Martin35 Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 TAAAK, CO MYSLÍTE , KDY TO PŘIJDE ??? !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 (editace) Jen tak bando ... zdar a sílu :-D Jeden pro nás maldší ... :-DDDD Chlubí se chlápek kamarádům v hospodě: "Moje tchýně je zachovalá, vypadá tak na třicet, nehádá se a neotravuje." "To ti závidím," říká jeden z posluchačů, "jak jsi to dokázal?" "Bylo to těžké, trvalo mi tři roky, než se mi ji podařilo nalákat do mrazáku!" Editováno: 10. Srpen 2011, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Venku pěkně a tady žádná návštěvní morálka, no toto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 To víš, každej se snaží užít pár hodin sluníčka a na pivko skočí až večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Tak jdu na to pivko, dle rady staršího ... prý mají občas pravdu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 a tata čo je to ta demokrácia?Demokrácia je,keď bily chodija do roboty a my pre socialne davky.A tata,nesere to ty bíle?Sere ale to je už rasizmus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 .....tak kolipak jsi jich už uloupnul Johane???????? Na Tvé zdravíčko A co Ty Ríšo? V kterépak hospůdce jsi dneska zaparkoval??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Ahoj bando při malé sobotě. Víkend je před námi a já se chystám se na houby. Letos jsem ještě neměl pořádnou smaženici. Ten několikapatrový hříbek co sem dal Martin by stačil a mohl bych jít z lesa domů. Jinak včera to pivko nakonec nic moc, měl jsem jiné povinnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Ríšo já sem se taky včerá odflákl jen 2-ma lahváčema, ale zato dneska mám obavy , už ted mám slinu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Ahój, hlásím se do služby . Ríšo a to já jsem minulý víkend měl a dokonce i obalovanou bedlu. Ale moc nerostou. Stálo nás to spoutu sil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 tak to budete muset vyrazit na sumavu,bedlovy rizky,smazenice z hribku,nu to abych vyrazil za chalupu do lesika a poslal kosicek smerem ku praze.jo riso a do kteryho parku si vyrazil???ulovek by si tam mel urcite taky,ale uplne jinej.jinak Vas vsechny zdravi Petula a tesise na sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Zdravím kamarádi, dneska jsem se vrátil ze země kde funguje prohibice a jezdí se v protisměru. Užil jsem si nádhernou krajinu, seznámil se s historií a výrobou whiskey a Guinnessa I to počasí je tam přátelštější než u nás. Jen kdyby tam neměli tak draho.. Snad se i nějaká ta lahvinka do srazu dochová. Pěkný zbytek víkendu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 teda těch švestek je tolik že mě nebudou stačit ani bečky !! Budu muset ještě aspoň 2 přikoupit, to bude pak výsledek... mňam mňam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 (editace) ...tak koukám jak se pěkně včera hospoda rozjela. Vždyť já jsem to taky pěkně včera přepísknul a dneska si lížu rány! Ale jak jsem si přečetl příspěvěk MarcuseV, tak i Martinův, hned se mi udělalo líp!!! Láďovi je už asi taky dobře, což mu určitě všichni přejeme a Ríša se včera činil, ale určitě nezůstal jen u práce, myslím, že v tom bylo i něco málo "stimulace" Martine, bečky se nechaj vždy dokoupit, jen nakládej - byla skutečně jedničková Všem pěkný zbytek víkendu, hodně dobrého moku a i stimulace ....jojo, musel jsem kvitovat, že se Jára hlásil do služby rovnou se závaznou přihláškou na Vranov, ale u něj to snad byla pomalu "povinnost" Editováno: 13. Srpen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Hello Superbáci, pivečko bylo, vínečko taky a vrátil jsem se před svítáním :-) takže spořádaný občan. No a ted se jdu taky podívat na houby .. přeci jen u nás na západě v pohraničí německém je hub v bývalém vojenském pásmu habakuk. No a prosím o sundání toho moravského commanda :-) ono to vypadá blbě, když jsi ze západních čech (karlovarsko) a lidi z moravy po tobě chtěj číslo na tvého mechanika - no a já jim pak vysvětluji, že to maj trošku z ruky :-( Jinak pěknou sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 ... to je dobře, že jsem Tě tady chytil Johane! Hledal jsem Tě mezi přihlášenými na podzimní Vranov a koukám, že jsi se ještě nenahlásil, prosím, koukej to napravit!!! Jinak s tím "moravským comandem" to máš asi trochu smůlu, myslím, že to vzniklo po masivní oslavě "vánoční besídky"! No uvidíme, jestli se to napraví, Ty kluku moravská ze západních čech! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Ahoj bando, koukám samá dobrá zpráva, jak od Marka tak od Martina. U Martina ale budeme muset naplánovat ještě jeden zvláštní sraz, když to do srazu na Vranově nestihne nakapat. Jinak smaženice byla úžasná, ale jnak žádná sláva. Bylo to o hledání, mrchy rostly daleko od sebe a nebyly to žádný žně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 Ahoj Ríšo, no klidně , až budu mít termín pálení tak napíšu datum a uděláme košt !!! ( větší ) ! Pro lidi z našeho klubu všechno !!!! Ale letos je kvas namíchaný , švestky, jabka, a špendliky !! Ale i tak to myslim bude dobrota !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 .... no to je panečku slovo do pranice! A máme tady hned další podzimní sraz! Martine, jsi prostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 (editace) kamarádi večer jedu autobusem do Prahy,kolega tam nechal kamion na žiškově na nádraží,tak snad ho najdu.ráno pak pojedu do hodonína složit. Martine,takovou nabídku asi neodmítneme,ale abys pak nelitoval. Editováno: 14. Srpen 2011, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Ahoj bando po víkendu. K počasí se už asi nemá cenu ani vyjadřovat, stojí to za hov… Teda Martine, to kdyby se povedlo, bylo by to asi hodně zajímavý. Viděl bych to pak raději na hromadný zájezd superb clubu autobusem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Hello Superbáci, pivečko bylo, vínečko taky a vrátil jsem se před svítáním :-) takže spořádaný občan. No a ted se jdu taky podívat na houby .. přeci jen u nás na západě v pohraničí německém je hub v bývalém vojenském pásmu habakuk. No a prosím o sundání toho moravského commanda :-) ono to vypadá blbě, když jsi ze západních čech (karlovarsko) a lidi z moravy po tobě chtěj číslo na tvého mechanika - no a já jim pak vysvětluji, že to maj trošku z ruky :-( Jinak pěknou sobotu máš to přehozené,stačí ti to ,nebo snad karlovarské ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 (editace) Tak pondělí tady ... po dešti u nás večerní sluníčko ... jinak jsem psal, že v datum srazu máme akci v ML, takže mám pracovní víkend a tím pádem co? můžu si nechat zdát a počkat si na další :-( Třeba tu degustačku Jen nevim, zda-li mne pozvou .... přeci jen mám vyšší spotřebu :-) [to bude tím motorem] . Jo a nechápu, proč po vánoční besídce si někdo myslel, že jsem z moravy Sejda díkes, ted je jasné kam patřím :-D Editováno: 15. Srpen 2011, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 (editace) ....jestli to nebylo tím, že by jsi v požívání vínka skutečně moravákům ostudu nedělal A jinak si budeš muset kvůli té degustaci předcházet roduvěrného moraváka Martina, možná to vezme i stím západočechem :'> Editováno: 16. Srpen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Zdravím .... a tak, když on něco dovalí, tak já dovalim z moravy merunkovičku :-D ale datum se musí dát dokupy .. až se vrátím v sobotu z brna, tak pohledám termínek a dáme s Matinem dohromady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.