žralok Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Já svátek teprve budu mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Víťo dodatečně taky všecko nej nej k narozkám , at se ti splní všechna tajná přání , a co nejvíííce najetých kiláků se supíkem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Tak jsem byl na dovolené a už mě sralo, že se nemůžu pořádně vykoupat. Hlava na hlavě, že by z toho jeden blil. Tak jsem si udělal místo ke čvachtání. http://www.novinky.cz/koktejl/289362-stovky-lidi-vyhnal-z-vody-zralok-na-plazi-nebylo-k-hnuti.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 To musel byt krasny pohled ste vody jak ten dav prcha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Jo houby onl utekly pred tou spinou a smradem a nerikej,zes byl na dovce, kdyz si se hrabal nekde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Nazdar bando, to je počtení. Budu mít co dohánět Přeji dobrou chuť k obědu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 (editace) Také zdravím naší SUPÍ BANDU po delším volnu. Vidím, že je toho tady opravdu hodně ke čtení, tak hlavně, že jste se nenudili - což je jednoznačně zřetelné! Jen jak jsem to prolétl, tak David - Passport se od srazu neozval, asi měl hodně bohatého Ježíška a tak mu nezbyl čas - koukej o sobě dát vědět a to samé platí o celé řadě dalšch z nás! Radim, Milan a celá řada dalších! Tak hoši, opatrujte se a bacha, zase hlásí námrazu - já jsem si toho včera v noci, když jsme se vraceli, užil habaděj! Teprve teď jak to tady projíždím, jsem si všiml, že Víťa měl narozeniny - tak Víťo dodatečně vše nej nej, hlavně zdravíčko a to ostatní jde ruku v ruce! Měj se fajn! Editováno: 6. leden 2013, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Díky Karle.Zdravíčko je potřeba a taky trochu štěstíčka(Nna Titanicu byli všeci zdraví a přesto.... ) Jinak opatrujte se kamarádi a dobrý vstup do pracovního týdne vinšuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Víťo, máš pravdu, ale to se stalo nedopatřením, jelikož normálně píšu "zdravíčko, štěstíčko" a atd. ! Hlavně, že si rozumíme a víme jak to je! Já se nějak pořád nemohu po těch svátcích a prodlouženém flákání vzchopit, nějak mi nic nejde od ruky, ale snad večer to napravím nějakým dobrým mokem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Tak synci prvni den v praci asi tak 2 hodiny a pri stahovani plachty na navesu jsem hodil drzticku na zem a ejhle vyron v kotniku to jsem to dopat vtom roce 2013. takze chlapci vsude to klouze i tam kde by to clovek necekal. Cus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Nazdárek bando :-) Zase se ozýváme s trošku velkým zpožděním, máme toho tak nějak moc :-) Od listopadu je Ládík doma, zkončil s kamionem a začal dodělávat bydlení - ha už konečně bydlíme ve svým. Makal chudák od rána do večera, sedm dní v týdnu, ale dílo je u konce:-) Dneska v noci zase odjel na školení řidičů, odedneška je zase zaměstnám u firmy Uniless, a co bude dělat? :-) Jezdit opět s náklaďákem se dřívím. No takže my si zase začínáme s Tomáškem zvykat že tu budeme zase sami. Chtěla bych sem dát fotku malého superbáka, ale musíte mi někdo poradit. Danča s Víťou něco říkali o srazu na Šumavě, tak až se ve středu Ládík vrátí tak se musíme nějak domluvit, rádi bychom Vás všechny viděli. Jinak Vám všem přeji hodně zdravíčka do toho nového roku. Já jsem hnedka na silvestra skočila z lavičky a vyhodila si koleno, tak mám ortezu, berličky a tahají mi z toho krev. to nám ten nový rok začal. Mějte se všichni krásně a těším se na Vás ahoj Peťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Taky Vás zdravím. To je dost, že jste se taky ozvali rodinko. Tak to máte super, že už bydlíte ve svém. Ještě si musíte pořídit pořádného hafana aby vás hlídal, když tatík není doma. Doufám, že se budete ozývat častěji. A pozor na úrazy všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Kdyby jsi mi raději poradil jak sem dam tu fotku, když jich tu máš statisíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 (editace) Já a statisíce? Kecáš jen 642.238.215 kusů. Vedle ikony "příspěvek" je ikona "použít plný editor" tak na něj klikni a otevře se ti větší okno a dole máš "přiložit soubory". Tam klikni a najdi si fotku ve svém počítači a až se tam nahraje tak klikneš na "přidat odpověď". Stačí to takhle? Editováno: 7. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Náš malej SUPERBÁK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Já a statisíce? Kecáš jen 642.238.215 kusů. Vedle ikony "příspěvek" je ikona "použít plný editor" tak na něj klikni a otevře se ti větší okno a dole máš "přiložit soubory". Tam klikni a najdi si fotku ve svém počítači a až se tam nahraje tak klikneš na "přidat odpověď". Stačí to takhle? Děkujuuuuuuuuuuu uplně jak pro debila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Jak pro debila ne, jen pro tebe. Tak mu dávejte jíst, ještě nedosáhne na pedály a volant. A necituj ty příspěvky. grrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Zdravim všechyn a GRRRRRRRRRRRRRRRčícího žraloka extra :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Člověk sem něco napíše po dlouhé době, něco tady vytváří a ještě dostane sprdung ale když je to od žraloka tak to mam víte kde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 V (_!_) i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 To Peny: Péťo, kluk Vám roste jak z vody, bude to pořádnej "SUPERBÁK", VŠAK MÁ BÝT TAKÉ PO KOM!!! Je fakt, že už jsme si říkali, že jste snad emigrovali, ale jinak zcela chápu! Tak si užívejte svého bydlení a Láďo, Ty by jsi taky mohl hodit nějaké slovíčko a nenechat vše na Peťce!? Jinak si Péťa zaslouží hooodně velkej Mějte se moc fajn všichni tři! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Hele hele, PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTEK za pár hodin :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 (editace) Kamarádi,tak vás zdravím i já .Školení v nové práci proběhlo dobře a tak můžu se učit nakládat dřevo na kamion.Bude to ještě chvilku trvat než se s tím skamarádím,snad to dobře dopadne.Dnes sem byl dvakrát naložit v lese a cesty jsou dost promáčené plné bláta,tak sem si připadal jako Loprais.Bydlení už jen dolaďujem,to už vám psala Péťa,snad už bude více času.Tomík je kus chlapa a nejvíc se mu líbí,když se vozí v Supu.mějte se fajn těším se až vás uvidím Editováno: 10. leden 2013, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Jéééé, kdo to jééé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Tak koukám, že jsem Tě Ládíku vyburcoval. Nástupce jsi spolustvořil nádherného, věřím, že Vám dělá radost! Jinak koukám, že budeš de facto šumavský dřevorubec, no hlavně, aby jsi byl spokojenej! Rodinko, mějte se moc fajn! Bando, nastává nám klouzavý víkend, tak se všichni opatrujte a hezky si jej užijte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.