Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdravím,tak zas první pracovní den za náma a můžu říct,že bylo pěkně horko.Jesli takle bude i zítra tak vypotím duši.Jinak na zítra hlásí krupobití,tak ukliťe miláčky do garáží,ať jim to neublíží,to by mě asi jeblo.Budu ho mít schovanýho v garáži.Brou noc.

Tak tak Láďo máš recht.Schovat autíčka a nevyjíždět.Dobrou noc všem

Vloženo

nazdar bando, tak se taky hlásím po delší pauzičce - mám new job, tak není nějak čas... Začátkem června frčím do Italie na školení, tak chci ukecat šéfa abych jel svým Supíkem, ať se koukne po světě :palec2:

Vloženo (editace)

Tak se jedu v pátek podívat na nového mazlíka,doufám že to klapne,uvidím,jak to bude vypadat v reálu a jaká bude cena.Zatím je to na dobré cestě,tak pak dám vědět,jak to dopadlo.

post-10425-1243314722_thumb.jpg

post-10425-1243314731_thumb.jpg

post-10425-1243314749_thumb.jpg

post-10425-1243314764_thumb.jpg

post-10425-1243314781_thumb.jpg

post-10425-1243314886_thumb.jpg

post-10425-1243314900_thumb.jpg

Editováno: , autor: j-novis
Vloženo
Tak se jedu v pátek podívat na nového mazlíka,doufám že to klapne,uvidím,jak to bude vypadat v reálu a jaká bude cena.Zatím je to na dobré cestě,tak pak dám vědět,jak to dopadlo.

Ty jo Jiřík nám přesídlí do S2.No ale aspoň tam budem mít někoho kdo bude ochotný jezdit s jedničkama.Teda aspoň doufám Jirko že na nás nezanevřeš. :palec2:

Vloženo

Jinak krásný den všem.U nás zatím jasno tak doufám že to vydrží.Kdyby se na nás něco hnalo tak dám vědět ať máte přehled i ostatní.Tak ještě jednou krásný den partičko

Vloženo

Kamarádi,rychle sem poobědval a zas do pracovního procesu.Mějte se a dávejte na sebe a svý mazlíčky pozor.Po silnicích se motaj samý blbci a ciklisti.Holt si na ně budem muset zas zvyknout. :feve:

Vloženo
nazdar bando, tak se taky hlásím po delší pauzičce - mám new job, tak není nějak čas... Začátkem června frčím do Italie na školení, tak chci ukecat šéfa abych jel svým Supíkem, ať se koukne po světě :palec2:

Petiku to je super doufam,ze ti Supik zustane po vsech tech trapeni :)

TAk se snaz at se uvidime co nejdrive nekde na srazku :palec2:

Vloženo

Nooo ten je,ale osklivej :feve::smich::smich::smich:

Jiriku krasny :) jen snizit a radne rozsirit :palec2: Luxusni :)

Vloženo

to je ten,jak jsi mi o něm vyprávěl ? :) Dojčland,že :)

Vloženo

bry večer. dal bych si pivo a koleno, ale ještě neriskuju, kua jak já bych jed :(

Jinak Prahou se první várka přehnala....trochu bouřilo, menší krupy, ale vcelku nic. Tak uvidíme co bude dál, autí nemá kam jít a čeká venku :(

krásný večer

Vloženo

Brý večír kamarádi.Tak u nás celý den nádherně a ve stínu přes 28 stupňů.Vyloženě letní den.Pivko chutnalo.Uvidíme jestli něco příjde v noci nebo zítra.Opatrujte se

Vloženo

Dobré ráno bando,OTVÍRÁME,jedno kofí prosím.

Petříku,jenom rozšířit,má to sportovní podvozek,takže oproti klasice o 15mm níž.

Sejdo,je to jiný než jsme se bavili,tam ten nebyl podle mých představ,ale je to němec,máš pravdu.

Víťo,já bych na vás nikdy nezanevřel,stejně se pořád budu cítit jako jedničkovej a když to klapne,tak si jedničkovýho necháváme,takže není co řešit.

Vloženo

Petříku,jenom rozšířit,má to sportovní podvozek,takže oproti klasice o 15mm níž.

Sejdo,je to jiný než jsme se bavili,tam ten nebyl podle mých představ,ale je to němec,máš pravdu.

Víťo,já bych na vás nikdy nezanevřel,stejně se pořád budu cítit jako jedničkovej a když to klapne,tak si jedničkovýho necháváme,takže není co řešit.

ok,ok Jiřino,držím palečky at ti to vyjde :palec2: .........zastav se někdy :)

Vloženo
ok,ok Jiřino,držím palečky at ti to vyjde :palec2: .........zastav se někdy :)

Jasně Jiříku,až bude víc času,tak se stavím,dáme třeba oběd nebo něco.Teď je naštěstí dost práce tak nestíhám,ale možná příští týden něco spácháme.

Vloženo

Buďte pozdraveni skalní členové superb fóra.U nás od rána bylo hnusně ale teď na večer se vyčasilo.To bude asi tím že mi končí víkend a zítra už mám noční.Opatrujte se všeci

Vloženo

Nazdárek, tak u nás naštěstí jen pršelo takže dobrý. O to hůř se zase pracovalo. No konečně jsem doma, trochu se nám to protáhlo.

Tome ledky mám u sebe tak ti zítra kolem poledne cinknu a domluvíme se...

Vloženo

15mm hehe :D :D :smich:lol

SII potrebuje tak -50mm :D ale lepsi nez serie no :)

Hlavne do sirky ho dostat kluka :palec2:

Vloženo
15mm hehe :D :D :smich:lol

SII potrebuje tak -50mm :D ale lepsi nez serie no :)

Hlavne do sirky ho dostat kluka :palec2:

Petříku nezlob,já nemůžu takhle dolu,to není auto na tuning,to je auto na práci,nemůžou si klienti při přejezdu kolejí překousat jazyky.To bych byl brzo bez práce.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...