Duben 28, 200916 r Brý tro všem. Já trochu zaspal a ještě píšu sem Teď bude stíhací jízda směr brno Krásný den všem Tobě taky,pohodovou cestu a když dáš bomby,tak to do hoďky a půl dáš Upraveno Duben 28, 200916 r od j-novis
Duben 28, 200916 r Tak já se loučím a jdu vyrábět nějaké hodnoty. Sejdo,pokud dnes zbyde chvilka,tak se stavím na kávu,cinknu nějak kolem poldne.
Duben 28, 200916 r Nazdar hoši, tak jsem se k netu dostal i já. V práci je blázinec a doma nestíhám. Chtěl jsem se zeptat, pojedete někdo do mimoně? psal jsem to již Xkrát Mimon megabordel NIKDY !!!!!!
Duben 28, 200916 r Tak já se loučím a jdu vyrábět nějaké hodnoty.Sejdo,pokud dnes zbyde chvilka,tak se stavím na kávu,cinknu nějak kolem poldne. Pokud zavoláš jako o víkendu,tak to bude supr před chvilkou jsem přijel a budu na dispeči
Duben 28, 200916 r co se týče toho masa na gril tak sem předběžně domluvil a veme to kamarád přes hospodu,tak by to mělo být i levnější.Teď jen se domluvit co a kolik toho objednat a bude to připravený. Vicki já budu s tebou počítat.Jdu zas makat,abych byl hotov včas.
Duben 28, 200916 r Zdar chlapáci.Tak jsem právě poobědval a skončila mi pauza a hurá zase do práce.Mám dnes první.Po šichtě na chvilinku do garáže něco málo pošpekulovat a pak domů na hokej.Ať se vám všem daří
Duben 28, 200916 r Zdravím všechny přítomné i nepřítomné,ta už doma,dnes práce nic moc,ale kafíčko u Sejdy dobrý!!!!
Duben 28, 200916 r Pokud zavoláš jako o víkendu,tak to bude supr před chvilkou jsem přijel a budu na dispeči O víkendu nebyl čas,ale dnes jsem volal hned,jak to šlo. CHLAPI NELŽOU!!!!!!!!
Duben 28, 200916 r Nazdar Jiříkové a vy všichni ostatní.Už se to tu pomalinku domlouvá na odjezdu na sraz.Paráda.Adrenalin stoupá.
Duben 28, 200916 r zadar bando , ja chci taky nejake to kureci , jinak Vick naplánuje cestu a bude to v cajku. Dneska jsem byl BA a na silnicich jsou ti ridici jak z divokejch vajec....potkal jsem par supiku a nikdo znamej .
Duben 28, 200916 r Nazdar Jiříkové a vy všichni ostatní.Už se to tu pomalinku domlouvá na odjezdu na sraz.Paráda.Adrenalin stoupá. Ahoj Víťo Tak tak,už se pomalu dolaďují detaily,aby to všechno klaplo!!! Ještě doladíme to masíčko a je to. Upraveno Duben 28, 200916 r od j-novis
Duben 28, 200916 r Ahoj klucí, tak po dlouhé šichtě zase doma. Láďo, díky za nabídku. Připojím se k většině, ale na grilu mi chutá skoro vše. Ale přikláním se ke kuřátku
Duben 28, 200916 r Toto je můj návrh!!! Já bych to dal půl na půl,kuřecí a vepřová,k tomu nějakou klobásku nebo tak něco. Dneska jsem o tom mluvil se Sejdou a říkal jsem,tak asi za 3000,-kč,to je masa jak nas.... a když nás bude 15 tak je to 200,- na hlavu. Nebo hoďte taky někdo nějaký nápad,jak to udělat? Nejvíc tady záleží na Láďovi,ten to bude nějak zařizovat!!! Upraveno Duben 28, 200916 r od j-novis
Duben 29, 200916 r Dobré ráno všem,teda spíš to vypadá,že zdravím sám sebe,tak já opět otevřu a dám si pro změnu kávu!!!
Duben 29, 200916 r Dneska bych prosil take kavicku, vyjmecne :-) Vstavat ve 4:40 na vlak je fakt ubijejici. Vazte si svych supiku a hlavne ridicaku Vsem preji krasny den a vecer nezapomente fandit
Duben 29, 200916 r Bry tro všem. Doufám, že jste se všichni dobře vyspali. Dneska to vypadá, že přijde sprcha, takže mě o víkendu bude čekat opět leštění Novas: Bomby byly, passat žádný Jirik_Superb: Chlape, tohle mě děsí každý den, když někam jedu řidičák mě živý a taky bych to musel odjezdit vlakem nebo si najmout šoféra
Duben 29, 200916 r Dobrý ráno kluci, dám si kafe a valím na zahradu. Jinak nejlepší maso jsou prsíčka
Duben 29, 200916 r zdar zdar při středě,znáte to středa jeho tam třeba není nad to ,když je středa každý den rychlé kafé a jedu na chůzku s místostarostou
Duben 29, 200916 r Tak objednám kuřecí i krkovičku a k tomu klobásky a myslím si,že si na chuť přijde každý.
Duben 29, 200916 r Nevím chlapi ale mám názor co se týče toho masa.Myslím si že kupovat půl na půl je zbytečné.Nevíme kolik kdo toho bude chtít a jaké maso.Může se stát,že bude větší zájem o kuřecí nebo naopak a co stím zbytkem? Samozřejmě se podřídím většině,ale myslím si že je lepší písnout individuálně Penymu kdo co chce(není to takový problém v dnešní době) a bude to v pohodě. Nebo to udělat tak že si to každý koupí sám někde v místním obchodě či hypermarketu. No ale je to jen můj osobní názor.
Duben 29, 200916 r Tak já osobně můžu jak krkovičku tak i keřecí a dobrou klobásku taky neodmítnu,takže pokud jde o mě,tak já si dám od každého něco,protože strava má být pestrá. Víťo,nebojím se,že by něco zbylo!!!
Duben 29, 200916 r Hampejz: Dneska ho fakt berou za kazdou blbost!! Clovek se jednou zapomene a ma to spocitany.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.