j-novis Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) Brý tro všem. Já trochu zaspal a ještě píšu sem Teď bude stíhací jízda směr brno Krásný den všem Tobě taky,pohodovou cestu a když dáš bomby,tak to do hoďky a půl dáš Editováno: 28. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Tak já se loučím a jdu vyrábět nějaké hodnoty. Sejdo,pokud dnes zbyde chvilka,tak se stavím na kávu,cinknu nějak kolem poldne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Nazdar hoši, tak jsem se k netu dostal i já. V práci je blázinec a doma nestíhám. Chtěl jsem se zeptat, pojedete někdo do mimoně? psal jsem to již Xkrát Mimon megabordel NIKDY !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Tak já se loučím a jdu vyrábět nějaké hodnoty.Sejdo,pokud dnes zbyde chvilka,tak se stavím na kávu,cinknu nějak kolem poldne. Pokud zavoláš jako o víkendu,tak to bude supr před chvilkou jsem přijel a budu na dispeči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 co se týče toho masa na gril tak sem předběžně domluvil a veme to kamarád přes hospodu,tak by to mělo být i levnější.Teď jen se domluvit co a kolik toho objednat a bude to připravený. Vicki já budu s tebou počítat.Jdu zas makat,abych byl hotov včas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Zdar chlapáci.Tak jsem právě poobědval a skončila mi pauza a hurá zase do práce.Mám dnes první.Po šichtě na chvilinku do garáže něco málo pošpekulovat a pak domů na hokej.Ať se vám všem daří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 čágo Víto a Ládo,krásný den chlapácííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Zdravím všechny přítomné i nepřítomné,ta už doma,dnes práce nic moc,ale kafíčko u Sejdy dobrý!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Pokud zavoláš jako o víkendu,tak to bude supr před chvilkou jsem přijel a budu na dispeči O víkendu nebyl čas,ale dnes jsem volal hned,jak to šlo. CHLAPI NELŽOU!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Nazdar Jiříkové a vy všichni ostatní.Už se to tu pomalinku domlouvá na odjezdu na sraz.Paráda.Adrenalin stoupá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 zadar bando , ja chci taky nejake to kureci , jinak Vick naplánuje cestu a bude to v cajku. Dneska jsem byl BA a na silnicich jsou ti ridici jak z divokejch vajec....potkal jsem par supiku a nikdo znamej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) Nazdar Jiříkové a vy všichni ostatní.Už se to tu pomalinku domlouvá na odjezdu na sraz.Paráda.Adrenalin stoupá. Ahoj Víťo Tak tak,už se pomalu dolaďují detaily,aby to všechno klaplo!!! Ještě doladíme to masíčko a je to. Editováno: 28. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Hoj kluci kolik nas tedy bude ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 hromada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Ahoj klucí, tak po dlouhé šichtě zase doma. Láďo, díky za nabídku. Připojím se k většině, ale na grilu mi chutá skoro vše. Ale přikláním se ke kuřátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) Toto je můj návrh!!! Já bych to dal půl na půl,kuřecí a vepřová,k tomu nějakou klobásku nebo tak něco. Dneska jsem o tom mluvil se Sejdou a říkal jsem,tak asi za 3000,-kč,to je masa jak nas.... a když nás bude 15 tak je to 200,- na hlavu. Nebo hoďte taky někdo nějaký nápad,jak to udělat? Nejvíc tady záleží na Láďovi,ten to bude nějak zařizovat!!! Editováno: 28. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Dobré ráno všem,teda spíš to vypadá,že zdravím sám sebe,tak já opět otevřu a dám si pro změnu kávu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Dneska bych prosil take kavicku, vyjmecne :-) Vstavat ve 4:40 na vlak je fakt ubijejici. Vazte si svych supiku a hlavne ridicaku Vsem preji krasny den a vecer nezapomente fandit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Bry tro všem. Doufám, že jste se všichni dobře vyspali. Dneska to vypadá, že přijde sprcha, takže mě o víkendu bude čekat opět leštění Novas: Bomby byly, passat žádný Jirik_Superb: Chlape, tohle mě děsí každý den, když někam jedu řidičák mě živý a taky bych to musel odjezdit vlakem nebo si najmout šoféra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Dobrý ráno kluci, dám si kafe a valím na zahradu. Jinak nejlepší maso jsou prsíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 zdar zdar při středě,znáte to středa jeho tam třeba není nad to ,když je středa každý den rychlé kafé a jedu na chůzku s místostarostou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak objednám kuřecí i krkovičku a k tomu klobásky a myslím si,že si na chuť přijde každý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Nevím chlapi ale mám názor co se týče toho masa.Myslím si že kupovat půl na půl je zbytečné.Nevíme kolik kdo toho bude chtít a jaké maso.Může se stát,že bude větší zájem o kuřecí nebo naopak a co stím zbytkem? Samozřejmě se podřídím většině,ale myslím si že je lepší písnout individuálně Penymu kdo co chce(není to takový problém v dnešní době) a bude to v pohodě. Nebo to udělat tak že si to každý koupí sám někde v místním obchodě či hypermarketu. No ale je to jen můj osobní názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak já osobně můžu jak krkovičku tak i keřecí a dobrou klobásku taky neodmítnu,takže pokud jde o mě,tak já si dám od každého něco,protože strava má být pestrá. Víťo,nebojím se,že by něco zbylo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Hampejz: Dneska ho fakt berou za kazdou blbost!! Clovek se jednou zapomene a ma to spocitany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.