Hampejz Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Lary, to je moc pěknej trhač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Kluci vsechno nejlepsi Ja dnesek stravim do 4h ve skole a potom ucenim matematiky na jednu z poslednich pisemek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Taky bych si dal prazdniny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dobré jitro pánové a dámo. Konečně nám vylezlo sluníčko. Jak já se na to těšil Dneska se jdu zeptat na technickou, zda mě vyhodí nebo ne (folie) Tak uvidíme Tome tak dej pak vedět co ti řekli.Já mám sice ještě rok čas ale taky chci vědět na čem jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jinak ahojte supáci.Přeju Vám všem pěkný den.U nás opětně zataženo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 takže ofiko ani hovno na předních sklech nic a dokonce ani 3.brzdové světlo nesmí být překryté. A to mám nalepené všude (i ve předu) atesty Ale prej tam jednou měl někoho, kdo to měl zapsané v TP a pak ok. Tuší někdo, jak zapsat folie do TP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 V Hlučíně taky neprojdeš když máš folie asi pojedu v pařáku a stáhnu okna ale tyhle blbiny asi znají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 No parak je klasika nekdy to jde nekdy ne Taky nam nic jineho ted nezbyde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Nazdar hoši, tak předpověď jim nevyšla takže byl krásný den. Tome s tím přelepeným brzdovým světlem jsem u nás na STK prošel. Možná si toho ani nevšimnul . Jinak celkem jsi mě nahlodal stakže už připravuju tu jednotku světel i s blikáním. Když už tak už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Járo, tak pak bacha na pokuty, až s tím poletíš po dálnici Ale prostě je to pecka a když budeš pospíchat, tak se každej lekne a uhne Krom toho je to machrovinka a skoro nikdo to nemá, pač škudlí Nebýt svatby, tak už to řeším taky Jinak dneska sem tam hodil parkovičky, svítí peckově. Děkuju. Jinak musím říct, že šroubovat půlku auta kvůli výměně žárovek je dobrá pakárna, to soudruzi z Bolky nedomysleli Jo a 3. brzdový světlo, to myslím, jako folii na skla Samolepku superb ani neviděl, tak daleko jsme se nedostali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Hampi ona musi byt kolem brzdoveho svetla folie vyrizla ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 prej musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jo aha. Myslel jsem právě to logo Tome. Vyříznutý to být musí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jeje My jedeme za 14dni na SunTeky s odstinem co je original zadni okno tak cele auto Doufam,ze to prehlidnou Posledni dobou se mne zda, ze to nejak zprisnili at si pisu s kym si pisu ma s tim jen same problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jojo, vymejslej nesmysle Na druhou stranu to chápu. To světlo tam není pro srandu králíků (i když otce před deseti rokama vyhodili z technicky s fávem, že si ho tam dodělal a to se zase nesmělo ). A na řidiče chtěj policajti vidět, což taky chápu (ale i proto tam mám světlejší folky). Mno co nadělám, ono se to pořeší ale už to není sranda jako dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 To jo, jdou po tom fest. V mém okolí ty co maj fólie tak ofiko ne-e. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 zdravím,s foliema to už není co to bejvalo.Dřív přimouřili oko a dali to každýmu,ale dnes už za vše ručí technik na stk sám a on si to na svůj hrb neveme.Známej tam dělá a taky mě na to upozornil,že když projdu a pak mě někde zastaví švestky a budu jim cpát kartičku od atestů a oni uvidí datum nalepení a pak stk,tak bude problém,jak to mohlo projít.Nu,snad to vše bude v cajku.Tak brou noc kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak to je špatná zpráva Tome no nicméně to rozhodně nebudu kvůli STK strhávat.Pokud to půjde nějak zaonačit tak to udělám.Já už taky jednou prošel stylem,že jsem stáhnul okna.Je fakt,že jakmile jsem to měl hotové a šel to platit a zamknul auto tak okna vyjela nahoru a technik čuměl jak pytel.Ale to už jsem měl klid.Se superbem nevím jak to udělám.No ještě mám čas,tak se to nějak vyvrbí. Docela jsem spoléhal na ten Hlučín,ale Milan mě dostal zpátky na zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jedno raní kafíčko a něco k snádani servíruju Jinak ještě je možnost sehnat jenom skla z vraku a přehodit před technickou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) Jedno raní kafíčko a něco k snádani servíruju Jinak ještě je možnost sehnat jenom skla z vraku a přehodit před technickou Dobré ráno,jedno kofí i pro mě Tome. S těma sklama to bude docela opruz,rozdělávat celý dveře,ale pokud chceš,tak cinkni,mám dost známých na STK,určitě by jsi prošel a kdyby ne,tak to jde i bez auta,ale vždy to něco stojí. Editováno: 2. Červen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 dobré ránko hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Zdar a sílu sokolíci.Dám si čajík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) Zdravim chlapci :-) Tak kde a kdy bude dalsi srazek :-) Vcera jsem se taky pustil do lepeni mracitek, tmel byl snad vsude, krome nanosnych ploch Slo vam to taky tak blbe nanest..? Editováno: 2. Červen 2009, autor: Jirik_superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak já bych taky vás zas viděl rád a pokecal,ale obávám se,že to bude asi až na podzim.Mohli by kluci z moravi něco domluvit.Kamarád mě z pálavy přivezl víno a bylo luxusní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 :palec2: Dnes jsem to vyzkoušel. Jsem O.K. ! Tedy .... na 2 roky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.