žralok Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Máš žlutou kartu za to, že sem nechodíš! Musíš to napravit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Já jsem tadyk každý den,minimálně 5x. Čekám co bych vtipně okomentoval: Hele čtěte tohle pořád dokola :: Supi často letí,, Doufám,že jsem žádného supáka neurazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Pěkný večer "SUPÍ BANDO", tak to začÍná být na pováženou, už padajÍ žluté karty a k červeným nenÍ daleko a ještě předtÍm něco o zrušených registračkách! Ale je to pravda, návštěva prachbÍdná, Vicka jsem tu neviděl ani nepamatuji a celou řadu dalšÍch, které jsem už zmiňoval včera a co mne nynÍ docházÍ, že hlavnÍ moderátor našich hospodských keců "RIBA-RYBIČKA se taky pěkně stranÍ těch našich hospodskejch keců! Tak se pochlubte Supáci, kdo se dnes ráno sklouznul? Už to ráno bylo fakt mÍsty "vo hubu", ale my to zvládáme, že ano Mějte se fajn a nežinýrujte se, koukejte udělat pořádnou útratu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Karle naštěstí zatím cestuji bez klouzání a karambolů. Autto po ránu neklouže, ale já se už natáhl Přeji pěkný večer a pro mě jedno NEALKO . V pátek jsem se na školním minisraze tak vyparádil, že jsem v sobotu vylezl z postele až ve půl třetí a nebyl použitelnej... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Járo, žádný nealko, čím se člověk zkazí, tím se má napravit, ale to přeci znáš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Staníku Staníku! To teda jsi! Kluci jaký máte návrh na zlepšení návštěvnosti. Nebo ty registračky vážně zruším. Jinak tady je zatím sucho. Sice už v noci mrzne, ráno je zima a je tady taková mlha, že i ptáci choděj pěšky. Dnes jsem jednoho málem přejel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Nazdár, ani se mě nechce psat tady do toho nevzhledu (slušně řečeno ) , no unás už to taky klouže ale já musím dávat obvzlášť bacha na pády. špitálu už stačilo . Jo a jedno pozitivum ten špitál přece jen měl, schodil sem 17 kilo, No nic tak se zatim mějte . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Jak nic a mějte se! To si děláš snad prdel ne? Jsi doma, máš čas a kromě stimulace stejně nemáš co dělat tak budeš víc aktivní tady. Jediná omluva je, že by jsi stimuloval pořád. Ale nepleť si simulaci a stimulaci. V tom je rozdíl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 No a to po ránu jsou dobří ti, co jedou krásně za sebou a všichni vesměs zadní mlhovky. To bych je nejradši zastavil a tu mlhovku jim rozkopl. Libore co třeba panáky za půlku a každý třetí pivo zadara Lanny: jj Karle, taky už mi to někdo říkal. Ale zatím jsem to neuvedl v praxi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Mám tu výbornou ale vážně výbornou hruškovici. Když jsem byl na Moravě tak mi spousta lidí řeklo, že nic tak dobrého nepili 12 let. Tak kdo by chtěl ochutnat tak ať napíše a přijede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Liborku nekecej kraviny a radši mi řekni jestli se mnou budeš chodit na ten volejbal , chceš tedy nahlásit a nebo někdo další ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Jo jo budu budu! Kdy je trénink? Nebo rovnou liga? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Kurňa Martine, konečně je na co reagovat a smo se taky hlásím. Beru funkci holčičího maséra, po place ať se honěj mladší. Jinak přeju všem (i rejpalům) zítřejší hezký pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 To je dost ty rybo jedna. A víc nám nenapíšeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 To stačí, nemůžu vás rozmazlovat a jsem utahanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 To je ale pěkný volejbalový míč Všechny Vás zdravím klukové.Marťas jsem rád,že se dáváš dokupy.Co se týče počasí tak to nemá ani cenu komentovat.Kurevská inverze a jinak nic pozitivního.Asi i já už budu muset přezout. Opatrujte se v tom nečase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 S vámi je tedy zábava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 ......No vidíte Supí bando jak se to pěkně rozjelo a já jsem šel dokoukat fotbal a pak jsem už nebyl "vpuštěn do hospody", že prý jsou také nějaké povinnosti a nejen zábava!? Tak a měl jsem to! Holt jsem musel poznat rozdíl mezi stimulací a stimulací , tak schválně jaký???? Jo, jo srandičky, ale jdu dnes k zubaři a tak už teď jsem z toho nějakej zpocenej! Pěknej středopátek a opatrujte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Ahoj všeci , a sakra já vlastně nemám čas , přijela mě návštěva , tak musím otevřít , a nechcete se taky někdo stavit ? Samozřejmě na kafe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Už jsem na cestě. Dej vařit vodu. Půjdeme pak taky na ten volejbal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 ....no to je pěkné Martine, jen na kafééééé?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Ty jen na kafe! Pak nám můžeš pískat ten volejbal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Kurňa Martine, konečně je na co reagovat a smo se taky hlásím. Beru funkci holčičího maséra, po place ať se honěj mladší. Jinak přeju všem (i rejpalům) zítřejší hezký pátek. Tááák "REJPALŮM" A JAK TO ZABRALO!!! Jinak maséra se Ti zachtělo? A to víš, že o tom rozhoduji jako manager - z titulu mladického stáří, já!? Nevíš, tak to se Ríšo musíš rychle vzpamatovat, abych to nedal někomu jinému, ale možná že když mi je rozmasíruješ a předáš, tak potom není co řešit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Já jsem včera dělal výběrové řízení na mechanika ke mě na dílnu. Snad jsem si vybral dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 A byl jsem z toho tak unavenej, že jsem si musel pak dát volno. Jako relaxaci jsem si šel zahrát kulečník a šťouchnout si trochu do díry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.