Petřík junior Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Vito : o ABC je toto znamo, ze to jsou lamy 1. tridy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Tak jsem dnes jel odvézd šéfovu novou X5 3.0tdi do německa na opravu. Sestřelil srnku odnesli to jen blatník a nárazník světlo a pár maličkostí a oprava vyjde na cca 200-250tis A jinak pěkně se s tím jede, ale za ty prachy bych to fakt nechtěl ani to moc nejede. Čekal jsem od toho víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Dovedl bych si představit i lepší offroad Q7,ale mám raději klasický terenák Nissan Patrol GR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Já mám slabost pro touareg,ale nevlezl by mi ani do garáže. Jinak hezký den chlapáci,jak se máte?Jak je u vás?Já koukal na teploměr a druhý den po sobě je na +6 stupních.Je mi jasné,že to nevydrží,ale je to velký rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tuareg vcelku líbí,ale já jak jsem psal raději terenák,byt mám 10let starou Fronteru a vcelku slušné ...........jen to startování v zimě vada všech Fronter V Praze celkem přijatelná teplota +4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Viku,proč si nedáš nějaký avatar ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Asi to neumi Vita sejdis jak roste mala ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 moc neroste a je líná mluvit potvora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Klasnoucka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Klasnoucka dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Dam ti varovani za citaci posledniho prispevku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Dam ti varovani za citaci posledniho prispevku :D netapetuji tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Viku,proč si nedáš nějaký avatar ???? Nemám žádnou tak malou fotečku která by mi tam vlezla.Vše je ve velkém rozlíšení.A nebo to fakt neumím.Zkoušel jsem to ale nějak mi to nenjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Malovani CTRL+O (otevres tim galerii fotek) dale ctr+w (zmenis velikost fotky) a ctrl+s ulozis Lehceji to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) Nebo jestli chceš nějakou fotku upravit tak mi ji pošli na lukas.firt@centrum.cz a já ti jí upravím a pošlu zpět a jen si ji tam vložíš. Ať tam taky něco máš přeci ne. Editováno: 20. leden 2009, autor: Luky15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Sejido, taky bych moc nemluvil, kdybych měl před sebou na talíři řízek jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Viky,už nemusím radit s avatarem,klucí už poradili Ale něco tam určitě dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 to Mark. máš pravdu,já taky jsem potichu,když mám takovou porci na talíři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak mne zkolila chripka a lezim domky s 39 teplotou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Velmi příjemná pokojová teplota,netřeba u Vás topit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Vtipalku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Jirko tak jsem udělal přesně dle rozkazu Když tak to časem vyměním,ale prozatím to nechám tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Jezis to je zase fotka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Máš ji Vicku trochu ořízlou ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Luky ze mas v tom avataru supa shozenyho ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.