Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Ahoj Radku jo jo Danovi to klidně řekni.Nejel jsem stím jak s miminem prostě jen čistě dle předpisů.Tam kde bylo 80 tam jsem jel 80,kde 50 tam 50.A není to náhoda.Tu cestu jsem absolvoval za poslední týden několikrát.Jinak i cesta do Budějovic kde jsem jel s kamarádem pro superba jsem dal za nějakých 6,2 - 6,5 takže super.

To s tím superbem z toho havířova to je mazec.Zvlášť když to kurvy ukradly hned po kamera měšťáků.

Tak se všeci opatrujte kamarádi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Vick: Víťo, ani jsi se nezmínil, že jsi dělal přestavbu? :rolleyes: Co jsi dal za motor do toho Tvýho krásnýho Supa, já myslel, že máš 2,5 TDI s automatem a ty jsi tam dal asi něco nového úsporného?! :worthy Musíš nám to všem objasnit, nebo budeme jen tiše závidět a to určitě nechceš, žee!? :smich:

Taky Tě zdravím Davide. Jinak držím palce, aby Ti to vyšlo s tou prací a když by jsi náhodou měl cestu do Phy, dej vědět. I když už asi budu dost blbě k zastižení, ale do půlky příštího týdne jsem tady, kromě víkendu - pochopitelně.

Všichni se mějte moc fajn a zatím :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Karel: Karle 2,5TDi ano ale ne automat.Mám manuál.A čip mi zařizoval Radek(cuzik).Dělal to člověk,který připravuje závodní motory pro Romana Krestu a spol.Samozřejmě,že jsem nechtěl extrém,nicméně výkon mi byl tabulkově zvednut ze 114kW na cca 140kW a krouťák z 310 na 360Nm (samozřejmě abych mohl napsat přesnou hodnotu,musel bych na brzdu,kde se zatím nechystám).Nicméně ikdyž jsem tomu nevěřil,byla mi spotřeba garantována nižší o min. 0,5litru a musím dát tomu člověku za pravdu.Já mám spotřebu ještě nižší.Jak jsem psal při běžné jízdě mám dálkovou kolem 5,5 mimo město.Dálnice cca 6,5-6,7.A ve městě ( rozuměj nemám na mysli Prahu a podobná města) mám spotřebu kolem 6litrů.

Na takovéto hodnoty jsem v životě nedosáhl a pokud ano tak jen velmi opatrnou jízdou a chvilkově.Samozřejmě se zde určitě najdou lidé,kteří nebudou věřit,že se toto dá s 2,5TDi udělat,ale to mi nevadí( tím nemyslím nikoho z lidí co se známe.Tam doufám není pochyb o tom,že nepotřebuju kecat a vytahovat se).Za mě velká spokojenost a obrovské poděkování Radkovi a Danovi.

To Radim. jj Radime přivezli jsme černého supíka 1,9 TDi.Elegance r.v.2002 a dovoz Německo.Až na maličkosti pohoda a zachovalý kousek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fotil jsem to když mi vypisoval bločky :kol-34: .... 200 stovky mě neštvou, ale ty dva body ... nikdy nevíš kdy je budeš potřebovat :(

Pak jsem mu z legrace řekl ,, to mi manželka doma dá.... ona je vaše kolegině tohoto stavu na mateřské :D." tak se mi začal omlouvat, že jsem to měl říct dřív.... neva ... Holt za blbost se platí. Jel jsem od kadeřnice po městě cca 2 km. Tak jsem to s tím pásem podcenil .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky zdravím celou naší "SUPÍ BANDU" ! :kol-28: Bohužel, to počasí je už opravdu pos.ané, ale snad se to ještě zlepší? :kol-26:

Jinak Johane, za pozdravení nic nedáme, jedině že by se jednalo o nějakého neurotika? :smich: A s tím by jsi si určitě poradil. Jinak ty nálepky už nikdo nemá, myslím tu na 3 brzdové světlo.

Tak se bando opatrujte :palec:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahojte kamarádi.Tak konečně víkend.Včera decentně troška pivínka a dnes vzhůru už od 5:30.Jak můžu spát tak se mi nechce.To by mě prclo.

Járo no taky jsem se divil že jsem do toho šel,ale tak když už to bylo kapánek odzkoušené(ikdyž co auto to originál)tak jsem do toho šel.

Chlapáci opatrujte se a užívejte víkend.

Já budu muset co nevidět pořešit ty dveře jak jsme se tu bavili,že se jim semtam chce odemknout a semtam ne.Je to zatím sice jen takové drobné supí nachlazení,ale je třeba to zlikvidovat v zárodku. :kol-43:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci mám dotaz k programu ETKA.Teprve dnes jsem nainstaloval etku co mám od Jardy(Ace).Mám ji doma už asi 2 roky.Po instalaci jede vše jak má nicméně se jedná o starší verzi bez dvojkových superbů.Má otázka zní dá se to nějak aktualizovat nebo by se musela nainstalovat znovu úplně nová?(to se mi moc nezdá)

A můj druhý dotaz je jak pořešit aby se mi ukazovaly ceny?Je to nějak v nastavení a nebo se musí dohrát nějaká aplikace?

Díky moc předem za vaše reakce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak s potěšením konstatuji, že se probudili i spící vlci v naší "SUPÍ BANDĚ"! :D

Začíná nám nový pr. týden, někomu dovolenkový a tak všem přeji, aby to lepší počasí už konečně vydrželo, jakož i naši miláčkové byly bez problémů a jak vždy píše Víťa, "opatrujte se" :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já Vás klucí zdravím :)

Btw: ukradenou anténu od GPS modulu jsem odmítal za 4000 kč u škodovky koupit a vyřešil to s kamarádem vyvrtáním otvoru 3,5 a následným vytvořením závitu 5 mm. No a pokrátil anténce závitek a na 4 závity tam hodil klasický byčík :-)

Práce na pul hodky a cena 150kč

No a jedu v pátek do Ovy. Zastavil mne příslušník na motorce. Změřil folie, sdělil propustnost 35,8% a udělil blokovou pokutu 1000kč. Dorazil jsem dom v úterý, sundal jsem folie na předních oknech. No a ve středu večer v TV novinách reportáž o tom, že přístoje na měření propustnosti folií nemají atest české metrologického ústavu a tudíž jsou pouze orientační, nikokliv průkazné. Tak jsem byl smutný, že jsem si mohl užíval léto ještě chvilku v trošku větším šeru. Ale zase to nebudu muset sundavat v zimě, až jim dají atest.

Tak kluci přeji všem hodně štastných kilometrů v supech a kdy nějaký minisraz, jsem na tel. ( Karel má mobil někde na mne ) a budu dlouhodobě v oblasti Chomutovsko.

Tě pic a pořiďte si už ty samolepky na zadní okno, jako mám já! :kol-29:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...