Petřík junior Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) Luky bejt tebou bych to upravil nebo se pusti do nas Fab prodal a ma ted OI a pomlouva to taky jako prase Mne se Fabinka libi v Rs krasny auto Kazdej nepotrebuje velkyy auto Editováno: 14. leden 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tady to začíná houstnout , nemá cenu se tady pomlouvat. Pravidla jsou pravidla, ikdyž je ve fóru vidět hodně ústupků (třeba ceny u inzerátů) který mi taky vadí. Pokud je barva textu takovej problém tak bych to dal do pravidel a bude. 2 Vick: doufám, že to k nám nedorazí. Teplota se drží přes den na -6 a pomalu to stoupá tak snad už bude líp. Minulej tejden tu bylo -13 přes den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tady je rano cca -10 a pres den tak -6:) Pri neustalym chumeleni a mlze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 exBobík napsal v sekci ostatní, kde se autor ptal na knihu o superbu následující : "tohleto si vyměnujte soukromě, tady to nemáme rádi" a uzamkl diskusi. Já se ptám, co že to ještě nemají rádi a mají nás SUPERbáky rádi, kde jinde by si o tomto tématu měli kluci napsat, když ne v sekci ostatní ? Začíná mě tahle cenzura pomalu štvát, zaměřte se páni moderátoři na užitečnější korigování a přestaňte vážně už prudit !!! chtěl si tu knihu stáhnout, to ať klidně udělá, ale link by se co nevidět objevil i zde. No a jelikož by to byl na 100% nelegální scan, tak jsem to raději zamkl. Ono je to totiž protiprávní, víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Koukám, že bobík se naváži do všech Hlavě že se mu furt něco nelíbí a koupí si fabku a navíc 1.4. To mluví za vše Nechci pomlouvat fabii, ale je to jen hračka. Nejede to, žere to a je to malý a kvalita materiálů je taky hrozná. Prostě auto max. pro ženskou nebo do firmy jako služební F jsem měl od 21 let na studiích. Nyní ji již půl roku nemám. A kvalitou materiálů je na stejné úrovni jako superb. Tedy spíš opačně jelikož je F konstrukčně starší. A zase tu svou lásku superba tolik neopěvuj. Jezdím s tím v práci s 2.8 v automatu a žádná sláva to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tady to začíná houstnout , nemá cenu se tady pomlouvat. Pravidla jsou pravidla, ikdyž je ve fóru vidět hodně ústupků (třeba ceny u inzerátů) který mi taky vadí. Pokud je barva textu takovej problém tak bych to dal do pravidel a bude. Ta barva v pravidlech již je, stejně jako odkazy na nelegální materiály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Paolo Pobav se Bobikovim humorem http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0330&st=300 zacni cist od casti jak ma fotky na snehu se snizenim str 13-14 pak uz pochopis já spíš začínám chápat, že jsi opravdu hloupej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ajo, to mi nějak uniklo. Beru to zpět . Jinak taky jsem si pročetl ten Petříkův link a názory na auto se různí, ale s tvým na HID sady plně souhlasím. Několik "chudáčků" to má v autech u nás v práci a hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 můj názor je tam jen na světla s HIDkama jinak auto má pěkný i pěkně snížený. a proti HIDkám tolik štvu, protože tím ohrožujou majitelé ostatní, sami jen hezky viděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Už se tady bojím napsat Sejdovi, že za 3 hodinky stavím v práci na kávičku !!! Editováno: 15. leden 2009, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Koukám Bobíku,že tvoje popularita stále roste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 sejda: jj, ale to víš někdo to dělat musí, jinak by na celém fóru byl atomovej bordel. A já to snesu naprosto v pohodě, když si tu na mě někdo zanadává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Taky to snasim fpohode je mne preci 16 nemam se za co stydet Editováno: 15. leden 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Ty se raději uč a nezevluj po netu Editováno: 15. leden 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 sejda: jj, ale to víš někdo to dělat musí, jinak by na celém fóru byl atomovej bordel. A já to snesu naprosto v pohodě, když si tu na mě někdo zanadává No to víš,úspěch ti nikdo neodpustí ..................jako v životě něco pro a něco proti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Ty se raději uč a nezevluj po netu Sejdi vsak neboj Ucim se ucim se Abych jednou mel taky tak krasny auto jako mae vy a tatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Koukám, že bobík se naváži do všech Hlavě že se mu furt něco nelíbí a koupí si fabku a navíc 1.4. To mluví za vše Nechci pomlouvat fabii, ale je to jen hračka. Nejede to, žere to a je to malý a kvalita materiálů je taky hrozná. Prostě auto max. pro ženskou nebo do firmy jako služební tak já už pár majitelům Supa ukázal,že i Fábie se umí rozjet a ujet jim Editováno: 15. leden 2009, autor: jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jiriku tvoje Rska byla krasna kam nakonec sla ?? Vis co on ma Luky vsechno velky ...Sup,Kola tak si mysli ze je i nejrychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ja se toho asi nezbavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Už se tady bojím napsat Sejdovi, že za 3 hodinky stavím v práci na kávičku !!! To já jsem NIKDY "BOBIKY" neměl, ted zjištuji že ani nemám ... RÁD... Opravdu nadávat nemá cenu, každý mozkový "PRASEČKÁŘ" se svým jednáním VYSPECIFIKUJE SÁM... a sám zústane.... ( NĚCO JAKO SMRADLAVÁ BRAMBORA ) ... a k Sejdovi na "koffí" - Upřímně se těším ! Už aby byl srazík, léto, pokec, pohoda ! Rychlé přečkání zmrzlých týdnů, pánové ! Ahoj, SUPíci ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Zdar chlapi,dávám vám tu jeden odkaz z netu.Jedná se o chip tuning.Záměrně to dávám sem,protože tady to asi být může.Pokud ne tak mě Jirko omluv a řekni kde stím. http://www.sportmotor.cz/ABCtuning.pdf Je to velmi zajímavý článek.Jsem zvědav na vaše reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 ahoj,Vicky.Ten článek sem si přečetl a to i když o chipu neuvažuju.Je to dost zajímavě popsaný a takovým firmám bych na to sebral povolení a dal je na black list.Je to kurvárna jen z lidí tahat prašule a to bych se ani nedivil kdyby ty rádoby odborníci tě po jejich zákroku odrovnali řídicí jednotku. Jo dneska si člověk musí dávat pozor a hlídat si peněženku,jinak takovýhle šmejdi tě oberou i o trenky a pujdeš domů nahej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jiriku tvoje Rska byla krasna kam nakonec sla ??Vis co on ma Luky vsechno velky ...Sup,Kola tak si mysli ze je i nejrychlejsi Tak holka od pátku jezdí u Českých Budějovic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 To já jsem NIKDY "BOBIKY" neměl, ted zjištuji že ani nemám ... RÁD...Opravdu nadávat nemá cenu, každý mozkový "PRASEČKÁŘ" se svým jednáním VYSPECIFIKUJE SÁM... a sám zústane.... ( NĚCO JAKO SMRADLAVÁ BRAMBORA ) ... a k Sejdovi na "koffí" - Upřímně se těším ! Už aby byl srazík, léto, pokec, pohoda ! Rychlé přečkání zmrzlých týdnů, pánové ! Ahoj, SUPíci ! to víž, že ano milouši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 to víž, že ano milouši O.K. ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.