vick Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Dobrý večer kucí.Přeju vám všem příjemný víkend.Já začínám víkend až v neděli odpoledne takže já se ještě neraduju.Ať se vede bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 (editace) 1917 uz me pekne sere proc tu kurva neni :D Editováno: 6. Listopad 2009, autor: Petřík junior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 1917 uz me pekne sere proc tu kurva neni :D Třeba tady je na tajňačku a tlemí se nám Pohodový víkend všem... Chtěl jsem dnes na setkání mistrů, ale asi to neklapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 To nerikej :D By bylo trapny voe 1917 ozvy se ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Je 13:54. Tak se ozívám nevadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Ahojky kluci tk dnes konecne novy prirustek do rodiny Skoda Octavia Super rv 59 muj mazel ...foto am jak mne ho segra posle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Tak kluci tady mate moje 1. AUTO Smejte se jak chcete auto pri blizsim porhlidnuti nejevi zadne znaky velke rzy Uz je pro nej i krasna velkaaa garaz a priti vikend zaciname s GO Plany jsou komplet vyspravit do oem stavu + doplnky s nadechem retra a trosku si pohrat s podvozkem jinak serie :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Ahoj, tak jsem se konačně dostal ke kompu. No dneska byl den blbec. Podařilo se mi v Praze bouchnout gumu o obrubník - díra z boku v průměru 1cm. Peřík jn.: pěknej kousek, holt dřív ta auta vydržela hodně. co jsme měli 100vku po dědovi tak vydržela přes 30 let v origo stavu a koroze jen místy a při drobnohledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 dobré ráno a hezký začátek týdne a jedno kofí po ránu plís to je pecka Petříku ta kokta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 brý tro v novém pracovním týdnu. Venku hnusně prší na supíka... Nemám rád zimu, podzim..... Petík: Vypadá to pěkně, tak držím pěsti při renovacích, ať je z toho origo zachovalej veterán. No a začni shánět brigády, pač to bude něco stát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Ahoj, tak jsem se konačně dostal ke kompu. No dneska byl den blbec. Podařilo se mi v Praze bouchnout gumu o obrubník - díra z boku v průměru 1cm.Peřík jn.: pěknej kousek, holt dřív ta auta vydržela hodně. co jsme měli 100vku po dědovi tak vydržela přes 30 let v origo stavu a koroze jen místy a při drobnohledu. Joj Jardo tak to je pech.Taky to znám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 v rámci možností pěkný pondělní den a úspěšný začátek týdne kamarádi.U nás taky furt leje.No už to lepší nebude.Co naplat.Ani se mi ale nechce do garáže něco malého udělat na mazlíkovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Kuci dekuju tkhe je prave vyjimecna ac to nevypada dam vice fotek Od patku se zacne makat do uterka mame volno Nu pocitam tk 50-100tis ale co lepsi jak hospoda :D nelituju a jsem moc rad ze jsem ji sehnal Besiny 2011 urcite stihnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Zdar hoši, tak aby toho nebylo málo tak dneska po cestě z Liberce mi prasknul rozvoďák na služebáku. To jsem zvědavej, co mě čeká zítra Vick: jo je to na prd, zkusím přes zimu 1 nějakou pěkně jetou sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Jardo ty mas ale pech - kolik mel najeto ten rozvodak ? Petríku pěkná - fakt pekná. Mám kámoše co taky jednu renovoval a ted je z ni mazel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Dekuju ja se do ni uplne zblaznil Tech doplnku a detajlu se kteryma si xlovek muze vyhrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Kde mámě ženáče Hampejze ??? Tome, co se to u vás děje ??? http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/...-k-mobilum.html Kluci ted jsem trávil 3 dny v Electroworldu v Čestlicích - celej se předělává a je z něj luxusní prodejna - pozítří otvírají a maj tam vystavený upravený "Škoda R" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Dobré jitro všem a mám tu konev s čajem, kdyby někdo chtěl Petík: Mno jo, soudruzi v číně to asi posrali A já myslel, že jsi objevil, že jsem byl v TV BTW, co teď děláš? O Zličíně vím, je to tam fakt pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 jeden na utorok: Stěžuje si chlápek kamarádovi, že už ho to doma s manželkou v posteli nebaví. Kamarád mu radí, ať ho jednou taky vrazí do druhý díry, že je to jako fakt dobrý… a sejdou se asi po půl roce. "Tak co? jaký to bylo?" "Ty jsi fakt debil," začne se rozčilovat ten první. "Tebe tak ještě někdy poslechnu, vrazil jsem ho do druhý díry a manželka je těhotná!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Co urobia Slovaci,ked vyhraju MS vhokeji??-Vypnu Playstation........ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 dobré Vilo dobré poledne,pokud právě obědváte,tak si nechte čvachtat v rypáčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 pecka vtipy Brej čír. Jardo, už máš opraveno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 zdar supaci, pekny vecer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Zdar bando! zitra jedu za tema prazakama do toho hlavniho mesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 dobrý večer klukové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.