tam....hlavne na silnicich. Zjistil jsem ze tam plati pravidlo kdo ma vetsi auto tak ma prednost, stopky, semafory, aj zadny problem pro kretany :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 Ahoj kamarádi.Přeju pohodový víkend.Prý údajně poslední tak teplý.No já jsem v práci tak jen závidím.Opatrujte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Zdravím a přeji krásnou srpnovou neděli. Postřeh: včera 23:00 vesnice Kočov (západní čechy) já BMW 3 a na výjezdu z Kočova směr dálnice ... Superb se zapnutým Led denním svícením - ve 23:00 !!!! - docela to v noci oslňuje :-( Tak jsem mu pustil dálkové tak na 5 vteřin a vyjel mu do pruhu! SVIŤTE V NOCI PROSÍM TÍM ČÍM SE MÁ, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 http://www.stream.cz/video/478485-nejkrasnejsi-reklama-na-pouzivani-bezpecnostnich-pasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 zdar při pondělku koukám v sekcích nic nového,vyjma dotazního klubu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Též pozdrav při pondělku :-) Potkal jsem v Mostě jednoho supíka s nálepkou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Pěkné odpoledne chlapáci a úspěšný začátek týdne.Uvažovali jste už někdo s předstihem kdo by jel letos Chabry v říjnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Já určitě Víťo, pokud někdo přibude, sraz o samotě mě už ňák nebere!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Ahoj,na chabry už by mělo být volnějš,tak počítám,že dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Sice jsem 8 i 10 v háku, ale na kuk bych to měl stihnout .... abych nepatřil mezi ty, co se schovávají za klávesnici :-D Btw: Něco ohledně olejů jsem splodil tady: at si Sejis něco počte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.