Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Tak kluci tady mate moje 1. AUTO :D

Smejte se jak chcete auto pri blizsim porhlidnuti nejevi zadne znaky velke rzy :D

Uz je pro nej i krasna velkaaa garaz a priti vikend zaciname s GO :)

Plany jsou komplet vyspravit do oem stavu + doplnky s nadechem retra a trosku si pohrat s podvozkem jinak serie :)

:smich: :smich: :smich: :smich:

post-8971-1257717112_thumb.jpg

post-8971-1257717141_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak jsem se konačně dostal ke kompu. No dneska byl den blbec. Podařilo se mi v Praze bouchnout gumu o obrubník - díra z boku v průměru 1cm.

Peřík jn.: pěknej kousek, holt dřív ta auta vydržela hodně. co jsme měli 100vku po dědovi tak vydržela přes 30 let v origo stavu a koroze jen místy a při drobnohledu.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak jsem se konačně dostal ke kompu. No dneska byl den blbec. Podařilo se mi v Praze bouchnout gumu o obrubník - díra z boku v průměru 1cm.

Peřík jn.: pěknej kousek, holt dřív ta auta vydržela hodně. co jsme měli 100vku po dědovi tak vydržela přes 30 let v origo stavu a koroze jen místy a při drobnohledu.

Joj Jardo tak to je pech.Taky to znám.

Odkaz ke komentáři

jeden na utorok:

Stěžuje si chlápek kamarádovi, že už ho to doma s manželkou v posteli nebaví.

Kamarád mu radí, ať ho jednou taky vrazí do druhý díry, že je to jako fakt dobrý… a sejdou se asi po půl roce.

"Tak co? jaký to bylo?"

"Ty jsi fakt debil," začne se rozčilovat ten první.

"Tebe tak ještě někdy poslechnu, vrazil jsem ho do druhý díry a manželka je těhotná!"

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...