Sejis Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Tome bacha on uz je to dedek :-) jen blbněte tahejte tygra za vousy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 ty vole druha hospoda ja sem neco zaspal to je copyright ne? na octavianskou hospodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Njn Vitto preci si nebudeme psat s prckama Octavkama :p Tady je to jen pro V.I.P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 nazdárek chlapáci!Tak zase pracovní týden za námi a víkend před námi supík už byl zas ve sněhu na chalupě.Jak jinak je? Čau, u nás zatím sníh žadnej. Auto mám po tejdnu nehorázně špinavý, jako kdybych jezdil někde po poli. Kdyby aspoň bylo sucho nebo pořádně sněhu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 No u nás jsme měli lehounce sněhu tak dva dny a na příští týden už zase hlásí 9 stupňů nad nulou.Auto jsem měl jak bahnitou kuličku,tak jsem skoknul na wapku a už to jde.Zhruba za týden bych měl montovat alarm od Vlasty no a pak něco vymyslím jak se zabavit přes zimu. Ať se Vám všem vede kucíííí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 ty vole druha hospoda ja sem neco zaspal to je copyright ne? na octavianskou hospodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Dobré ráno pánové je čas na kávičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Kluci to to leti,uz bodou Vánoce ... Co kupujete supikum ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 ahojky kucí,nestrašte dnes moc děti,at nemají trauma na celý život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 NAZDÁREK.TOVÍŠ ŽE NEBUDEM!Jen jesli ty jako hodnej děda koupíš malej něco k mikuláši. jinak od pondělka užívám volna a už se to krátí.Tak hezkej a v klidu strávenej výkend.čauky čau Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 to víš,že koupím,máme dvě vnučky a strašit je nebudeme ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 koukám ,je zima a nám zmrzla i hospoda jinak dobré ránko pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 nazdárek a dobrý večír u nás ráno mrzlo až praštilo a vyjímečně supík byl přes noc venku a ráno mě čekalo škrábání toho bílího hnusu ze skel.Ještě,že mě pak zahřálo vyhřejvání sedačky.nu už aby tu bylo zas jaro.jakpak jste na tom s dárečkama a s nervama v předvánočním shonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Zdar chlapáci.Tak já mám ještě na dárečky čas.Vše řeším až za minutu dvanáct.Vždycky si slíbím,že další rok už to bude jiné a stejně nic.Souhlasím stebou Penny,už ať skončí zima a začne jaro.Sice jezdím pořád,ale není nad to pořádně tu káru umýt a naleštit.Teď tak maximálně wapka a konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 dobrý ráno! Jak říká Seijda je čas na ranní kávičku Válím se už víc jak týden doma tak vše pomalu nakupuju.Dnešní probuzení telefonem bylo celkem příjemný,volal mě řidič zásilkovky,že mě veze nějaké zboží To zboží jsou nové elektrony,takže dárek pro mě i Supíka.Už se nebudu moc dočkat jara. Nakonec sem vás poslech a objednal ty co jste mě schválili na srázku v Chabrech.Je dobrý se poradit s lidma co maj stejný postižení co se týče lásky k Supům.Takže na jaře na srazu už budem o něco hezčí. čauky a hezkej den kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Přidej foto Peny ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Čágo kucí,kofííí plíííís Peny dobrý,dej foto koleček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) Zdravím,tak sem házím fotku kola.Zatím bez pryží ty by měli být příští týden.Stejně je na ně ještě času spousta.Dokud nesleze ten hnus a sůl ze silnic,tak budou schovaný v garáži.Nu chtěl sem dárek pro mě i Supíka,tak budem mít hezký vánoce oba a společně se těšit na jaro Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Kluci tak se vracim ...Utek z vezeni po 10dnu nesmet psat na forum :D:D Peny kola Super jen jak sem rikal,skoda,ze to nejsou 18" nebo 19" Hlavne nepis duvod proc nejsou vetsi to sme uz nekolikrat slyseli ... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 a utek si o 2 dny dřív, tak sekej latinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Samozrejme ... Nez pisi koukam do pravidel Cj a pravidel Fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 máš to nastavený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) GRATULUJI, jsou SUPrácký ! Hlavně jsem zvědavej, jakou zvolíš výšku pneu. Pod 45 bych ale nešel. Kur.a, ten Tvůj SUP má hodnýho Dědka Mráze (Santu)... Ahoj ! Editováno: 13. Prosinec 2008, autor: Mafy.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Peny kolečka moc pěkný ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.