vick Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Zdravím,tak zas první pracovní den za náma a můžu říct,že bylo pěkně horko.Jesli takle bude i zítra tak vypotím duši.Jinak na zítra hlásí krupobití,tak ukliťe miláčky do garáží,ať jim to neublíží,to by mě asi jeblo.Budu ho mít schovanýho v garáži.Brou noc. Tak tak Láďo máš recht.Schovat autíčka a nevyjíždět.Dobrou noc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 nazdar bando, tak se taky hlásím po delší pauzičce - mám new job, tak není nějak čas... Začátkem června frčím do Italie na školení, tak chci ukecat šéfa abych jel svým Supíkem, ať se koukne po světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobré slunečné ráno bandičko,jedno kafíčko prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak po dlouhé době dnes otvírám,tak rychlé kofí a letím..............krásný den bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) Tak se jedu v pátek podívat na nového mazlíka,doufám že to klapne,uvidím,jak to bude vypadat v reálu a jaká bude cena.Zatím je to na dobré cestě,tak pak dám vědět,jak to dopadlo. Editováno: 26. Květen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak se jedu v pátek podívat na nového mazlíka,doufám že to klapne,uvidím,jak to bude vypadat v reálu a jaká bude cena.Zatím je to na dobré cestě,tak pak dám vědět,jak to dopadlo. Ty jo Jiřík nám přesídlí do S2.No ale aspoň tam budem mít někoho kdo bude ochotný jezdit s jedničkama.Teda aspoň doufám Jirko že na nás nezanevřeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jinak krásný den všem.U nás zatím jasno tak doufám že to vydrží.Kdyby se na nás něco hnalo tak dám vědět ať máte přehled i ostatní.Tak ještě jednou krásný den partičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Kamarádi,rychle sem poobědval a zas do pracovního procesu.Mějte se a dávejte na sebe a svý mazlíčky pozor.Po silnicích se motaj samý blbci a ciklisti.Holt si na ně budem muset zas zvyknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nazdar bando, tak se taky hlásím po delší pauzičce - mám new job, tak není nějak čas... Začátkem června frčím do Italie na školení, tak chci ukecat šéfa abych jel svým Supíkem, ať se koukne po světě Petiku to je super doufam,ze ti Supik zustane po vsech tech trapeni TAk se snaz at se uvidime co nejdrive nekde na srazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak se jedu v pátek podívat na nového mazlíka,doufám že to klapne,uvidím,jak to bude vypadat v reálu a jaká bude cena.Zatím je to na dobré cestě,tak pak dám vědět,jak to dopadlo. Nooo ten je,ale osklivej Jiriku krasny jen snizit a radne rozsirit Luxusni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak se jedu v pátek podívat na nového mazlíka,doufám že to klapne,uvidím,jak to bude vypadat v reálu a jaká bude cena.Zatím je to na dobré cestě,tak pak dám vědět,jak to dopadlo. to je ten,jak jsi mi o něm vyprávěl ? Dojčland,že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak u nás pořád ještě prší,ale bouřka už je fuč.Jinak pohodovej podvečer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zdravim chlapci, tak na severu je zatim klid :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 bry večer. dal bych si pivo a koleno, ale ještě neriskuju, kua jak já bych jed Jinak Prahou se první várka přehnala....trochu bouřilo, menší krupy, ale vcelku nic. Tak uvidíme co bude dál, autí nemá kam jít a čeká venku krásný večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Brý večír kamarádi.Tak u nás celý den nádherně a ve stínu přes 28 stupňů.Vyloženě letní den.Pivko chutnalo.Uvidíme jestli něco příjde v noci nebo zítra.Opatrujte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Dobré ráno bando,OTVÍRÁME,jedno kofí prosím. Petříku,jenom rozšířit,má to sportovní podvozek,takže oproti klasice o 15mm níž. Sejdo,je to jiný než jsme se bavili,tam ten nebyl podle mých představ,ale je to němec,máš pravdu. Víťo,já bych na vás nikdy nezanevřel,stejně se pořád budu cítit jako jedničkovej a když to klapne,tak si jedničkovýho necháváme,takže není co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Dobré ráno bando,OTVÍRÁME,jedno kofí prosím.Petříku,jenom rozšířit,má to sportovní podvozek,takže oproti klasice o 15mm níž. Sejdo,je to jiný než jsme se bavili,tam ten nebyl podle mých představ,ale je to němec,máš pravdu. Víťo,já bych na vás nikdy nezanevřel,stejně se pořád budu cítit jako jedničkovej a když to klapne,tak si jedničkovýho necháváme,takže není co řešit. ok,ok Jiřino,držím palečky at ti to vyjde .........zastav se někdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 počasím nic moc ráno,ale i tak dobré ránko 5a půl bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 brý tro lidičkové. To je venku ale hnusně Jiříku, máš to pěkný, doufám, že ti to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ok,ok Jiřino,držím palečky at ti to vyjde .........zastav se někdy Jasně Jiříku,až bude víc času,tak se stavím,dáme třeba oběd nebo něco.Teď je naštěstí dost práce tak nestíhám,ale možná příští týden něco spácháme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Buďte pozdraveni skalní členové superb fóra.U nás od rána bylo hnusně ale teď na večer se vyčasilo.To bude asi tím že mi končí víkend a zítra už mám noční.Opatrujte se všeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Nazdárek, tak u nás naštěstí jen pršelo takže dobrý. O to hůř se zase pracovalo. No konečně jsem doma, trochu se nám to protáhlo. Tome ledky mám u sebe tak ti zítra kolem poledne cinknu a domluvíme se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Dobré ráno bando,OTVÍRÁME,jedno kofí prosím.Petříku,jenom rozšířit,má to sportovní podvozek,takže oproti klasice o 15mm níž. Sejdo,je to jiný než jsme se bavili,tam ten nebyl podle mých představ,ale je to němec,máš pravdu. Víťo,já bych na vás nikdy nezanevřel,stejně se pořád budu cítit jako jedničkovej a když to klapne,tak si jedničkovýho necháváme,takže není co řešit. 15mm hehe :D SII potrebuje tak -50mm ale lepsi nez serie no Hlavne do sirky ho dostat kluka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Dobré ráno,koukám že bylo včera v hospodě narváno!!! Pro změnu zas dnes otevřu a dám si kafíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 15mm hehe :D SII potrebuje tak -50mm ale lepsi nez serie no Hlavne do sirky ho dostat kluka Petříku nezlob,já nemůžu takhle dolu,to není auto na tuning,to je auto na práci,nemůžou si klienti při přejezdu kolejí překousat jazyky.To bych byl brzo bez práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.