Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Luky bejt tebou bych to upravil nebo se pusti do nas :D:D

Fab prodal a ma ted OI :) a pomlouva to taky jako prase :p

Mne se Fabinka libi v Rs krasny auto :) Kazdej nepotrebuje velkyy auto :)

Editováno: , autor: Petřik
Vloženo

Tady to začíná houstnout :), nemá cenu se tady pomlouvat. Pravidla jsou pravidla, ikdyž je ve fóru vidět hodně ústupků (třeba ceny u inzerátů) který mi taky vadí. Pokud je barva textu takovej problém tak bych to dal do pravidel a bude.

2 Vick: doufám, že to k nám nedorazí. Teplota se drží přes den na -6 a pomalu to stoupá tak snad už bude líp. Minulej tejden tu bylo -13 přes den.

Vloženo
exBobík napsal v sekci ostatní, kde se autor ptal na knihu o superbu následující : "tohleto si vyměnujte soukromě, tady to nemáme rádi" a uzamkl diskusi. Já se ptám, co že to ještě nemají rádi a mají nás SUPERbáky rádi, kde jinde by si o tomto tématu měli kluci napsat, když ne v sekci ostatní ? Začíná mě tahle cenzura pomalu štvát, zaměřte se páni moderátoři na užitečnější korigování a přestaňte vážně už prudit !!! :angry:

chtěl si tu knihu stáhnout, to ať klidně udělá, ale link by se co nevidět objevil i zde. No a jelikož by to byl na 100% nelegální scan, tak jsem to raději zamkl. Ono je to totiž protiprávní, víš?

Vloženo
Koukám, že bobík se naváži do všech ;)

Hlavě že se mu furt něco nelíbí a koupí si fabku a navíc 1.4. To mluví za vše :smich:

Nechci pomlouvat fabii, ale je to jen hračka. Nejede to, žere to a je to malý a kvalita materiálů je taky hrozná. Prostě auto max. pro ženskou nebo do firmy jako služební lol

F jsem měl od 21 let na studiích. Nyní ji již půl roku nemám. A kvalitou materiálů je na stejné úrovni jako superb. Tedy spíš opačně jelikož je F konstrukčně starší.

A zase tu svou lásku superba tolik neopěvuj. Jezdím s tím v práci s 2.8 v automatu a žádná sláva to není :p

Vloženo
Tady to začíná houstnout :), nemá cenu se tady pomlouvat. Pravidla jsou pravidla, ikdyž je ve fóru vidět hodně ústupků (třeba ceny u inzerátů) který mi taky vadí. Pokud je barva textu takovej problém tak bych to dal do pravidel a bude.

Ta barva v pravidlech již je, stejně jako odkazy na nelegální materiály.

Vloženo

Ajo, to mi nějak uniklo. Beru to zpět :ph34r: . Jinak taky jsem si pročetl ten Petříkův link a názory na auto se různí, ale s tvým na HID sady plně souhlasím. Několik "chudáčků" to má v autech u nás v práci a hrůza.

Vloženo

můj názor je tam jen na světla s HIDkama jinak auto má pěkný i pěkně snížený.

a proti HIDkám tolik štvu, protože tím ohrožujou majitelé ostatní, sami jen hezky viděj ;)

Vloženo
sejda: jj, ale to víš někdo to dělat musí, jinak by na celém fóru byl atomovej bordel. A já to snesu naprosto v pohodě, když si tu na mě někdo zanadává :)

No to víš,úspěch ti nikdo neodpustí lollol:smich: ..................jako v životě něco pro a něco proti. :)

Vloženo (editace)
Koukám, že bobík se naváži do všech ;)

Hlavě že se mu furt něco nelíbí a koupí si fabku a navíc 1.4. To mluví za vše :smich:

Nechci pomlouvat fabii, ale je to jen hračka. Nejede to, žere to a je to malý a kvalita materiálů je taky hrozná. Prostě auto max. pro ženskou nebo do firmy jako služební lol

tak já už pár majitelům Supa ukázal,že i Fábie se umí rozjet a ujet jim lol

Editováno: , autor: jirka3
Vloženo
Už se tady bojím napsat Sejdovi, že za 3 hodinky stavím v práci na kávičku !!! :wacko:

To já jsem NIKDY "BOBIKY" neměl, ted zjištuji že ani nemám ... RÁD...

Opravdu nadávat nemá cenu, každý mozkový "PRASEČKÁŘ" se svým jednáním VYSPECIFIKUJE SÁM... a sám zústane....

( NĚCO JAKO SMRADLAVÁ BRAMBORA )

... a k Sejdovi na "koffí" - Upřímně se těším !

Už aby byl srazík, léto, pokec, pohoda ! Rychlé přečkání zmrzlých týdnů, pánové ! Ahoj, SUPíci ! ;)

Vloženo

ahoj,Vicky.Ten článek sem si přečetl a to i když o chipu neuvažuju.Je to dost zajímavě popsaný a takovým firmám bych na to sebral povolení a dal je na black list.Je to kurvárna jen z lidí tahat prašule a to bych se ani nedivil kdyby ty rádoby odborníci tě po jejich zákroku odrovnali řídicí jednotku.

Jo dneska si člověk musí dávat pozor a hlídat si peněženku,jinak takovýhle šmejdi tě oberou i o trenky a pujdeš domů nahej.

Vloženo
Jiriku tvoje Rska byla krasna kam nakonec sla ??

Vis co on ma Luky vsechno velky ...Sup,Kola tak si mysli ze je i nejrychlejsi :D

Tak holka od pátku jezdí u Českých Budějovic :palec2:

Vloženo
To já jsem NIKDY "BOBIKY" neměl, ted zjištuji že ani nemám ... RÁD...

Opravdu nadávat nemá cenu, každý mozkový "PRASEČKÁŘ" se svým jednáním VYSPECIFIKUJE SÁM... a sám zústane....

( NĚCO JAKO SMRADLAVÁ BRAMBORA )

... a k Sejdovi na "koffí" - Upřímně se těším !

Už aby byl srazík, léto, pokec, pohoda ! Rychlé přečkání zmrzlých týdnů, pánové ! Ahoj, SUPíci ! ;)

to víž, že ano milouši kol5

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...