milan007 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Pěkné slunečné ráno dávám si kafíčko dá si ještě někdo brzy ráno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jirko, co prasátko? nemáš prasečí chřipku Nam se vratila kamaradka z dovoleny v Mexiku, tak u nas nekdy na zacatku tydne byla a ten vecer ve zpravach jsme se poprve dozvedeli o chřipce - zatím nechrochtáme S tou prací máš recht Tome - bych potřeboval sehnat neco podobnyho na ZL aby mohl Supik zustat doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 dobré ráno všem. Stavím vodičku na čajík. Dneska bude japonská sencha. Kdo si dá? Petíku: Znáš to, zvoní telefon: "No nazdar holka, my se právě vrátili z dovči z mexika a máme pro vás fotky a nějakou drobnost, budete večer doma? No dneska večer nebudem, no my to teď máme hrozně nabitý, nechcete nám to poslat majlem? By sme si mohli volat, ne? " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Zdar bando,jedno kafíčko. Tak brzdy opravený nejsou,zjištěno,že je prasklá trubička na pravém zadním kole,bude až v pondělí,tak se to dá v týdnu do kupi. Jinak supík je již po tepování doma a vypadá jako nový,musím uznat,že se jim to fakt povedlo,ani jsem nedoufal,že to bude vypadat takhle.Pak hodím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 zdravím kamarády,tak jak se máte?za chvilku zajedu umýt autí na chalupu a pak bych to viděl na projíždku na čtyřkolce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Zdarec bandičko.Já se právě dorval k pc.Brácha a švagrová včera slavili 30cítku,tak jsem se přežral až to nebylo pěkné.Ještě že jsem měl podporu.Janinka mě podpírala až domů Poprvé v životě jsem se včera svezl v lincolnu (ta dlouhá bílá limuzína) tak jsem byl u vytržení. Přeju všem pohodičku a relax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) Cau kluci, dnes jsem jel pres Most, tak jsme dali malej srazik na pumpe s Lukym. Tak dlouho jsem obdivoval jeho vychytavky na Supikovi, az jsem uplne zapomnel udelat aspon jedno foto . Uz se tesim k Penymu az se vsichni sejdem . Editováno: 3. Květen 2009, autor: Pulper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Hezký večer, tak už jsem konečně v klidu doma. Byl to náročnej prodlouženej víkend . Pujdu spát, musím brzo do práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak supíka sem dopoledne umyl a když sem se vrátil k večeru z projížďky na čtyřkolce,tak mě málem trefilo soused řezal za plotem zámkovku a já měl na autě vrstvu prachu jak když ho posypu moukou.Nu neměl sem slov a sílu to mejt znovu už vůbec ne.tak hezkej večír. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak dnes otvírám s hncem kafe - kdo si dá ? Rano si jdu stoupnout do fronty na pracák - otřesná představa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Petříku: Držím palce, ať rychle někde něco najdeš! Jinak dobré ráno všem a příjemný týden. Já vyrážím směr Valmez hotel Zubříč.Na dva dny mám o zábavu postaráno mimo domov pracovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Nazdárek, tak už jsem tu jedno kafí před prací plís. U nás je pěkně hnusně, prší nonstop. Tak ať vám to dnes uteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak ráno sem vyrazil do práce a po dvou hodinách začalo hnusně lejt,že sme se na stavbě nehli.Tak sme to zabalili a sem už v teple a suchu doma.Tak taky si dám kafí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 pokud možno pohodový propršený den supííí bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ahoj bando , u nas svitičko sluni, štipy mouchají, modroha oblá....ihihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ahoj bando , u nas svitičko sluni, štipy mouchají, modroha oblá....ihihi to ti dneska tak věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 fakt , i kdyz uz zacina u nas hrom -> asi nejaka fronta ze západu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 fakt , i kdyz uz zacina u nas hrom -> asi nejaka fronta ze západu to jo,fronta,tak před výprodejem supermarketu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 hehe na banany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Všem pěkné odpoledne zatím bez deště . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Zdravím,partu,dnes mě volali ze servisu škodovky,že se mám dostavit na svolávací akci superbů.Tak sem tam rovnou dojel a bylo mě řečeno po kontrole autí,že tam z výroby chybí kryt spojky.Tak ho tam ve středu budou dávat.Celkem překvapili.Prej je to podle vin code.sem na to zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 zdarec 5 a půl partičko.Zdravím Vás s noční směny.Dle příspěvků výše tedy očekávám brzy déšť.Dnes sice bylo pod mrakem ale jinak klid.No jen ať se to vyprší a máme na srazíku klid a krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Krásné úterní ráno všem,jednu kávu na probuzení prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Taky bych si jednu anebo dvě dal na probuzení dnes se mi nějak nechce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ahojte všichni.A já bych si dal něco na spaní.Zrovna se ukládám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.