riba Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Nazdar klucííí. Asi jsou všichni cestáři na novém okruhu a nestíhají nic jiného. Karle mám to sice trochu po tom pátku v mlze, ale mám takový dojem že jsme se radovali (a ne jenom já s Johanem) z toho, že se nám taky líbí (naležato) <-> (píč.) a to tedy znamená že jsme taky lesby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 dobré ráno,vařím kávu a k ní loupáky z šumavský pekárny pak se obleču a vyrazím ven odklidit co zase napadalo,pak dám fotky.Pokud vyrážíte někam na cestu,tak opatrně,ale ty okolo sebe člověk neuhlídá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 zdar kucí,venku opět paráda,to fakt je škoda slov,ale děsí mě pánové,že je teprve půlka prosince a při představě jara v březnu si u mě podává hrůza s depresemi ruku doooo pííííí .i........se sněhem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Tak po dnešní jízdě do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Pánové daří se skvěle, dnes jsem překontroloval krátce lyžařskou výbavu :-) jede to pěkně :-) ... teď si jedu prohrnout cestu do Prahy. Ze sjezdovky do kanclu jsem potkal 3 šipky v pangejtu a nějaký zapadaný kamiony .. tak to bude k Vám cesta jako fík :-) Jinak přeji jak řekl Jiří - "anténkou nahoru" -- a myslím tu na střeše Supa .. ne tu Vaši pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 V Praze to taky jezdí skvěle. Tajně doufám, že jaro přijde aspoň v únoru, když ten sníh letos napadl tak brzo. Opatrujte se na cestách, není kam spěchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Nazdar klucííí. Asi jsou všichni cestáři na novém okruhu a nestíhají nic jiného. Karle mám to sice trochu po tom pátku v mlze, ale mám takový dojem že jsme se radovali (a ne jenom já s Johanem) z toho, že se nám taky líbí (naležato) <-> (píč.) a to tedy znamená že jsme taky lesby. Vřelé díky za vysvětlení, nějak jsem se v tom ztrácel, teď už mám jasno, tak hodně zábavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Tak jsem se dnes celý den klouzal po Praze, no je to hrůza, teď jsem dorazil a čekalo mne ještě odhazování, je to opravdu na palici, už dóóst! Nebo se z toho opravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 to je klouzanda po Praze a ty vedlejší silnice,to je úspěch našich silničářů jinak jsem koukal na TV,některých lidí je mi líto,leda tak zaházet okna hnojem ,hodně jídla a pití a počkat na jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Zdar kamarádi.Tak mě čeká odhazování zítra.Je tam toho požehnaně.Dnes ještě noční a zítra tradá do garáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Libore tak to je pech teda.Ještě že jsi v tom machr a tudíž výměna u tebe bude jako nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 Okno jsem si už chtěl vyměnit před týdnem. Ještě že jsem s tím počkal. Dnes to budu dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 Kurňa, tady je fakt narváno, kde jste všichni??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 ,,tady Kájo,včera jsem byl s miminem v Rumburku a čeká mě celý pracovní víkend v podobě turnaje a ligy MMA a Muay Thai . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Ahoj kucíííííí, tak aby se to nepletlo tak nám zase padá snížek. Mě už to nebaví a šíleně mě to se... To by jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Ahojky kucí! Jiříku, to je jasné a moc dobře vím, že pokud to jen trochu jde, tAK jsi tady každý den , ale Richard mi chyběl s těmi jeho bezva nápady, ale asi byl včera na lepším ? Jinak Ríšo nejsi sám, kdo je už z toho úplně a zcela a vypadá to, že nás to hned tak naopustí. Jen ti prckové jsou spokojení a mají pořádnou bílou zimu i v Praze. Holt my to musíme nějak přečkat a ten předvánoční blázinec taky - to přeji všem, aby jsme to ve zdraví přežili! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Ahoj kluci.Tak dnes jsem zaparkoval nákladák do garáže a mám 3tejdny veget.Nechci vidět volan na pěkně dlouho,teda kromě supa.Přeji krásnej pohodovej víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Kurňa Karle jak to víš. Máš pravdu, byl jsem v jiné hospodě vyšší kulturní kategorie a za jiným účelem než pokecat s kamarády. Moc narváno tu zase není tak si jdu uvařit kafffííííí. Přeju všem hezký a víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Vím, vím Richarde a přeju Ti to! Jinak s tím kefem jsme se jenom prostřídali, já jej mám před sebou, ale dlouho tady nepobudu, už mi nadávaj, abych jel!!! Je to hrozné ten předvánoční blázinec, někdo by potřeboval , ale Vy kucí to určitě nejste! Jinak taky všem vinšuju pěkný víkend a chladnou hlavu při plnění rozkazů našich pěknějších poloviček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Ten bílej sajrajt konečně přestal padat a vystřídal ho mráz.Ráno u nás -14 stupňů,tak mazec.Nu jdu něco málo tvořit do garáže.tam je teplo.jinak pěknej víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 ...tak příjemnou sobotu,já jí mám včetně neděle pracovní,ale zpříjemněnou asistencemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 klasicky obrovská návštěvnost zde,tak jinak,vstáááávat a cvičit lenoši dáme si čajík a příjemnou neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Sakra, ty jsi ranní ptáček. Já jsem vylezl až teď. Jdu si dát kávičku, ale cvičit nebudu Jinak dobře rano všem. Dneska budu asi celý den lenošit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Jiříku, nic se nemá přehánět a my holt nemůžeme za to, že máš pracovní víkend - ten Ti určitě nezávidíme! JinaK souhlasím s Ríšou, že nejlepší je tu neděli prolenošit, ale taky už mám za sebou jak kafe, tak i vyměnu hl. žárovky v Coctě a hodil jsem ji na nabíječku, chudinka jak parkuje v tom mraze, tak dostává záhul, zvláště, když jezdí jen krátké tratě. Ale je zlatá do těch sra.ek! Musím jí dát za , jen abych to nezakřiknul!? Takže hoši, přeji Vám všem pěknou poslední adventní neděli a dobrý start do toho nadcházejícího hektického týdne a Tobě Ríšo mějte se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Čau klukové tak mi dnes začal poslední pracovní cyklus v tomto roce a když se to povede tak do práce zamířím až 6 ledna.Jinak musím ještě dořešit nějaké dárky.Kurňa jak já ty vánoce co se týče nakupování nemusím.Cukroví,pohádky a lenošení to beru,ale nákupy.... to by mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.