vick Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Copak dělá předseda?Že by se mu nakonec podařilo někam odfrčet na dovču že se tu neukázal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Nazdar bando, tak jsem po víkendu odpočatý, trochu jsem vypucoval auto. Už se těším na sobotu Zrovna jsem na zpáteční cestě z chaty potkal černýho supa z pražskou značkou. A byl moc hezky udělanej - černej facelift, maska v barvě, pěkný kola, sníženej a vpředu v nárazníku mlhovky z Octavie II. Hodně pěkně to vypadalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Nazdar bando,tak jsem po víkendu odpočatý, trochu jsem vypucoval auto. Už se těším na sobotu Zrovna jsem na zpáteční cestě z chaty potkal černýho supa z pražskou značkou. A byl moc hezky udělanej - černej facelift, maska v barvě, pěkný kola, sníženej a vpředu v nárazníku mlhovky z Octavie II. Hodně pěkně to vypadalo... Nazdar lidičky - taky jsem pucoval o víkendu Supa - už to potřeboval - hlavne interier Víťo vypadá to, že asi ve čt pojedu Opavu - jak jsi na tom ? Bychom mohli dát někde rychlý kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Copak dělá předseda?Že by se mu nakonec podařilo někam odfrčet na dovču že se tu neukázal? ....neodfrčel Víto,jenom chata a tak jsem tady byl jenom na skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 ....jo jinak příjemný začátek týdne a ještě lepší zakončení týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Nazdar lidičky - taky jsem pucoval o víkendu Supa - už to potřeboval - hlavne interier Víťo vypadá to, že asi ve čt pojedu Opavu - jak jsi na tom ? Bychom mohli dát někde rychlý kafe Joj chlape tak to mám zrovna po noční a před noční.A vzhledem k tomu že dělám dvanáctky tak mi to neklapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Joj chlape tak to mám zrovna po noční a před noční.A vzhledem k tomu že dělám dvanáctky tak mi to neklapne. měl bych tam být cca kolem 12, tak kdyztak pisni - hodim ti do SZ moje tel. čislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Brej večít superbáci.Tak i já se dnes dal na pucování.Sice jsem zatím jen navoskoval kastli,nanesl na pneu silikon,ale i tak mi to zabralo přes 4 hodiny.Zítra jdu na interiér,umyju okna a udělám nejnutnější údržbu a pak už jen čekat na sobotu ráno až vyrazíme.Jestli bude pršet tak mě prcne když mě to stálo tolik sil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Víťo, až to natrénuješ, tak ti půjčím svoje autí. Už se na ten světlý interiér chystám dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 dobre rano bando. Kava na stole . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 dobré ránko,tedy jak pro koho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Zdravím superbáky po delší odmlce. sotva jsem se probal z líbánek, tak odjíždím na pracovní cestu. By mě z toho jeblo Koukám, že přípravy na sraz v plném proudu. Moc mě mrzí, že v sobotu nemůžu Tak se mějte všichni prímově! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Víťo, až to natrénuješ, tak ti půjčím svoje autí. Už se na ten světlý interiér chystám dlouho... Myslím že natrénováno mám už do zásoby.V mém okolí mě všichni mají za blázna a kroutí hlavou.Ale co,mi to neva a je třeba čas od času(tak nejlépe každý týden ) autí vypulírovat. Takže neboj zmáknu i světlý interiér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Myslím že natrénováno mám už do zásoby.V mém okolí mě všichni mají za blázna a kroutí hlavou.Ale co,mi to neva a je třeba čas od času(tak nejlépe každý týden ) autí vypulírovat.Takže neboj zmáknu i světlý interiér jsem zastánce hesla----auto slouží mě,né já jemu----- ale v praxi se tak bohužel neřídím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 jsem zastánce hesla----auto slouží mě,né já jemu----- ale v praxi se tak bohužel neřídím Ano ano Jiříku,souhlasím stebou.Superb je něco jiného a já sloužím jemu,ale vůbec mi to nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Ano ano Jiříku,souhlasím stebou.Superb je něco jiného a já sloužím jemu,ale vůbec mi to nevadí. tak Vito za dva dva dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 dobré jitro pro přítomné i nepřítomné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 .....tak bohužel už i na mě dolehla krize.......jezdím autem bez střechy,jím plesnivý sýr a piju staré víno...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 zdar bando.... tady ma nekdo moc humoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 zdar bando....tady ma nekdo moc humoru.... to je jediné co mi zbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Dobré ránko klukové.Jiříku nic není tak horké jak se uvaří.Jinak máš recht,už se to kure...y blíží.Jen počasí a bude to very good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Dobré ránko klukové.Jiříku nic není tak horké jak se uvaří.Jinak máš recht,už se to kure...y blíží.Jen počasí a bude to very good Jak říkáš Víto,faktem je ,že to počasí letos,to je síla,ted tady chčije a chčije a bouřka jako cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Jak říkáš Víto,faktem je ,že to počasí letos,to je síla,ted tady chčije a chčije a bouřka jako cyp Jejda to mi ani neříkej.U nás jasno a teplo jak prase.No ale jak jsem se díval na sobotu tak zrovna to je jediný den kdy má být nejchladněji a zataženo.Snad se zase spletli a nevýjde jim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 brno taky parak, to pocitam tak za 2 hodky prijde od tech zapadanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 ...asi to tam k Vám přijde,ted tady slunečno a jako ve skleníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.