Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak Ríša je na cestách a Karel si zvyšuje životní úroveň ne?Tím neříkám že to jsou důchodci,ale jedni z nejčastěji reagujících lidí tady tak jsem si je s dovolením vybral.Když tak oni mi to potom spočítají.To se z toho o :prc:

Hele neomlouvej je. Proti nám to jsou důchodci. :p

Počítám, že až se tady objeví tak mi to dají sežrat. :feve:

Zdravím pánové, mě dneska vyrazili ze zkoušky, tak jsem si aspoň udělal "radost" novou baterkou do Supa..

To je samé :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: a na školu se sere! :p Tak aspoň budeš moct na to :prc: :prc: přijet autem. :palec2:

Tady se rozjela hotová :prc: mánie. Ale s tím je konec..jinak mne vy :prc: ze školy.

Tak Ríša je na cestách a Karel si zvyšuje životní úroveň ne?Tím neříkám že to jsou důchodci,ale jedni z nejčastěji reagujících lidí tady tak jsem si je s dovolením vybral.Když tak oni mi to potom spočítají.To se z toho o :prc:

...no to si piš Víťo!!!!!!!!!!!!:aggressive:lol:smich:

A je to tady. Jeden důchodce nás :prc: slovně a druhý už asi ...... :p

:smich:

co chceš zase kousat a trhat?? nejseš přece carcharodon carcharias !!! ( velkký bílý žralok)!!! ;)

Martine, jsi prostě absolutní :palec2: :palec2: :palec2::smich:

v čem myslíš Kájo? V tom latinskym názvu? Náhodou si to pamatuju.. :) Jinak dnes naposled na hotelu samozřejmě ve společnosti kozlíka lékařského 11° ! A zítra domůůů....... :)

Martine, to Ti přeju, máš nejen pěknou paní, ale i milá děcka :) Jinak co se týče latinského názvu, rozhodně nepochybuji o Tvých znalostech, ale kdyby jsi to býval nechal bez překladu, tak by to bylo teprve opravdu zajímací! :smich: Už mi rozumíš? ;):D Jinak Plzničku jsem měl po večeři, nyní již jen polehounku Remy Martin kol11

Upraveno od Lanny

Tak včera se dílo povedlo a už to zase frčí. To bude tím, že jsem si dal celý den záležet. :prc:

Dnes to oslavím s JACKEM.

A kde máme naši RIBU? Snad ještě někde ne :prc: . Nebo už do :prc: a jede do Prahy? Uvidíme kdy se ozve kaňour jeden.

:smich:

Upraveno od žralok

Nazdar kucí, za chvilku vyrážím na víkend, tak si jej taky pěkně užijte a posilujte svá těla nejen dobrým mokem, ale i řádným :prc: , víte, že platí: "KDO NESKÁČE NENÍ ČECH" ! :smich:

Víťo, ty máš asi o zábavu na víkend postaráno, tak jen se z toho neo :prc: a hezky si Supíka dej do cajku. :gunners3:

Upraveno od Lanny

Oslava se nekoná. Auto mě zase s..e.

RIBA musí být ale unavená po celonočním :prc: když se tady ještě neukázala.

:p

sluuuušný,koukám samá :prc: velmi oblíbený smajlík poslední dobou :smich: to bych se z toho vo :prc: krásný wíkend smetáci :p a nezapomente na :prc: at Vám jí ne :prc: někdo jiný ....byt platí pravidlo,kdo orá pole tvé,šetří tvůj pluh :smich: :smich:

Tak to já si ho šetřit nebudu.

Tak to já se budu opět řídit heslem OSLAVUJ,ALE PRACÍ.Přesně jak psal Karel.Nicméně je jasné,že tam nebudu sedět nonstop byť když se jedná o supíka,tak by mi to ani nevadilo.

Jestli se stím ale budu :prc: dlouho tak mě :prc: a půjdu na škopek

Tak příjemný víkend chlapáci.Já to za 3 hodiny balím v práci a :prc: na to.

Fuj, práce! Jen jsem si to přečetl a mám z toho kopřivku a pupínky.

no od tebe jsem ani jinou reakci nečekal Libouku.Ty jak děláš v týdnu víc jak dva dny tak potom ještě týden o tom mluvíš :smich:

Jo jo, to jsem celej Já!

Ahooj, a já už su domaaaa!! bleh.gifbleh.gif

A ještě jedno přání

post-36104-0-74494600-1295022854_thumb.j

A koho to zajímá, že jsi doma? lol

Jen počkej, v pondělí ti to zase začne. :p

Ty aby ses neozval!! :p , ale tak si to nečti když tě to nezajímá!!! :p :p :p :p

To víš že zajímá Martínku! Já jen, že by ti to chybělo kdybych se neozval. A né že dnes manželku o :prc: . To se nedělá. Poslední 2 dny se tady nepíše o ničem jiném. ;)

Kluci tady je to sama :prc: .... :smich: , to vzdycky louskam kdo jak to myslel :prc:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.