Červenec 12, 200916 r Copak dělá předseda?Že by se mu nakonec podařilo někam odfrčet na dovču že se tu neukázal?
Červenec 12, 200916 r Nazdar bando, tak jsem po víkendu odpočatý, trochu jsem vypucoval auto. Už se těším na sobotu Zrovna jsem na zpáteční cestě z chaty potkal černýho supa z pražskou značkou. A byl moc hezky udělanej - černej facelift, maska v barvě, pěkný kola, sníženej a vpředu v nárazníku mlhovky z Octavie II. Hodně pěkně to vypadalo...
Červenec 13, 200916 r Nazdar bando,tak jsem po víkendu odpočatý, trochu jsem vypucoval auto. Už se těším na sobotu Zrovna jsem na zpáteční cestě z chaty potkal černýho supa z pražskou značkou. A byl moc hezky udělanej - černej facelift, maska v barvě, pěkný kola, sníženej a vpředu v nárazníku mlhovky z Octavie II. Hodně pěkně to vypadalo... Nazdar lidičky - taky jsem pucoval o víkendu Supa - už to potřeboval - hlavne interier Víťo vypadá to, že asi ve čt pojedu Opavu - jak jsi na tom ? Bychom mohli dát někde rychlý kafe
Červenec 13, 200916 r Copak dělá předseda?Že by se mu nakonec podařilo někam odfrčet na dovču že se tu neukázal? ....neodfrčel Víto,jenom chata a tak jsem tady byl jenom na skok
Červenec 13, 200916 r Nazdar lidičky - taky jsem pucoval o víkendu Supa - už to potřeboval - hlavne interier Víťo vypadá to, že asi ve čt pojedu Opavu - jak jsi na tom ? Bychom mohli dát někde rychlý kafe Joj chlape tak to mám zrovna po noční a před noční.A vzhledem k tomu že dělám dvanáctky tak mi to neklapne.
Červenec 13, 200916 r Joj chlape tak to mám zrovna po noční a před noční.A vzhledem k tomu že dělám dvanáctky tak mi to neklapne. měl bych tam být cca kolem 12, tak kdyztak pisni - hodim ti do SZ moje tel. čislo
Červenec 13, 200916 r Brej večít superbáci.Tak i já se dnes dal na pucování.Sice jsem zatím jen navoskoval kastli,nanesl na pneu silikon,ale i tak mi to zabralo přes 4 hodiny.Zítra jdu na interiér,umyju okna a udělám nejnutnější údržbu a pak už jen čekat na sobotu ráno až vyrazíme.Jestli bude pršet tak mě prcne když mě to stálo tolik sil
Červenec 13, 200916 r Víťo, až to natrénuješ, tak ti půjčím svoje autí. Už se na ten světlý interiér chystám dlouho...
Červenec 14, 200916 r Zdravím superbáky po delší odmlce. sotva jsem se probal z líbánek, tak odjíždím na pracovní cestu. By mě z toho jeblo Koukám, že přípravy na sraz v plném proudu. Moc mě mrzí, že v sobotu nemůžu Tak se mějte všichni prímově!
Červenec 14, 200916 r Víťo, až to natrénuješ, tak ti půjčím svoje autí. Už se na ten světlý interiér chystám dlouho... Myslím že natrénováno mám už do zásoby.V mém okolí mě všichni mají za blázna a kroutí hlavou.Ale co,mi to neva a je třeba čas od času(tak nejlépe každý týden ) autí vypulírovat. Takže neboj zmáknu i světlý interiér
Červenec 14, 200916 r Myslím že natrénováno mám už do zásoby.V mém okolí mě všichni mají za blázna a kroutí hlavou.Ale co,mi to neva a je třeba čas od času(tak nejlépe každý týden ) autí vypulírovat.Takže neboj zmáknu i světlý interiér jsem zastánce hesla----auto slouží mě,né já jemu----- ale v praxi se tak bohužel neřídím
Červenec 14, 200916 r jsem zastánce hesla----auto slouží mě,né já jemu----- ale v praxi se tak bohužel neřídím Ano ano Jiříku,souhlasím stebou.Superb je něco jiného a já sloužím jemu,ale vůbec mi to nevadí.
Červenec 15, 200916 r Ano ano Jiříku,souhlasím stebou.Superb je něco jiného a já sloužím jemu,ale vůbec mi to nevadí. tak Vito za dva dva dny
Červenec 15, 200916 r .....tak bohužel už i na mě dolehla krize.......jezdím autem bez střechy,jím plesnivý sýr a piju staré víno......
Červenec 15, 200916 r Dobré ránko klukové.Jiříku nic není tak horké jak se uvaří.Jinak máš recht,už se to kure...y blíží.Jen počasí a bude to very good
Červenec 15, 200916 r Dobré ránko klukové.Jiříku nic není tak horké jak se uvaří.Jinak máš recht,už se to kure...y blíží.Jen počasí a bude to very good Jak říkáš Víto,faktem je ,že to počasí letos,to je síla,ted tady chčije a chčije a bouřka jako cyp
Červenec 15, 200916 r Jak říkáš Víto,faktem je ,že to počasí letos,to je síla,ted tady chčije a chčije a bouřka jako cyp Jejda to mi ani neříkej.U nás jasno a teplo jak prase.No ale jak jsem se díval na sobotu tak zrovna to je jediný den kdy má být nejchladněji a zataženo.Snad se zase spletli a nevýjde jim to.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.