Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Všem pěkný začátek pracovního týdne! A "opatrujte" se!

• 2 týdny později...

Tak koukám, že ze SUPÍ BANDY se pomalu, ale jistě stává banda "abstinentů" a lidových umělců. :kol-59:

Drak z Okurkova se nám taky pomalu vytratil a nebo jej trápí problémy se Supíkem? Járo dej vědět jak a co jsi pořešil.

Bando, vypadá to na pěkný podzimní víkend, tak si jej všichni po zítřku užijte a hlavně nazapomenout na "stimulaci :prc: a dobrý truňk -_- " :gunners3:

Karle to ani ne, ale je venku pěkně tak co pobývat v lokálu :). Doufám, že počasí vydrží. O víkendu přezouvám 1. ze 4 soukr. aut...

Járo, koukám, že jsi si pořídil malý "pneu servis" - nemohu se taky nahlásit? :smich: Že nee? No tak holt budu muset sám, ale vůbec se mi do toho nechce! :kol-131: S tím počasím máš pravdu, ale večer není na škodu na jedno zajít! Takové to zdravotní!

Všem pěkný víkend :gunners3:

Pánové dobrý den,

omlouvám se za absenci, ale opravdu čas a nálada se nedostavovala. Jak říkal kolega vždy večer - dejte mi suché a teplé místo, ať přežiji noc :-)

Jdu prošítat forum a dotázky :-)

jak se jinak máte hoši?

No, už jsem se o Tebe obával! To je dost, že jsi dal o sobě vědět. Omluva se příjmá, ostatně je o Tobě známo, že pro úspěch volebních štábů uděláš všemožné!? :worthy

Doufám, že alespoň na předvánoční posezení si čas uděláš? Jinak, kolik už máš na Supovi nalítáno? Měj se taky fajn a pozdravuj svoji drahou polovičku! :kol-123::gunners3:

Já jen, aby si někdo nemyslel, že to bylo zcela náhodné dostaveníčko :-)

Málo, šetřil jsem ho tyto volby se služebním Roomstrem ČSSD :-(((((((((((( bych se poblil :-( ... mám tam 300 tkm.

za oněch 2,5 roku a 170 tisíc jsem mimo běžné opravy dělal jen čidlo chladicí kapaliny a vrtulku na klima. Ted mne čekají lambdy, ale to je vzhledem ke kilometrům provozní náklad. :-) Jinak samo, nápravy obě komplet, kotouče několikrát, desky a olej jsem od Castrolu přešel na Shell a je to znám jak na spotřebě, tak na chodu. No a každých 50 olej v automatu. Dlouhodová 10,7 bo jezdim rychleji. Ale předpisovka je za 8,8-9 :-)

No a podle kamarádových testů s výkonem 2,8 jsem zvolil pouze filtr Green. A sorry hoši, ale nahoře ( to je tam, kde většina z vás nezabrouzdá /TDI/ 4500-6000 ot/min ) se mu odost lépe dejchá! :-)

Má někdo něco proti 2.8 V6? :kol-125:

Upraveno od JohanJFV

Bojím, bojím! Není nad Johanovu 2.8 V6 ! :kol-98:

No dobře no, 2 turba by se mi tam líbila :-)))

Nebo jeden kompresor :kol-31:

To by tam moc parády neudělalo. Spíš ho motor vcucnul :kol-138: .

To chce pořádnou mašinu. Bych si chrochtal...

post-6320-0-60427700-1351111889_thumb.jp

No járo to je ale krasavec :-)))

Ale zase za tu cenu dám 2 turba s oktávky, výfuk, westgate, vyřešit mazání a je to :-) ... intercooleru je všude dost :-)

vy už jste to ale asi všichni viděli, že? 2014 psal němec

post-51929-0-97316600-1351268451_thumb.j

Tak co, už u Vás taky sněží?

No jo .. dokonce i v Praze... už je tedy skoro kalamita :D

Jo jo, 3 centimetry sněhu a u muzea 4. :D

jj přesně.. nejhorší je, že přítelkyně odjela v pátek na Šumavu a zítra se vrací, ale na autě jsou ještě letnáky... tak snad to bude v neděli ok...

Tak jí je pošli PPLkem. :D

Děláš si prdel, ale já z toho zrovna dvakrát nadšenej nejsem no...

Tak je tam přivez na kole.

Neboj, je šikovná a do zítra to stejně roztaje. V Praze jo ale tady ne.

To bych musel mít kolo :D V Praze to roztaje, horší to bude na té Šumavě.. Ty už máš přezuto?

Ja přezouval dnes, 2 auta venku. Za hodinu jsem byl jak sněhulák.

Ahooooj , po delší odmlce zdravím všechny známé i neznámé ,

tak i u nás na hané napadl ten bílej hnus !!! tfůůj. Ale má to za chvilu zmizet! ;) Tak čau...

zdravím,

jo kluci já jsem přezul obě už 17tého :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.