Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pěkný večer "SUPÍ BANDO", tak to začÍná být na pováženou, už padajÍ žluté karty a k červeným nenÍ daleko a ještě předtÍm něco o zrušených registračkách! :kol-21: Ale je to pravda, návštěva prachbÍdná, Vicka jsem tu neviděl ani nepamatuji a celou řadu dalšÍch, které jsem už zmiňoval včera a co mne nynÍ docházÍ, že hlavnÍ moderátor našich hospodských keců "RIBA-RYBIČKA se taky pěkně stranÍ těch našich hospodskejch keců! :kol-35:

Tak se pochlubte Supáci, kdo se dnes ráno sklouznul? Už to ráno bylo fakt mÍsty "vo hubu", ale my to zvládáme, že ano :kol-47: Mějte se fajn a nežinýrujte se, koukejte udělat pořádnou útratu! :gunners3:

Vloženo

Karle naštěstí zatím cestuji bez klouzání a karambolů. Autto po ránu neklouže, ale já se už natáhl :)

Přeji pěkný večer a pro mě jedno NEALKO :). V pátek jsem se na školním minisraze tak vyparádil, že jsem v sobotu vylezl z postele až ve půl třetí a nebyl použitelnej...

Vloženo

Staníku Staníku! To teda jsi!

Kluci jaký máte návrh na zlepšení návštěvnosti. Nebo ty registračky vážně zruším.

Jinak tady je zatím sucho. Sice už v noci mrzne, ráno je zima a je tady taková mlha, že i ptáci choděj pěšky. Dnes jsem jednoho málem přejel.

Vloženo

Nazdár, ani se mě nechce psat tady do toho nevzhledu (slušně řečeno ) , no unás už to taky klouže ale já musím dávat obvzlášť bacha na pády. špitálu už stačilo . Jo a jedno pozitivum ten špitál přece jen měl, schodil sem 17 kilo, No nic tak se zatim mějte .

Vloženo

Jak nic a mějte se! To si děláš snad prdel ne? Jsi doma, máš čas a kromě stimulace stejně nemáš co dělat tak budeš víc aktivní tady. Jediná omluva je, že by jsi stimuloval pořád. Ale nepleť si simulaci a stimulaci. V tom je rozdíl.

Vloženo

No a to po ránu jsou dobří ti, co jedou krásně za sebou a všichni vesměs zadní mlhovky. To bych je nejradši zastavil a tu mlhovku jim rozkopl.

Libore co třeba panáky za půlku a každý třetí pivo zadara :_icon_smich2:

Lanny: jj Karle, taky už mi to někdo říkal. Ale zatím jsem to neuvedl v praxi :)

Vloženo

Mám tu výbornou ale vážně výbornou hruškovici. Když jsem byl na Moravě tak mi spousta lidí řeklo, že nic tak dobrého nepili 12 let. Tak kdo by chtěl ochutnat tak ať napíše a přijede.

Vloženo

Kurňa Martine, konečně je na co reagovat a smo se taky hlásím. Beru funkci holčičího maséra, po place ať se honěj mladší. :kol-28:

Jinak přeju všem (i rejpalům) zítřejší hezký pátek.

Vloženo

To je ale pěkný volejbalový míč :kol-46:

Všechny Vás zdravím klukové.Marťas jsem rád,že se dáváš dokupy.Co se týče počasí tak to nemá ani cenu komentovat.Kurevská inverze a jinak nic pozitivního.Asi i já už budu muset přezout.

Opatrujte se v tom nečase. :kol-35:

Vloženo

......No vidíte Supí bando jak se to pěkně rozjelo a já jsem šel dokoukat fotbal a pak jsem už nebyl "vpuštěn do hospody", že prý jsou také nějaké povinnosti a nejen zábava!? :kol-46: Tak a měl jsem to! Holt jsem musel poznat rozdíl mezi stimulací a stimulací :prc:kol11 , tak schválně jaký???? :smich: Jo, jo srandičky, ale jdu dnes k zubaři a tak už teď jsem z toho nějakej zpocenej! Pěknej středopátek a opatrujte se! :gunners3:

Vloženo

Kurňa Martine, konečně je na co reagovat a smo se taky hlásím. Beru funkci holčičího maséra, po place ať se honěj mladší. :kol-28:

Jinak přeju všem (i rejpalům) zítřejší hezký pátek.

Tááák "REJPALŮM" A JAK TO ZABRALO!!! Jinak maséra se Ti zachtělo? A to víš, že o tom rozhoduji jako manager - z titulu mladického stáří, já!? Nevíš, tak to se Ríšo musíš rychle vzpamatovat, abych to nedal někomu jinému, ale možná že když mi je rozmasíruješ a předáš, tak potom není co řešit! :p:smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...