žralok Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Tak gratuluji a doufám, že na něm nebudeš muset dlouho nic opravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 tak snad na to aspon 14 dní nešáhnu........:-) teda doufám,že to klapne a nebudu z toho šrámu nervozní.......dneska jsem na něj čuměl celou cestu do práce :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Tý jo, ty už máš šrám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Davide, gratuluji ještě i touto formou! Přeji Ti, aby jsi byl i nadále spokojen, hodně šťastných kilásků bez problémů a jen tady nějak postrádám "o jaký šrám se jedná"? Už se všichni těšíme na nějaké fotky, pospěš si! Joo, ještě postrádám Tvoji přihlášku na jarn sraz !? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 (editace) Ahoj kamarádi, omluvte moji absenci. V sobotu jsem ulehnul s horečkou, teď do sebe láduju antibiotika a čekám. Mám zánět průdušek tak hlavně aby se to nedostalo dál. Přítelkyně odpadla včera taky, ale má asi jen virózu. Takhle mě teda ATB ještě nezřídila, nemám na nic chuť a když sním něco co se žaludku nelíbí tak zase strávím čas na záchodě. Práčky mám až do úterý tak doufám, že se to brzo zlepší. Editováno: 30. leden 2013, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Rýmyčka a kašílek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 žraloku jsem nikde nenašel dispozice toho longu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Já jsem taky nenašel žádné informace. Ale kdybych měl tenkrát superba a zajímal se o něj tak si to vyfotím. Od té doby jsem na podobného nenarazil. Vím jen, že měl pražské SPZ a byl černý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Ahoj Karle,no jaký šrám......tak pro všechny: měl jsem auto asi dvě hodiny a jel nechat přezout na zimni,a pan šikovnej co to dělal,zvednul auto tak parádně,že mi ruplo přední sklo,prý zdviž na tak těžký auto nemaj.......bych blil ty jo,příště zase radši sám,to jsem si to teda zjednodušil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 na sraz se hlasím,a také přihlásím,jen co přijedu domu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Jak by řekl žralok.... nechal bych jim to zmrdům zaplatit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 jenže jsem neměl sebou devítku ,aby to tak bylo.........no jo no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Ahooooj, a nazdáááár, jen prolítnu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 To Passport: Davide, opravdu to chtělo hned tasit tu devítku, pro tento případ je lepší vozit rovnou 45, je to jistější! Dovedu si představit tu nasranost a ještě tak debilní výmluva - no to je fakt na vykoštění toho debila a jen tak mimochodem, ty idioti by měli být pojištěni nee? Držím palce a nedej se! To Martin35: Martine, Ty vymetáš kdejakou jinou hospodu, tam se zmrskáš jak zákon káže a pak nemáš čas na naší milou hosůdku! Vždyť už pomalu nevíme, že existují Tvé vtipné obrázky a připomínky! Tak takhle hochu nee, to by nešlo, aby staré opory měli takové absence! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Martin to tak nemyslel, třeba se mu "průlet" protáhne . Davide, ani bych nečekal, že se dá auto takhle blbě zvednout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Blbec dokáže i nemožné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Járo, koukám, že se Martin nezdržel, spíš mu jen ukáplo při tom "průletu" Pěkný víkend fffšem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Octavia I Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 pozrite ake nadherne kridlo snim vyzera superb uzasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Spíše to vypadá, jako podnos na kafe Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Blbec dokáže i nemožné. Na tom něco bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Nebudu komentovat, ale asi nas bude vic. Jsem zvedav za jak dlouho bude schanet vrata. Ja uz je schanim, ale ne kvuli tomu odkladacimu stolku na kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 to Ace:mě tvrdili,že auto je moc široké a těžké tak nemůžou použít zdviž........co je to ale za nesmysl?to by tam museli na podělaným heveru zvedat každý auto,žádnej tank to zase není ty jo...... no,aspoň vím,kam nemám příště jezdit,vždycky si to dělám sám,ale nebyl čas,tak jsem zkusil použít cizí služby a opravdu se mi to vyplatilo..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 No a kde jsou slibované fota CCčka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 (editace) Jojo, Standa má pravdu! Koukej se pochlapit a dodat slíbené fotky, může tam být i nějaká s tím prasklým oknem - pořád to nemohu skousnout, že by zůstali nepotrestaní. Je to hrůza co si dnes dovolí někteří rádoby živnostníci, či jiné pochybné firmy! Editováno: 4. Únor 2013, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Fotky jsou u mě v počítači a v telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.