Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

dobre opet mrazive rano.Jardo ty dnesni skrabky stoji fakt za prd.v kramu sem se prodavacky ptal jestli maji skrabku co skrabe.ona na me jak to myslim.doprdele s tou dnesni dobou.co dnes koupim to nestoji za nic a je to nechutne drahy.kazdej chce zbohatnout za rok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak letosni rok zacal fakt pekne,sem na pracaku,pred 3 tydny nam odesla pracka,tu sem koupil novou a k veceru odesla lednicka.ta uz ma taky za nekolik let odslouzeno.zitra budu muset sehnat jinou.doufam,ze uz nic neodejde.jeste,ze mam nasporeno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Láďo to je na infarkt, ale to se vychytá a bude líp !! :palec2: . KARLE proboha takovou drsnou dietu, to snad neni možny ! Na moje atletický tělo ;) ? To bych asi fakt nezvlád, ale zase si řikám když sem přestal kouřit ( zatim se držim 3,5 roku) . Tak třeba bych mohl zatnout zuby a zkusit to. :kuk: Mno uvidíme.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobré ráno a pěknej den všem!:)

To Peny: Láďo, to tak bývá, že když se něco začne sr.t, tak to nikdy není osamocené, ale neboj, uvidíš že se vše v dobré obrátí! Držím palce a určitě nejsem tady sám.

To Martin35: Martine, jseš lepší, já budu mít 3 roky bez kouření 20.května, ale za to po 47letech! :doh Jinak, když jsi dokázal přestat kouřit, tak zvládneš i hubnutí, víš dobře, že to je jen o vůli a tu Ty určitě máš - už jsi to prokázal!:D:clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj a pěknej večír, Kájo už na tu pitomou dietu myslím stále častěj, no uvidíme, zrovna su zase s kozlíkem 11°, poslední den na hotelu , a zítra práce jen do 12 hod a pak domůůůů a celý týden mám dovolenou ale takovou pracovní, slíbil sem děckám vymalovat pokojíček, Tak mám zábavu. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěknej večer všem, Martine dovču Ti přeji - určitě si ji zaslolužíš a makat při ní pro děcka je určitě radost!:) Jinak vidíš, to máš pěknou motivaci začít s tou dietou, paní bude určitě štěstím bez sebe a děcka Tě zase budou litovat. :smich: Neboj se toho, blbé to je prvních 10 dní a pak už to je v cajku!!! Když k tomu přidáš "stimulant" :prc: , vidíš jak nám to krásné slova tady zdomácnělo, tak bude vše úplně O.K. :smich: :smich: :smich::p

A propó, snad jeden pokojíček nechceš malovat týden, to jedině, že by jsi stále "stimuloval"!

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pohodový pátek všem,no a já jsem relativně v klidu,opadl ze mě napnulismus ohledně přípravy výstavy a včerejší vernisáže.která proběhla naprosto super,bohužel nedorazilo i pár pozvaných kamarádů /trochu to zamrzelo,aleco se dá dělat/

Olin napíše článek a tak kdo bude mít chut náladu a čas,tak může vzít prcky a dorazit....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.....tak jsem stravil půl víkendu v Brně a na závěr se mi posral alarm a odešel startér u Oplu /no jak se říká Oplem tam ,vlakem zpět/málem to byla pravda....

příjemný pracovní týden,snad bez šílených mrazů a bílejch sraček ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...