Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tome bacha on uz je to dedek :-)

jen blbněte lol tahejte tygra za vousy lollol

ty vole druha hospoda ja sem neco zaspal :D to je copyright ne? :) na octavianskou hospodu lol

• Autor

Njn Vitto preci si nebudeme psat s prckama Octavkama ;):p :p

Tady je to jen pro V.I.P

nazdárek chlapáci!Tak zase pracovní týden za námi a víkend před námi :p-_-:D

supík už byl zas ve sněhu na chalupě.Jak jinak je?

Čau, u nás zatím sníh žadnej. Auto mám po tejdnu nehorázně špinavý, jako kdybych jezdil někde po poli. Kdyby aspoň bylo sucho nebo pořádně sněhu...

No u nás jsme měli lehounce sněhu tak dva dny a na příští týden už zase hlásí 9 stupňů nad nulou.Auto jsem měl jak bahnitou kuličku,tak jsem skoknul na wapku a už to jde.Zhruba za týden bych měl montovat alarm od Vlasty no a pak něco vymyslím jak se zabavit přes zimu.

Ať se Vám všem vede kucíííí.

ty vole druha hospoda ja sem neco zaspal :D to je copyright ne? :) na octavianskou hospodu lol

:pfucklol

Dobré ráno pánové -_-:) je čas na kávičku :)

• Autor

Kluci to to leti,uz bodou Vánoce :specool::band

... Co kupujete supikum ???

ahojky kucí,nestrašte dnes moc děti,at nemají trauma na celý život ;):)

NAZDÁREK.TOVÍŠ ŽE NEBUDEM!Jen jesli ty jako hodnej děda koupíš malej něco k mikuláši. :t jinak od pondělka užívám volna a už se to krátí.Tak hezkej a v klidu strávenej výkend.čauky čau Peny

to víš,že koupím,máme dvě vnučky :) a strašit je nebudeme !

koukám :kuk: ,je zima a nám zmrzla i hospoda ;)

jinak dobré ránko pánové :)

nazdárek a dobrý večír

u nás ráno mrzlo až praštilo a vyjímečně supík byl přes noc venku a ráno mě čekalo škrábání toho bílího hnusu ze skel.Ještě,že mě pak zahřálo vyhřejvání sedačky.nu už aby tu bylo zas jaro.jakpak jste na tom s dárečkama a s nervama v předvánočním shonu?

Zdar chlapáci.Tak já mám ještě na dárečky čas.Vše řeším až za minutu dvanáct.Vždycky si slíbím,že další rok už to bude jiné a stejně nic.Souhlasím stebou Penny,už ať skončí zima a začne jaro.Sice jezdím pořád,ale není nad to pořádně tu káru umýt a naleštit.Teď tak maximálně wapka a konec

dobrý ráno!

Jak říká Seijda je čas na ranní kávičku :t Válím se už víc jak týden doma tak vše pomalu nakupuju.Dnešní probuzení telefonem bylo celkem příjemný,volal mě řidič zásilkovky,že mě veze nějaké zboží :worthy To zboží jsou nové elektrony,takže dárek pro mě i Supíka.Už se nebudu moc dočkat jara.

Nakonec sem vás poslech a objednal ty co jste mě schválili na srázku v Chabrech.Je dobrý se poradit s lidma co maj stejný postižení co se týče lásky k Supům.Takže na jaře na srazu už budem o něco hezčí.

čauky a hezkej den kamarádi

:scooter:

Přidej foto Peny !

Čágo kucí,kofííí plíííís :p

Peny dobrý,dej foto koleček... :)

Zdravím,tak sem házím fotku kola.Zatím bez pryží ty by měli být příští týden.Stejně je na ně ještě času spousta.Dokud nesleze ten hnus a sůl ze silnic,tak budou schovaný v garáži.Nu chtěl sem dárek pro mě i Supíka,tak budem mít hezký vánoce oba a společně se těšit na jaro :kol-147::bandkol5

post-17528-1229093288_thumb.jpg

Upraveno od Peny

• Autor

Kluci tak se vracim ...Utek z vezeni po 10dnu nesmet psat na forum :D:D:D

Peny kola Super jen jak sem rikal,skoda,ze to nejsou 18" nebo 19"

Hlavne nepis duvod proc nejsou vetsi to sme uz nekolikrat slyseli ... :smich: :smich:

a utek si o 2 dny dřív, tak sekej latinu ;)

• Autor

Samozrejme ...

Nez pisi koukam do pravidel Cj a pravidel Fora -_-;)

máš to nastavený

:palec2::palec2:

GRATULUJI, jsou SUPrácký ! Hlavně jsem zvědavej, jakou zvolíš výšku pneu. Pod 45 bych ale nešel. Kur.a, ten Tvůj SUP má hodnýho Dědka Mráze (Santu)... Ahoj !

Upraveno od Mafy.007

Peny kolečka moc pěkný ! :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.