žralok Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Pokud mi do toho nic důležitého nepřijde (práce) tak to platí. Už jste se spočítali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Tak já nevím kdo se chce přidat a kdo ne ;-) Zatím je to teda asi jen mezi námi, Barča a Kuba... Zbytek se musí ozvat, nikdo se k tomu néjak nevyjádřil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Tak to abych začal odhazovat sníh z terasy kvůli grilu. Nebo mám doufat, že se oteplý a roztaje? Zkusím napsat Passportovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Tak ještě se ani Vick, Čuzikovci a Honza neozvali tak nevím...ale moc bych nepočítal s tím, že se nějak moc oteplí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 tak pro mě to je pasé.Já určitě grilovat v zimě nepojedu to je jisté(ikdyž bych Vás rád viděl),ale toto nebudu riskovat.Nehledě na to,že mi teď začaly pracovní víkendy a volno si musím pošetřit na jarní sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 já přijedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Já třeba nepřijedu .. bo o tom nic nevím. A když vidím co padá za háčky z nebe, tak na vysočinu raději grilovat nepojedu. :-( Ale připiju si na vás! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Ještě není nic domluvené ale bude to vyvěšené až se něco bude plánovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Tak jak se supí bando kloužete? Je to na mnoha místech "hodně špatné", ale snad nás opatří ten nejvyšší, protože my jsme přeci poslušni všech upozornění a zvláště když nám to tak hezky vždy připomíná Víťa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Já bych se stavil, ale to počásí je fakt humáč než bych tam dojel tak mam pocit, že cesta by trvala takovych 12 hodin určitě v tomhle brajglu co je venku.... Lanny: jj klouže se pěkně hlavně na kruháčích :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 ahoj všichni.... ahoj Libore,kdy bude u tebe ta grilovačka,přijedu,když to půjde....:-) dnes jsem měl prodat auto,ale sešlo z toho,bo kupujícímu to zatrhla manželka,že prý musí dojezdit golfa.....:-( ještě že ji nemám doma,ale tím pádem nemám doma nové CC......mno,to je život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Neboj, počítám s tebou při plánování. Tak to máš smolíka. Ale kupovat CC - CoupéCabrio ? To ani neví jak vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 To Passport: Tááák CC se panáčkovi zachtělo, ale přeji Ti jej! Jen škoda, že ty baby maji na některé z nás takový vliv , no snad se nakonec povede!? Jinak všem pěknou druhou půlku pr. týdne a hlavně co nejméně "klouzání" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 pro Libora vw Passat CC,jinak teda neklaplo auto a teď se mi zformátoval telefon......no opravdu skvělej den ty jo, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 (editace) ....to jsou ty radosti všedního dne, když se něco sere, tak se to sere dokonale! Ale jak Tě všichni známe, Ty to překonáš s úsměvem na tváři - držím palce, aby toho nebylo víc a nakonec se vše v dobré obrátilo! Editováno: 23. leden 2013, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Já vím, vždyť jsi mě kvůli tomu otravoval na telefonu když jsem řídil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 no já toho měl dneska tolik,tak mě to ani nenapadlo,že si ze mě děláš šouvky Libore hehe. Jinak se už nic hroznýho dnes nestalo,z práce jsem dojel v pohodě..... jak to tak vidím,prodat auto je možná složitější,než ho kupovat teda,dneska vybrané cc už má nejspíš novýho majitele.......:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 No teda, Libore kdy se k tobě jede?? Mám chuť a hlad. Letošní jarní (a trochu i letní) sraz je vyvěšen. Tak šup šup a hlasovat a hlásit se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Tak jsem myslel, že by se mohlo grilovat 2-3. února ale ten víkend musím pracovně pryč. Tak co ten další 9-10. února. Co vy na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Nazdar draci... Davide CC schvaluji, určitě dobrá volba a přeji dobrý výběr. Tak jak píšeš, prodej auta je horší jak nákup s tím souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 9.2. mám pracovní víkend, takže s náma to asi neklpane... Mám nepracovní víkendy jen liché týdny... Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Tak co 16-17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 No ještě uvidíme, jak budem na tom finančně, pokud dobře, tak budem muset absolvovat v únoru jeden víkend do Ovy a nechat Bedruně udělat rozvody... A taky uvidíme kolik členů se přidá na tu grilovačku abychom nedorazili jen my Ale jinak by ten víkend byl v poho... Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.