Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jirko, co prasátko? nemáš prasečí chřipku :D

Nam se vratila kamaradka z dovoleny v Mexiku, tak u nas nekdy na zacatku tydne byla a ten vecer ve zpravach jsme se poprve dozvedeli o chřipce - zatím nechrochtáme :smich:lol

S tou prací máš recht Tome - bych potřeboval sehnat neco podobnyho na ZL aby mohl Supik zustat doma :(

Vloženo

dobré ráno všem. Stavím vodičku na čajík. Dneska bude japonská sencha. Kdo si dá?

Petíku: Znáš to, zvoní telefon: "No nazdar holka, my se právě vrátili z dovči z mexika a máme pro vás fotky a nějakou drobnost, budete večer doma? No dneska večer nebudem, no my to teď máme hrozně nabitý, nechcete nám to poslat majlem? By sme si mohli volat, ne? :)"

Vloženo

Zdar bando,jedno kafíčko.

Tak brzdy opravený nejsou,zjištěno,že je prasklá trubička na pravém zadním kole,bude až v pondělí,tak se to dá v týdnu do kupi.

Jinak supík je již po tepování doma a vypadá jako nový,musím uznat,že se jim to fakt povedlo,ani jsem nedoufal,že to bude vypadat takhle.Pak hodím foto.

Vloženo

Zdarec bandičko.Já se právě dorval k pc.Brácha a švagrová včera slavili 30cítku,tak jsem se přežral až to nebylo pěkné.Ještě že jsem měl podporu.Janinka mě podpírala až domů:)

Poprvé v životě jsem se včera svezl v lincolnu (ta dlouhá bílá limuzína) tak jsem byl u vytržení.

Přeju všem pohodičku a relax

Vloženo (editace)

Cau kluci,

dnes jsem jel pres Most, tak jsme dali malej srazik na pumpe s Lukym. Tak dlouho jsem obdivoval jeho vychytavky na Supikovi, az jsem uplne zapomnel udelat aspon jedno foto :feve: . Uz se tesim k Penymu az se vsichni sejdem ;) .

Editováno: , autor: Pulper
Vloženo

Tak supíka sem dopoledne umyl a když sem se vrátil k večeru z projížďky na čtyřkolce,tak mě málem trefilo :feve: soused řezal za plotem zámkovku a já měl na autě vrstvu prachu jak když ho posypu moukou.Nu neměl sem slov a sílu to mejt znovu už vůbec ne.tak hezkej večír.

Vloženo

Petříku: Držím palce, ať rychle někde něco najdeš!

Jinak dobré ráno všem a příjemný týden. Já vyrážím směr Valmez hotel Zubříč.Na dva dny mám o zábavu postaráno mimo domov pracovně.

Vloženo

Tak ráno sem vyrazil do práce a po dvou hodinách začalo hnusně lejt,že sme se na stavbě nehli.Tak sme to zabalili a sem už v teple a suchu doma.Tak taky si dám kafí.

Vloženo

Zdravím,partu,dnes mě volali ze servisu škodovky,že se mám dostavit na svolávací akci superbů.Tak sem tam rovnou dojel a bylo mě řečeno po kontrole autí,že tam z výroby chybí kryt spojky.Tak ho tam ve středu budou dávat.Celkem překvapili.Prej je to podle vin code.sem na to zvědav.

Vloženo

zdarec 5 a půl partičko.Zdravím Vás s noční směny.Dle příspěvků výše tedy očekávám brzy déšť.Dnes sice bylo pod mrakem ale jinak klid.No jen ať se to vyprší a máme na srazíku klid a krásně

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...